Sony HDMI Inputs πρόβλημα

Gordona

New member
27 January 2010
58
Θεσσαλονίκη
Την καλησπέρα μου.
Κάτοχος μιας KDL-40W5500 και χθες μου έβγαλε ένα πρόβλημα. Στις HDMI εισόδους έχω ένα dreambox 800, ένα media player, ένα PS3 και εννίοτε ένα mac book.
Κάθισα χθες το λοιπόν, μετά από μια κουραστική μέρα, να δω τίποτα στο dreambox, και τίποτα. Ούτε ήχος, ούτε εικόνα. Λέω, θα έπαθε τίποτα το καλώδιο. Αλλάζω καλώδιο (DVI-HDMI είναι αυτό), πάλι τίποτα. Συνδέω scart to RCA στην AV3 και παίζει μια χαρά. Εν αρχή νόμιζα ότι ήταν το dreambox. Όμως...

Σήμερα αντιλήφθηκα, καθώς άνοιξα το media player ότι έδειξε εικόνα για 2 δευτερόλεπτα και τέλος. Δεν δείχνει ούτε εκεί. Ανοίγω το PS3, τα ίδια. Στις εισόδους βλέπει συσκευές κανονικά, βγάζει το σήμα σύνδεσης, αλλά είναι σαν να είναι σβηστές οι συσκευές.

Δοκίμασα εναλλαγές θυρών, επαναφορά ρυθμίσεων, τίποτα. Μέχρι και reset από το service menu δοκίμασα χωρίς επιτυχία.
Μετά έφερα 2η τηλεόραση και είδα ότι όλες μου οι συσκευές παίζουν μια χαρά. Απλά καμία είσοδος HDMI της Sony δεν παίζει..

Έχετε ξανακούσει τίποτα; Η τηλεόραση είναι 1.5 χρόνου περίπου, αναβαθμισμένη και πάνω σε ups.

Το πιο πιθανο ειναι βλαβη στη πλακετα των hdmi θυρων, αναγκαστικα πας για service με μικρο σχετικα πιθανο κοστος. Δεν διορθωνεται με software update,reset κλπ.

Καλημέρες. Την πήρα πίσω την τηλεόραση.
Δεν κατάφερα να μιλήσω με τον τεχνικό, αν και μου είπαν ότι την έκανε αναβάθμιση μόνο. Φυσικά και έχει πάνω την έκδοση firmware που είχε και πριν. Η αλήθεια είναι ότι οι βίδες της έχουν σημαδάκια, υποθέτω ότι ανοίχτηκε.
Σημασία έχει ότι δουλεύουν κανονικά πλέον όλες οι HDMI. Μου επέστρεψε το πρόβλημα που είχε πριν αναβαθμιστεί κατά το οποίο κάθε 10 λεπτά πετάει μήνυμα ότι η τηλεόραση θα σβήσει. Την έκλεισα από το ρεύμα, την άνοιξα και μέχρι το βράδυ δεν μου το ξαναεμφάνισε. Είδωμεν!