Sony KDL-40NX720 ή.....?

friter

New member
8 November 2011
11
Καλησπέρα σε όλους.
Σύντομα θα προχωρήσω στην αγορά μιας 40' 3D LED TV και προς το παρόν κλίνω προς τη Sony KDL-40NX720(959 ). Η αγορά της tv θα συνδυαστεί με αγορά PS3(που χρειάζομαι ούτως ή άλλως) με 69 extra λόγω προσφοράς της Sony. Επίσης δίνει δώρο μια βάση/ηχεία 2.1 και skype camera.(τι δώρα δλδ που τα έχεις ήδη πληρωμένα!). Το μόνο που με προβληματίζει στη συγκεκριμένη tv είναι ο player-χάλιας των Sony (δεν παίζει mkv κτλ), γι'αυτο γλυκοκοιτάζω και τη Samsung UE40D6530 (897 με 2 3D γυαλιά). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό το διλημμα ή και να προτείνει κάτι άλλο έως 800 ?? (πρέπει να πάρω και το PS3...)
Ευχαριστώ πολύ.

Αν δεν σου είναι απαραίτητο το 3D μπορείς να δεις και την Panasonic E30, στα 680 ευρώ και με 250-260 ακόμα παίρνεις και ένα PS3 320 GB. Θα γλιτώσεις περίπου 100 ευρώ σε σχέση με το συνδυασμό Sony NX720 + PS3 και κερδίζεις 2" επιπλέον. :guitarist:

Οι φετινες Samsung σειρα 6 και πανω εχουν αρκετο lag (46-60 ms) που σημαινει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο για gaming.

Επισης 959 ευρω για μολις 40" ειναι υπερβολικο ποσο , κοιτα και την Sony EX720 που θα σου στοιχησει λιγοτερο και εχει και 30 ms lag που ειναι στα πλαισια του λογικου.

Φίλε Μιχάλη θα ήθελα και το 3D σαν επιλογή για καμιά εντυπωσιακή ταινιούλα/ντοκυμαντέρ που και που.
Φίλε yperion συμφωνώ απόλυτα, είναι υπερβολικό το κόστος για 40' TV αλλά μάλλον ισορροπεί λίγο με την προσφορά στο PS3(1030 και τα 2).
Πάντως παιδιά θεωρώ ότι οι Sony είναι πιο αξιόλογες ως LED TVs προσφέροντας ρεαλιστική, κινηματογραφική εικόνα (ok, εννοείται για plasma πάω πάσο) σε σύγκριση με την πιο "τεχνητή" εικόνα των Samsung, LG κτλ. Γούστα ειναι αυτά βέβαια..

Πρέπει όμως να υπολογίσεις και το κόστος για τα 3D γυαλιά στο συνολικό, εφόσον δεν υπάρχουν ήδη στη συσκευασία...

Το ξέρω φίλε μου, ασ'τα.. ου μπλέξω ήταν η υπόθεση. Το αρχικό μου χρηματικό ταβάνι ήταν 900 όλα μαζί.. και όσο πάω και ξεφεύγω! Ελπίζω μόνο να πάρω κάτι να το ευχαριστηθώ και να μην κλάψω τα λεφτά μου μετά.

Καλημέρα.

Με ενδιαφέρει και εμένα η συγκεκριμένη tv (40nx720).
Η χρήση της θα είναι κυρίως για αναλογικά κανάλια τηλεόρασης (δεν έχω βάλει ακόμα digea, γιατί έχουμε ενυσχητή αναλογικου σήματος στην κεντρική κεραία της πολυκατοικίας και μπλοκάρει τα ψηφιακά...κάποια στιγμή θα αλαχτει όμως...). Το ερώτημά μου είναι αν θα "βλέπονται" τα κανάλια ή θα είναι χάλια? Σε κανένα πολυκατάστημα δεν έχουν συνδεδεμένες τις tv με κεραία, όλες παίζουν BR και δεν μπορώ να σχηματίσω γνώμη. :(
Επίσης η προσφορά για το ps3 είναι πολύ δελεαστική καθώς δεν έχω BRplayer και κάπου κάπου παίζω και κανά παιχνιδάκι. Ποια είναι η γνώμη σας? Το 3d δεν με ενδιαφέρει καθόλου, τις δε ταινείες τις βλέπω σε έναν projector (Epson TW-700).

Αφού δεν σε ενδιαφέρει το 3D και έχεις προβολέα για ταινίες γιατί να δώσεις τόσα λεφτά.

Πήγαινε πάρε μια Panasonic 42U30 , LG 42PT353 η μια Samsung 43D450 , και λεφτά λιγότερα θα δώσεις και για τηλεοπτικό θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.