Sony KD-55XD9305 vs LG OLED55B6V

kapnosss

New member
28 December 2016
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Είμαι μεταξύ των δύο συγκεκριμένων μοντέλων. Η τιμή τους είναι ίδια, 1999 . Επειδή δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις επί του θέματος, θα ήθελα και τη δική σας γνώμη σχετικά με το ποια υπερτερεί. Η χρήση θα εχει να κάνει κυρίως με παρακολούθηση ταινιών και αθλητικών και πολύ λιγότερο με gaming. Αρχικά, έκλινα περισσότερο προς την lg λόγω του ότι είναι oled, τις είδα όμως να παίζουν δίπλα δίπλα και τα χρώματα της sony μου φάνηκαν πολύ πιο "πραγματικά" τόσο από της lg όσο και από του μοντέλου της samsung με την ίδια πάνω κάτω τιμή. Προφανώς όμως και δε μπορεί να εμπιστευθεί κανείς τα demo. Αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση μέχρι 2000 , επίσης καλοδεχούμενη.

Αγνωστο το τι υλικο είδες, με τι ρυθμίσεις και ποιες παραμέτρους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις είδες υπο έντονο φωτισμό..

Οσο μειώνεται το φως τόσο αυξάνει η υπεροχή της oled.

Η σωστή απάντηση στο ερώτημα σου είναι 55B6V.

Αγνωστο το τι υλικο είδες, με τι ρυθμίσεις και ποιες παραμέτρους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις είδες υπο έντονο φωτισμό..

Οσο μειώνεται το φως τόσο αυξάνει η υπεροχή της oled.

Η σωστή απάντηση στο ερώτημα σου είναι 55B6V.

θα συμφωνησω....ειναι πιο δυνατο χαρτι η lg και νομιζω σχεδον παντου ειναι καλυτερη...ισως ενα αρνητικο ειναι ισως το οτι δεν κανει σε στατικες εικονες πολυ ωρα ,λογω ir..δηλαδη μπορει να αφησει "αποτυπωμα" στην οθονη