SONY KDL-46HX800 Η SONY KDL-46EX720

JOEYPEARL

New member
23 January 2011
47
giannitsa 58100
καλησπερα και απο εμενα,θα ηθελα τις συμβουλες σας για το ποιο μοντελο απο τα 2 να επιλεξω...SONY KDL-46HX800 στα 948ευρω Η' SONY KDL-46EX720 στα 1029 ευρω,η hx800 διαβασα οτι ηταν απο τα κορυφαια μοντελα περυσι,ποια εχει καλυτερη εικονα σε 2d? και ποι ασε 3d?
περιμενω τις προτασεις σας να παρω αμεσα μια απο τις 2,αν εχετε να προτεινετε και καμια αλλη πειτε μου,ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για τον χρονο σας

παιδια σας παρακαλω καποια απαντηση απο καποιον που ξερει αυτα τα δυο μοντελα,με καιει το θεμα

Last edited:
η hx800 αν και περσινό μοντέλο είναι ανώτερη σειρά και έχει ένα υποτυπώδες local dimming. όταν η ex720 είχε 1200κάτι η hx800 είχε σε ξεστοκάρισμα 899. με αυτή τη διαφορά τιμής μάλλον θα πήγαινα στην ex720 που είναι φρέσκο μοντέλο και είναι και σε καλή τιμή. άλλωστε είμαστε και στα πρόθυρα της ces 2012 το γενάρη που ανακοινώνονται τα νέα μοντέλα του 2012 και κυκλοφορούν μάρτιο. ήδη δηλαδή τα μοντέλα του 2011 κάνουν σιγά σιγά τον κύκλο τους.

φιλε μου πραγματικα δεν βγαζω ακρη τωρα,μπηκα σε ενα ξενο σαιτ που την κανανε review την ex720 και λενε οτι εχει το χειροτερο 3d που εχει τηλεοραση ως τωρα,επισης και η nx720,παλι για το 3d λεγαν
να σου πω την αληθεια απογοητευτηκα τωρα,επισης ειδα οτι η hx800 δεν ειναι 3d αλλα λειτουργει με transimiter,οποτε απο ολα αυτα δεν νομιζω οτι πρεπει να παρω καμια απο τα διο αυτα μοντελα,η μηπως η hx800 αξιζει οντως?πρεπει να εχει τρομερη εικονα που σε καθηλωνει

Γιατι δεν κοιτας και την Samsung 46D6530 που ειναι και πιο καινουρια απο τις άλλες 2 και κοντα στα λεφτά που θες να δώσεις..

Απάντηση: Re: SONY KDL-46HX800 Η SONY KDL-46EX720

δεν θελω να δωσω λεφτα στους κορεατες,προτιμω να τα δωσω στην ιαπωνια που δεν με εχει προδωσει ποτε.οποτε καταλαβαινεις οτι ειμαι λιγο κολλημενος,ευχαριστω παντως,το εχω δει το συγκεκριμενο μοντελο το οποιο ειναι πολυ καλο,και μαλλον καλυτερο απο την sony ex720

http://www.skroutz.gr/s/330760/Panasonic-TX-P50ST30E.html?keyphrase=50ST30

Και μεγαλύτερη 4" και ξεχνάς το clouding , banding κτλ. των edge LED.
ευχαριστω φιλε μου αλλα θελω να συνδεσω ps3 επανω,και νομιζω οτι καμια πλασμα δεν εχει την φανταχτερη εικονα της lcd,τουλαχιστον ακομα,στην αρχη το σκεφτομουν για πλασμα,αλλα οτν πηγα απο κοντα και τις ειδα διπλα,η εικονα της πλασμα ειναι πολυ φτωχη σε σχεση με μια lcd,

Μέσα στο media markt με 10,000 watt φώτα μπορεί να ισχύει αυτό που λες.

Όταν μιλάμε για σπίτι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

3 LCD Sony είχα και ξέρω τι σου λέω.

Παρόλα αυτά αγόρασε ότι θεωρείς καλύτερο , εσύ πληρώνεις άλλωστε.

τελικα αγορασα την ue40d6000...παιδια απλα ευχαριστημενος απο ολα,αψογη ποιοτητα εικονας,σας ευχαριστω