Sony Hx750 ή Panasonic ET5;;;;

nostimaki

New member
19 January 2013
25
Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην αγορά μιας tv εκ των δύο και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας!!!
Να με βοηθήσετε και στην εταιρεία αλλά και στη διάσταση!!!
Έχω 3-4 μέτρα απόσταση και σκέφτομαι να πάω σε 40'' κ' 42" αναλόγως,αλλα διαβάζω οτι με 3 μέτρα προτείνουν πολλοί 46" και πάνω..
Εδώ στην 42άρα και πιξελάρει στα κανάλια οταν βλέπω απο 2,5-3 μέτρα.
Μήπως όμως να πάω σε 46" κ' 47" τελικά;;
Τώρα είμαι κάτοχος(και πολύ ευχαριστημένος για τα χρήματα που είχα δώσει το 2008)μιάς LG 42" LY99.
Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηται κυρίως για 2D θέαση και μάλιστα κανάλια+δορυφορικά μέσω δέκτη HD και λιγότερο για PS3 και Blue Ray.
To 3D με κουράζει γενικά και δεν το προτιμώ(σε κινηματογράφο και φίλους) αλλά καλό είναι να υπάρχει..

Τέλος αν υπάρχει κάτι ανάλογο και πιο οικονομικό(και ας μην είναι smart),δεκτή η πρόταση.
Θένκς!

Επειδή παίζει και μετακόμιση μέχρι το καλοκαίρι,θα πάω στο ασφαλές 46-47..
Αλλά θέλω να ακούσω γνώμες για ποια από τις 2...
Michalis3 δεν έχω κοιτάξει καθόλου πλάσμα..κάνω λάθος λες;;τις φοβάμαι γενικά...βλέπω κανάλια 5 ώρες τη μέρα περίπου!

Αν δεν παραμένεις στο ίδιο κανάλι για πάρα πολλή ώρα δεν υπάρχει κάποιος λόγος να φοβάσαι. Επίσης η διαφορά μεταξύ 46" και 50" δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Αν με τη μετακόμιση η απόσταση θέασης κατέβει στα δύο μέτρα το ίδιο μεγάλη θα σου φαίνεται και μια 46"-47".

Re: Απάντηση: Sony Hx750 ή Panasonic ET5;;;;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Αλλά στο χώρο μου μου φαίνεται ήδη μεγάλη η 42"..οπότε η 46αρα (για μένα) θα είναι τέρας!!!Πόσο μάλλον αν πάω σε χώρο μικρότερο απο 13 τμ που είναι τώρα ο χώρος.

Τώρα μετα απο αρκετό διάβασμα εδω μέσα,νομίζω οτι η ΗΧ750 είναι ανώτερη απο την Πανασόνικ(και στην τιμή βέβαια).

Δεν θα δεις πολλές διαφορές μεταξύ των δύο στην απόσταση θέασής σου. Στα δύο μέτρα ίσως...

Αφού ήδη έχεις 42" καλύτερα μάζεψε χρήματα να πας σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Μην συγκρίνεις πως έδειχνε στο τηλεοπτικό η LY99 από τότε η διαφορά καλών τηλεοράσεων όπως η HX750 είναι μεγάλη.

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για τις 2, ετυχε να τις δω διπλα διπλα σε τηλεοπτικο, ειχε αγωνα ποδοσφαιρου και η ποιοτητα ηταν παρεμφερη, δεν ειδα εμφανεις διαφορες ουτε σε κινηση ουτε σε λεπτομερεια. Λενε πως σε 2d η σονυ υπερτερει, αλλα εγω δεν ειδα μεγαλες διαφορες παντως στο συγκεκριμμενο.

Και εγω τις είδα δίπλα δίπλα και δεν βρήκα σημαντικές λεπτομέρειες.Απλάμου φαινόταν να εχει η Sony λίίίγο καλύτερο μαύρο και η Panasonic λίίίγο καλύτερη κίνηση..Σε ταινία 1080p Spiderman.
Αυτά μόνο..
Τώρα νομίζω οτι κατέληξα σε ίντσες 46-47 αλλά ξαναμπερδεύτηκα βλέποντας την LG lm 640s.Εχω διαβάσει οτι δεν είναι ισάξια με τις άλλες 2 που κοιτάω,αλλά μου "έκατσε" καλά η εικόνα της στο μάτι μου.

Σε ένα τυπικό κατάστημα μπορείς να τσεκάρεις μόνο συγκεκριμένα πράγματα τα οποία θα σου δώσουν ιδέα μόνο για το 30% της εικόνας μιας τηλεόρασης.

Σε σπίτι η Sony σε 2D είναι μια κλάση πάνω από την ET5 και 2 κλάσεις πάνω από την LM640. Σε 3D όμως είναι η χειρότερη και από τις τρεις καθώς το ενεργητικό έχει crosstalk και flicker.

Re: Απάντηση: Sony Hx750 ή Panasonic ET5;;;;

Yperion γνωριζεις αν ισχυει το ιδιο και για την Sony HX850 οσον αφορα το 3d????