[h=3]Καλή χρονιά σε όλους. Πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις που έχουν πολλοί φίλοι του φόρουμ σχετικά με τα θέματα γύρω από την τεχνολογία. Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με αγορά 65'' tv καθότι οι δικές μου γνώσεις περιορίζονται στο τι βλέπω στην οθόνη. Αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά μιας μεγάλης 4K μιας και έχω το χώρο. Γνωρίζω τις ενστάσεις κάποιων σχετικά με το νωρίς για τις 4k αλλά επειδή δεν λογαριάζω να την αλλάξω νωρίς προτιμώ να κινηθώ σε μια πιο future proof λύση. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στην SONY KD65X8509C και στην SAMSUNG UE65JU7000LXXH.Έχω διαβάσει αρκετά reviews και για τις 2 και οι γνώμες είναι μοιρασμένες. Προσωπικά γέρνω προς την SONY λόγο Android το οποίο έχω δει στο κατάστημα της SONY και παρότι έχει ακόμη κάποια γνωστά προβλήματα με έχει εντυπωσιάσει. Στην TV θα βλέπω κατά 80% ταινίες και σειρές και το KODI που βρίσκεται ήδη εφαρμοσμένο με καλύπτει αρκετά.[/h][h=3]Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την δική σας γνώμη σχετικά με αυτές τις 2 TV. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν κατέληγα στην Samsung θα μπορούσα να βάλω ένα εξωτερικό android box..θα είχα την ίδια απόδοση και ποιότητα με το ήδη υφιστάμενο Android της Sony;[/h]Ευχαριστω