sony KDL-26V4500 ή samsung LE26A457 σειρα 4?

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,507
παιδια απο 32 τελικα παω στης 26 ιντζες ,θελω μια γρηγορη απαντηση παω για αγορα αυριο το πρωι και ειμαι αναμεσα απο την

sony KDL-26V4500 και samsung LE26A457 σειρα 4 !

ποια να παρω χωρις να παιζει ρολο το κοστος αν και κοντα στα 700 ευρω κανουνε και η δυο ..
ευχαριστω

(δεν θελω μεγαλυτερη λογο χωρου και αποστασης )

Last edited:
μεταξυ των δυο η V4500 ειναι καλυτερη,καλυτερο μαυρο,επεξεργαστής,περισσοτερες επιπλεον δυνατότητες

σε οποια ερωτηση και να κανω παντα η sony παει μπροστα !:hmmmm2:
ειναι οντως ετσι ?

ειναι οντως ετσι ?

Ανάλογα ποιος απαντάει :flipout:

Δεν έχω δει καμιά από τις υποψήφιες, αλλά και οι δύο είναι από κατασκευαστές που συνήθως έχουν καλές 26άρες αν και οι συγκεκριμένες είναι τσιμπημένες στην τιμή.

ειναι οντως ετσι ?

εξαρταται η κατηγορια τιμής,στη συγκεκριμενη(και σε πολλες αλλες) κερδιζει

τελικα εγινε η ανατροπη !!!
παραγγειλα την panasonic http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=29638 ,ασχετο βεβαια με της ιντσες αλλα απο το πολυ διαβασμα εδω μεσα κανενας δεν λεει για μικρες ιντζες ,οποτε πηγα στης 32 και στην πανασονικ με μια καλη βαση τοιχου vogels ,ετσι γιατι ολοι μου λεγατε να παρω philips h sony... :smile: πλακα κανω παιδια ...
εχωντας την philips 37pf9830 απο τους πρωτους με αναλυση 1980i που την ειχα παρει και την χρησωπληροσα η μαλλον την πληρωνω ακομη (και αλαγμενη 1 φορα λογο προβληματων ),και μια μικρη 23¨sony ,λεω να αλλαξω λιγο προς πανασονικ ,τωρα αν εκανα καλα θα το δω απο αυριο που θα την εχω ..
πιστευω να εκανα καλη επιλογη