SONY KDL-40S3000 πρόβλημα

tasmak

New member
2 November 2007
24
Καλησπέρα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει....πηγαίνω μια μέρα να δώ τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ και ο δέκτης της τηλεόρασης μου ζητάει PIN (parental control) το οποιο ποτέ δεν έβαλα και δεν υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω. Σκεφτόμενος την λύση του reset, μπήκα στο κρυφό menu αλλά δεν υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή. Μίλησα με εξουσιοδοτημένο της SONY, αλλά δεν γνώριζαν κάτι και μου ζήτησαν να την στείλω στο service. Επειδή θα ήθελα να αποφύγω την μεταφορά για να μην γίνει καμιά ζημιά, ξέρει κανείς κανά "μυστικό" για να την επαναφέρω στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις? Ξέχασα να αναφέρω οτι δοκίμασα και συμβουλές που βρήκα στο Internet , να την βγάλω δηλαδή απο την πρίζα για 10 ώρες, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Last edited:
Παιδιά , εχυαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Λοιπόν...βρήκα σε ένα site κάποιους κωδικούς για το TT-- που βγάζει στην αρχή πρίν μπούμε στο service menu. Δοκίμασα κάποιους με πολύ προσοχή αλλά δυστηχώς τιποτα. Τελικά λέω να προσπαθήσω για 2η φορά να βάζω τυχαία 4ψήφια νούμερα μπάς και το πετύχω. Δοκίμασα και το 0000, και τελικά μετά απο όυτε 1 λεπτό, βάζω 9999 και τσούπ το δέχεται. Το άλλαξα με το 0000 και μετά τα Digital όλα μια χαρά. Το πώς μπορεί να μπήκε αυτό το 9999 πραγματικά δεν ξέρω. Όπως και να'χει, ευχαριστώ και πάλι.