Βασικα δεν ειναι για μενα αλλα για τον γαμπρο μου και θα τον χαρακτηριζα βασικο χρηστη...
Βεβαια η αληθεια την τσιμπησε τελικα την tv με 617 ... πιστευω πως ειναι τουλαχιστον καλη τιμη για το μεγεθος της (προφανως δε συναγωνιζεται τις samsung σε ποιοτητα εικονας)
Αν την θελει για τηλεοπτικο σημα δυστυχως θα εχει μεγαλο προβλημα. Η συγκεκριμενη δεν εχει καν 100 hz και θα βλεπει μια ατελειωτη "θολουρα" ειδικα εφοσον μιλαμε για 46" που δεν κρυβεται το motion blur των LCD με τιποτα.
Καλυτερα να αγοραζε μια πλασμα (προσφατα η 50Pk550 ειχε 679 στο media markt).
Επειδη και εγω ειχα διαπιστωσει αυτη τη θολουρα (η δικια μου le40c653 με 100 hz δε το παρουσιαζει) του ειπα να τη γυρισει πισω. Στην αρχη πιστεψα οτι επειδη το δοκιμασαμε απο αποσταση 1-2 μετρων φαινοταν ετσι. Μαλλον θα παει για μια UE40C6000 στα 770
Θα συμφωνήσω με την Panasonic U30 που αναφέρθηκε πιο πάνω. Αν δεν μπορεί να διαθέσει τα 850 ευρώ για την 46" , μπορεί να πάρει την 42" με 630. Τώρα όμως για 50 ευρώ πάνω από το αρχικό budget δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Εναλλακτικά μπορεί να δει την LG PK550 στις 50" (περσινό μοντέλο).
Ακομη ενας λογος να παει σε πλασμα. Ειτε PK550 ειτε U30.
Εχουν ανακλασεις και οι δυο βεβαια και θελουν λιγο προσοχη στην αρχη λογω image retention. Αλλα σε εικονα ειναι μερα με νυχτα με την EX402 και τις LCD της τιμης αυτης.