Sony KDL 40W605 vs KDL 42W705 vs KDL 42W706

guardian21

New member
4 August 2014
4
Καλησπέρα σε όλους.
Πρόκειται να αγοράσω μια καινούρια τηλεόραση σε μέγεθος 40-42" , και μετά από έρευνα τόσο στο ίντερνετ όσο και από κοντά έχω καταλήξει και είμαι ανάμεσα στις αναφερόμενες.
Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) Τα 50Ε παραπάνω (για την (705/706)) για τις 2" και για edge led αντί για direct led θεωρείται ότι αξίζουν?
2) Σε κάποιο review διάβασα ότι οι 705/706 έχουν κάπως καλύτερη ποιότητα κατασκευής, με αλουμινένια κομμάτια αντί για πλαστικά της 605, ισχύει κάτι τέτοιο?
3) Έχουν κάποιες άλλες διαφορές μεταξύ τους?

Τέλος, γνωρίζει κάποιος τι διαφορές έχουν οι 705 με την 706? Γιατί δεν έχω καταφέρει να βρω, και θα έπαιρνα την 706 απλά για σιγουριά, αλλά το κατάστημα που την έχει 450Ε δεν την έχει σε απόθεμα, και αναρωτιέμαι αν τελικά καταλήξω σε αυτές αν αξίζει να αρχίσω να το ψάχνω με παραγγελίες κλπ, ή να πάρω την 705 που την βρίσκω άμεσα με 450Ε.

Για τις διαφορες 705-706 ειναι το πλαισιο ,silver που εχει η 706 αντι για το μαυρο της 705
Sony_KDL42W706_screen_fill.jpg

Sony_KDL42W705_screen_fill.jpg

Οκ, ευχαριστώ πολύ, οπότε δεν παίζει κανένα ρόλο, ίσα ίσα καλύτερα η 705 για το χώρο μου.
Οπότε περιμένω αν κάποιος γνωρίζει για διαφορές με 605 κυρίως σε θέμα ποιότητας κατασκευής ή κάτι που δεν έχω αναφέρει και ίσως δεν γνωρίζω

Και μια τελευταία ερώτηση: Με τα μοντέλα στο τέλος ξέρει κανείς πως ακριβώς πάνε τα πράγματα? Εννοώ υπάρχουν πχ 605, 605Β, 605ΒΒ, κλπ, υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός ή τι διαφορές έχουν κλπ, ή είναι απλά θέμα software που μπορώ να αναβαθμίσω πχ?

Ακριβώς ανάμεσα σε αυτές τις 2 είμαι κι εγώ. Νομίζω η 705 έχει και καλύτερο ήχο (2*8W αντί 2*5 της 605). Φοβάμαι όμως το πάνελ (edgelit LED). Της 605 είναι από τη Samsung.

Που βρήκες την 705 με 450 ευρώ??? Εγώ δεν την βρίσκω κάτω από 545 ευρώ.

Και μια απορία: και η 605 και η 705 αναφέρουν ότι δέχονται δορυφορικό σήμα! Επειδή έχω 2 LNB φαντάζομαι θα μου είναι άχρηστο αυτό, σωστά?

Επίσης θέλω και μια 32". Σκέφτομαι την KDL32R410B που την βρίσκω στα 250 ευρώ. Τι λέτε?

Re: Απάντηση: Sony KDL 40W605 vs KDL 42W705 vs KDL 42W706

Που βρήκες την 705 με 450 ευρώ??? Εγώ δεν την βρίσκω κάτω από 545 ευρώ.

Και μια απορία: και η 605 και η 705 αναφέρουν ότι δέχονται δορυφορικό σήμα! Επειδή έχω 2 LNB φαντάζομαι θα μου είναι άχρηστο αυτό, σωστά?

H 705/706 ηταν σε προσφορα απο 15/7 - 30/7 , οποιος προλαβε προλαβε ( εγω την τελευταια ημερα ) δες παρακατω την εξελιξη της τιμης στον τσιγκουνη
Εγω δεν εχω lnb αλλα απο οτι βλεπω το συνδεεις στην Tv και λαμβανεις κανονικα .

eEhcUlq.png

Ευχαριστώ πολύ.
Βασικά την θέλω από Σεπτέμβριο.
Σίγουρα δέχεται δορυφορικό σήμα (και μπράβο στη Sony) αλλά με 1 LNB (που πιάνει 1 δορυφόρο). Όταν έχουμε περισσότερα (όπως εγώ) παρεμβάλεται διακόπτης DiSEqC. Μάλλον δεν θα μπορεί να δεχτεί τέτοι σήμα γιατί θα πρέπει να κάνει επιλογή δορυφόρου...

Τελικά για SONY με βλέπω. Το 3D της Samsung Η6400 μάλλον δεν θα έχει καλή εικόνα και δεν μου χρειάζεται....
Αλλά την 605 ή την 705? Με προβληματίζει το EdgeLit. Ίσως στο μέλλον χαλάσει η ομοιομορφία της εικόνας...

Κρίμα που δεν υπάρχει πια η 32W650AB στο Πλαίσιο. Την είχε προσφορά στα 289 ευρώ και δεν την πρόλαβα.
Οπότε (χωρίς να βιάζομαι) με βλέπω για 32Ρ410... (για την κρεββατοκάμαρα).

Re: Απάντηση: Sony KDL 40W605 vs KDL 42W705 vs KDL 42W706

Ευχαριστώ πολύ.
Βασικά την θέλω από Σεπτέμβριο.
Σίγουρα δέχεται δορυφορικό σήμα (και μπράβο στη Sony) αλλά με 1 LNB (που πιάνει 1 δορυφόρο). Όταν έχουμε περισσότερα (όπως εγώ) παρεμβάλεται διακόπτης DiSEqC. Μάλλον δεν θα μπορεί να δεχτεί τέτοι σήμα γιατί θα πρέπει να κάνει επιλογή δορυφόρου...

Υποστηρίζει DiSEqC 1.0, και κυκλοφορεί στο δίκτυο U-tube βιντεάκι για τη ρύθμισή του. Την παρήγγειλα κι εγώ την τελευταία ημέρα της προσφοράς, παράδοση δυστυχώς αρχές Σεπτέμβρη. Έτσι δεν μπορώ να την δοκιμάσω άμεσα να σε ενημερώσω πιο σωστά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony KDL 40W605 vs KDL 42W705 vs KDL 42W706

Υποστηρίζει DiSEqC 1.0, και κυκλοφορεί στο δίκτυο U-tube βιντεάκι για τη ρύθμισή του. Την παρήγγειλα κι εγώ την τελευταία ημέρα της προσφοράς, παράδοση δυστυχώς αρχές Σεπτέμβρη. Έτσι δεν μπορώ να την δοκιμάσω άμεσα να σε ενημερώσω πιο σωστά.

Πήρα σήμερα την 40W605B (με βόλεψε πιό πολύ από την 705 λόγω μικρότερου πλατους.
Μπορείς να δώσεις λινκ για αυτό το βιντεάκι του U TUBE γιατί δεν βγάζω άκρη από το manual???