SONY KDL-42W705B

denial

Established Member
3 March 2008
149
Σκεφτομαι να αγορασω την Sony 42W705B για τον Η/Υ λογω χαμηλου lag και με προβληματιζει το οτι δεν εχει vesa και εχει δικη της βαση.Εχετε να προτεινετε κατι αλλο με τα ιδια χαρακτηριστηκα/ποιοτητα και να μην ξεπερναει τα 500Ε και να ειναι μεχρι 42'' γιατι καθομαι κοντα μην τυφλωθω.Υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη βαση αν την εχει καποιος Η εστω να ρυθμιζεται η γωνια κλησης με την δικη της βαση γνωριζει κανεις? Δηλαδη να μην ειναι flat στον τοιχο να μπορω να την παω λιγο πανω ή κατω;Ευχαριστω.

Τελικα απο οτι ειδα καμια Sony πλεον δεν εχει vesa....οποτε αναγκαστικα αν θελω sony (που θελω για το input lag) ξεχναω το vesa.Και μου προτειναν να παρω με 3d και ας μην το χρησιμοποιω για 100Ε διαφορα οποτε λεω να παρω την KDL42W805.Μια ερωτηση στους ειδημονες.Καθομαι σε γραφειο αποσταση 80cm με 1m max.Με την 32'' δεν εχω προβλημα κανενα και αρχισε να μου φαινεται μικρη.... με την 42'' υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα ξερει καποιος?
Μιλαμε καθαρα χρηση σε Η/Υ και κυριως gaming.

Ευχαριστω.

Last edited:
Τελικα απο οτι ειδα καμια Sony πλεον δεν εχει vesa....οποτε αναγκαστικα αν θελω sony (που θελω για το input lag) ξεχναω το vesa.Και μου προτειναν να παρω με 3d και ας μην το χρησιμοποιω για 100Ε διαφορα οποτε λεω να παρω την KDL42W805.Μια ερωτηση στους ειδημονες.Καθομαι σε γραφειο αποσταση 80cm με 1m max.Με την 32'' δεν εχω προβλημα κανενα και αρχισε να μου φαινεται μικρη.... με την 42'' υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα ξερει καποιος?
Μιλαμε καθαρα χρηση σε Η/Υ και κυριως gaming.

Ευχαριστω.

Τελικα για οσους ενδιαφερθουν στο μελλον υπαρχει bolt kit της vogels και κανει vesa την σειρα 6/7/8 .
Επισης μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι χονδρικα η αποσταση ειναι 1.5 φορα οι inches οποτε λογικα στο 1μ δεν θεωρω οτι θα εχω σοβαρο προβλημα.
Φυσικα αν καποιος ειδημων θελει να πει τη γνωμη του πριν παω για αγορα τον ευχαριστω εκ των προτερων.