Sony KDL-43W805C VS Sony KDL-43W808C VS Sony KDL-43W809C

dragon92

New member
20 October 2016
10
Γεια σας , θα μπορούσατε να μου πείτε ποια από τις 3 τηλεοράσεις είναι καλύτερη (στη ανάλυση και στο smart κομμάτι )?
Χρήση : video-games (ps3/ps4), movies(από usb + PC).
http://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=7066604,6684845,6684940
Ποια με συμβουλεύετε να αγοράσω ??

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλώς σας βρήκα:2thumb22sup:
Όποτε η διάφορα των 200 hz δεν είναι ορατή ? (άρα να προτιμήσω τη 805C ?)
Έχω ακούσει ότι είναι λίγο αργές στο smart κομμάτι ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο ?
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.

θα μπορούσατε να μου προτείνετε και κάποια άλλα μοντέλα ώστε να τα έχω κατά νου όταν πάω σε κάποιο κατάστημα?
πόσο 600-650 max
Ανάλυση: full hd/ultra
Χρήση:video- games+ movies
μέγεθος: 43 ίντσες

Να προτιμήσεις την φθηνότερη!
Δεν είναι το πιο δημοφιλές μέγεθος οι 43" για να υπάρχουν άμεσα συγκρίσιμα μοντέλα. Οι Samsung και Panasonic βγάζουν στις 40" τα "καλά" μοντέλα τους.

Μεγαλύτερος ανταγωνιστης για αυτή τη σειρά της Sony έρχεται απο τις Samsung 48J6200/J6300 και την Panasonic 50CS630 που προσφέρουν σαφώς μεγαλύτερη οθόνη με τις ίδιες προδιαγραφες.

Πήγα σήμερα σε κατάστημα και κατέληξα σε αυτές τις 2 http://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=6684845,9003688. Δε ξέρω ποια να επιλέξω??
Εσείς τι προτείνετε καλύτερα ?? Ξέρω ότι εγώ θα πάρω την τελική απόφαση αλλά λέω μήπως μπορείτε να μου κάνετε ποιο εύκολη την επιλογή:BDGBDGB53:

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δεν ξέρω η Sony KDL-43W805C με κέρδισε στο smart κομμάτι εξαιτίας τις πληθώρας των επιλογών που προσφέρει και πολύ καλή εικόνα(FULL HD) αλλά η Samsung UE43KU6000 έχει ελαφρώς καλύτερη εικόνα (πιο έντονα χρώματα(4k ultra hd))άλλα υστερεί στο smart κομμάτι (όχι πολλές επιλογές και όχι 3d)
Η απόσταση που θα κάθομαι είναι 2,5-3 μέτρα
Εσείς ποια θα με συμβουλεύατε να πάρω????

Αυτή η Sony είναι η καλύτερη FHD τηλεόραση στις 43" τα κάνει όλα πολύ καλά, εξου και η τσιμπιμένη τιμή της.

Αντίθετα η Samsung είναι φανερά ανομοιογενής σε ότι προσφέρει: 4Κ και πολύ καλό μαύρο - αντίθεση αλλά κακή κίνηση και ομοιομορφία με όχι πλήρη υποστήριξη HDR.

Επιπλέον στις 43" μια 4Κ προορίζεται πιο πολύ για pc monitor παρά για ταινίες.

Αφού η απόσταση θέασης σου είναι μεγαλύτερη απο 2,5μ καλύτερα δες τις Samsung και Panasonic

Στην απόσταση που κοιτάς είναι πολύ λίγες οι 43'

ο χώρος μου είναι πραγματικά μικρός και το μόνο που χωράει είναι 43''(μέγιστο). Αν έχει να προτείνεις κάτι σε αυτές τις ίντσες ???
Διαφορετικά να να πάρω τη sony ??

Υ.Σ. sorry που ρωτάω και ξανά ρωτάω αλλά έχω που ψάχνω 3 εβδομάδες και θέλω να σιγουρευτώ γιατί δεν έχω τις πολλές γνώσεις για τις tv

Αν γίνονταν θα σου έλεγα να χωρέσεις μια 55 στο σαλόνι σου!(εστω 50) Αν η ποιότητα θέασης δεν εξαρτιόταν απο το μέγεθος, θα βλέπαμε όλοι απο κινητά και tablet που έχουν φοβερές αναλύσεις και χρώματα.
Αφού δεν γίνεται θα σου πρότεινα τη Sony μόνο και μόνο γιατί αν αλλάξεις σπίτι θα μπορείς να τη μεταφέρεις στο υπνοδωμάτιο.