SONY KDL-26U4000 αξίζει;;;;;;;;;

ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ

Established Member
22 June 2006
202
Γειά χαρά σε όλους,

Το πρωί είδα στο ΜΜ τη άνωθεν που είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο και στα ψαχτήρια έχει πάνω από 500 ευρώ (Γερμανία κλπ). Το ΜΜ την έχει 419,00 που νομίζω οτι είναι πολύ καλή τιμή. :grinning-smiley-043

Ακούω :ears: γνώμες παιδιά - τη θέλω για υπνοδωμάτιο στα 2,5 μέτρα απόσταση. Μήπως πάω σε 32; :chinscratch:

Γειά χαρά σε όλους,

Το πρωί είδα στο ΜΜ τη άνωθεν που είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο και στα ψαχτήρια έχει πάνω από 500 ευρώ (Γερμανία κλπ). Το ΜΜ την έχει 419,00 που νομίζω οτι είναι πολύ καλή τιμή. :grinning-smiley-043

Ακούω :ears: γνώμες παιδιά - τη θέλω για υπνοδωμάτιο στα 2,5 μέτρα απόσταση. Μήπως πάω σε 32; :chinscratch:

'Οπως θα σού πουν και άλλοι πιό έμπειροι, στα 2,5 μ. μπορείς να βάλεις μέχρι και 42''. Οπότε μην το συζητάς.....32'' και βάλε (ανάλογα και το χώρο σου).

Γειά χαρά σε όλους,

Φιλε 32'' με κλειστα ματια και σε συμφερουν και οικονομικα για τις παραπανω ιντσες που σου προσφερουν.Εδω που τα λεμε κιολας οι 26αρες εχουν πιστευω πεθανει και σε λιγο θα πεθανουν και στα pc ετσι οπως παμε.

κοιτα σαν τιμη για 26" ειναι κορυφη οπως και η τηλεοραση,όμως εσυ πας για 32" τουλάχιστον