Sony KDL-55W755C vs Samsung UE55J6200

_^ThEo^_

New member
24 January 2008
99
Καλησπέρα. Έχω καταλήξει σε αυτές τις 2 τηλεοράσεις. Η χρήση θα είναι ταινίες 1080p και τηλεοπτικό. Η απόσταση θέασης είναι 3.20-3.50μ αλλά δεν μπορώ να ανέβω μπάτζετ. Επίσης θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το internet.

1) Είναι τόσα πολλά τα πλεονεκτήματα του kodi ώστε να πάρω τη sony;
2) Είναι πιο γρήγορο το menu της sony διότι έχω διαβάσει για προβληματα lag στην samsung.
3) Αξίζει να πάρω κάποια από τις 2 τώρα ή θεωρούνται ξεπερασμένες και πρέπει να περιμένω τα καινούρια μοντέλα;

Ευχαριστώ!

αγορασα την 6200 1/2016 και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν θα σχολιασω τα 1,2 του ερωτηματος σου, παρα μονο το 3. Πιστευω οτι δεν αξιζει να αγορασεις μια απο τις δυο τηλεορασεις τωρα. Σκεψου οτι περισυ αγορασα την δικια μου στα 699 και τωρα βλεπω την τιμη 25 ευρω κατω μονο. Τωρα, με τα χρηματα αυτα μπορεις να αγορασεις 4Κ σε ιδιες διαστασεις ή να κινηθεις σε λιγο μεγαλυτερη διασταση. Αν τις εχεις βρει καπου 400-550 ευρω, το συζηταμε, αλλα οχι για 700+

αγορασα την 6200 1/2016 και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν θα σχολιασω τα 1,2 του ερωτηματος σου, παρα μονο το 3. Πιστευω οτι δεν αξιζει να αγορασεις μια απο τις δυο τηλεορασεις τωρα. Σκεψου οτι περισυ αγορασα την δικια μου στα 699 και τωρα βλεπω την τιμη 25 ευρω κατω μονο. Τωρα, με τα χρηματα αυτα μπορεις να αγορασεις 4Κ σε ιδιες διαστασεις ή να κινηθεις σε λιγο μεγαλυτερη διασταση. Αν τις εχεις βρει καπου 400-550 ευρω, το συζηταμε, αλλα οχι για 700+

Για τη χρήση που περιγράφει ο _^ThEo^_ ποια 4Κ UHD είναι καλύτερη;

Νομίζω η Sony έχουν καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα σε σχέση με της Samsung. Πχ εγώ εχω μια h6200 της Samsung και σε τηλεοπτικο σήμα είναι μάπα. Σε ταινίες πολύ καλή

Sent from my nexus 5 using Tapatalk

Αγόρασα την Πέμπτη την w755c και είχε ένα καμμένο pixel στο κέντρο. Την πήγα πίσω στον Κωτσόβολο του αεροδρομίου και χωρίς δεύτερη κουβέντα μου είπαν να την αλλάξουν. Άψογοι!

Έτσι πλήρωσα την διαφορά και πήρα την w809c! Πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα!

Εκθεσιακή πήρες; Εγω που πηρα στα κεντρικά και ζήτησα την 809 και την 756, μου είπαν οτι εχουν μονο εκθεσιακά κομμάτια.

Είναι δύσκολο να ξέρεις αυτές οι sony αν είναι σφραγισμένες γιατί ανοίγουν από κάτω με κούμπωμα. Σφραγισμένη πρέπει να ήταν πάντως. 0 ώρες είχε στο menu, έκανε ώρα να ανοίξει το android και όλα τα χαρτιά και σελοφάν ήταν στην εντέλεια! Το πάνελ είναι ομοιομορφο, καμία σχέση με την 755!

Δ/ΝΣΗ: Εμπορικό Πάρκο Αερόδρομίου Σπάτα. ΤΗΛ.: 210.2899999

809 την πήρα, όσο την έχουν στο site.

Εμένα μου ειπα οτι ολα αυτα τα κομματια ειναι εκθεσιακα στα κεντρικά που ειχα παρει. Τι να πω. Θα τους τηλεφωνησω.

Εμένα τις άνοιξαν μπροστά μου και τις 2. Και στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι υπάρχει σφραγισμένη. Είναι πολύ δύσκολο να ξανασυσκευαστούν έτσι, με τροφοδοτικά και λοιπά συσκευασμένα κανονικά και σελοφαν στην εντέλεια και ώρες στο μενού 0 και να ανοίγει το android σε 3 λεπτά και μετά απο 15 ερωτήσεις αν είναι σφραγισμένες. Με την ίδια λογική κανείς δεν ξέρει αν η sony του ήταν εκθεσιακή γιατί ανοίγει με κούμπωμα και δεν χρειάζεται να κόψεις την διάφανη κολλητική ταινία.

Για την 809 είχαν 2 κομμάτια και το ένα απ ότι κατάλαβα ήταν σφραγισμένο και το άλλο εκθεσιακό. Τώρα μάλλον θα έχει μείνει το εκθεσιακό. Ας πάρει ο φίλος να επιβεβαιώσει.

Πάντως η εξυπηρέτηση ήταν άψογη καθώς και η τηλεόρασή μου :firstprize:

Last edited:
Την Παρασκευη τους ειχα καλέσει. Πήγα να τους τηλεφωνήσω τωρα και ειδα ότι το τηλ που μου έδωσες ειναι αυτο που ειχα πάρει και εγώ. Οπως και να εχει δεν μου ειπε οτι υπάρχει καινουργια αλλα μου ανέφερε οτι ειναι εκθεσιακά αυτά τα μοντέλα του 15 (756 και 809), εκτός και αν δεν ήξερε. Ετσι οπως τα λες όμως, αλλαζει το πραγμα. Τυχερός θα εισαι. Καλορίζικη και καλές θεάσεις ! :)

Το τηλ απ´οτι βλέπω δεν ειναι συγκεκριμένα του αεροδρομίου, πρέπει να είναι γενικά εξυπηρέτηση πελατών. Μάλλον πρέπει να ζητήσεις να σε συνδέσουν. Ευχαριστώ!

Ναι. Ξαναπήρα τηλ και ειπα να με συνδεσουν αυτη τη φορά με τα Σπάτα. Την προηγουμενη φορά μιλησα με τα κεντρικά και μου είπαν αυτά που σας μετέφερα. Με το καταστημα στα Σπάτα, όπου και μίλησα, τους εξήγησα πως έχουν τα πράγματα και μου είπαν ότι έχουν ανοιχτο ενα κομμάτι τώρα. Εσυ πρέπει να πήρες κλειστό συμφωνα με τα λεγόμενα τους. Απο την άλλη, δε νομιζω απο τη στιγμη που τους ειπα οτι περασε και πηρε καποιος κλειστο, να μου έλεγε οτι ηταν εκθεσιακό. Καταλαβαίνεις. Όσον αφορά εμενα θα με παρουν πίσω να μου πουν τι μπορούν να κάνουν, αλλά δε νομιζω να γινει κατι.

Ακόμα και η βάση της τηλεόρασης ήταν σε σφραγισμένη συσκευασία που αν ανοίξει μία φορά σκίζεται. Και όλες εκεί τις έχουν στα ράφια με τις βάσεις τους.

Μπορείς να ρωτήσεις που υπάρχει διαθεσιμότητα και να πάρεις τα συγκεκριμένα μαγαζιά να ρωτάς.

Αυτό περιμένω να μου πουν. Απλά την Παρασκευή απο τα κεντρικά ελεγαν ότι δεν υπάρχουν. Δεν μπορώ να καταλάβω, ενα online συστημα δε κοιτάνε όλοι; Γιατί λένε διαφορετικά;

Και ω του θαυματος εβρέθει. Κλειστή από οτι μου λένε. Ενα πράγμα μενει τωρα. Μια καλή μεταφορική για να πάει στο νησι που θελω. Εχει να προτείνει καποιος; Είναι κάπως επίφοβο.