Sony KDL42W650

iliasb

New member
25 October 2006
7
Καλησπέρα σε όλους

Εδιαφέρομαι για την ως άνω ΤιΒί αλλά, επειδή μόλις την έριξαν στην αγορά, δυσκολεύομαι να βρω οποιαδήποτε κριτική ή άποψη που να σχετίζεται με αυτή. Μήπως στάθηκε κανείς πιό τυχερός;

:ears:

Έχει παθητικό 3D και πάνελ της LG (IPS).

Αυτά τα δυο χαρακτηριστικά λίγο πολύ καθορίζουν και τι αναμένουμε από την τηλεόραση αυτή. Δηλαδή σε 2D κάτω του μέτριου μαύρο σε σκοτεινό χώρο αλλά μεγάλη γωνία θέασης για LED LCD και καλή χρωματική ακρίβεια. Σε 3D θα έχει φτηνά και βολικά γυαλιά αλλά η ανάλυση πέφτει στο μισό.

Η W805 είναι η 3D, καμία από τις σειρές w6. Είχα την εντύπωση πως πέρα από το contrast που πάει περίπατο και η χρωματική ακρίβεια δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Εγώ πάντως θα έπαιρνα την ΗΧ750 αν υπάρχει πουθενά ακόμα ή θα σκεφτόμουν την W805 που ανεβαίνει όμως.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και χρόνια πολλά λόγω των ημερών!

Όντως η σειρά 8 είναι καλύτερη επιλογή αλλά είναι εκτός budget. Θα προσπαθήσω να πετύχω την 6 σε καμιά έκθεση για να 'εχω τουλάχιστον 'ενα σημείο αναφοράς. Μέχρι τώρα ωστόσο αυτό που με τραβάει στις Sony είναι η αδυναμία που έχω στην εικόνα τους.

Φέτος άλλαξε το πάνελ η Sony (τουλάχιστον στις φτηνές σειρές) και αντί για PVA της Samsung χρησιμοποιεί IPS της LG.

Πόσο θα επηρεάσει αυτό την εικόνα μένει να φανεί.

H 651 τι διαφέρει; Μόνο στο πλαίσιο (ασημί-χαζό είναι ή αλουμίνιο; ) ή και στα ηχεία; Κάπου διάβασα ότι η 650 είναι 2χ8 και η 651 2χ5 αλλά αλλού λένε σε όλες 2χ8.

Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι...

Color: black (W650) / silver (W651)

Οι διαφορές στις KDL-xxW650 και KDL-xxW653 είναι στους ψηφιακούς δέκτες [DVB-T,DVB-T/DVB-T2]

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/103658-SONY-TV-Line-up-2013/page6

Καλύτερα όμως να περιμένουμε να απαντήσει ο Xavito στην ερώτηση γιατί ξέρει όλα τα μοντέλα απέξω.

Μπορει καποιος αξιοπιστα να μου πει αν ειναι οκ η εικόνα της στη digea; και οσο αφορά την συχνοτητα ποσα πραγματικα Hz είναι.
Ευχαριστώ.

Πραγματικά hz 50, απόδοση στα digea πάρα πολύ καλή. Αν βλέπεις πολλά αθλητικά υστερεί σε κίνηση. Αν όχι είναι μια άριστη για τα λεφτά της τηλεόραση.

Last edited:
Παιδιά καλησπέρα!Νέος στο Forum και θα ήθελα την γνώμη σας για μια αγορά τηλεόρασης που θέλω να κάνω.Το ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό...
Είμαι μεταξύ των εξής τηλεοράσεων: Sony KDL42W650 ή 651 (δεν έχω καταλάβει διαφορές πέρα από το χρώμα...) , LG 42LA620S και Toshiba 40L7335DG.
Να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρει και να μην είναι 3D...
Με σειρά χρήσης που θέλω την TV: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - GAMING - ΤΑΙΝΙΕΣ.
Ευχαριστώ πολύ και περιμένω την γνώμη σας άμεσα! (το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 500 - 550με το ζόρι)
Και κάτι ακόμα. Έχει γίνει ντόρος με τα πραγματικά Hrz. Μπορείτε να μου πείτε πια είναι τα πραγματικά αυτών των TV?

Στα 50 Hz είναι όλες. Πάρε κάποια με 100 Hz από το panel, εφόσον βλέπεις αθλητικά και μεγαλύτερη από 42" αν βλέπεις σε απόσταση μεγαλύτερη από δύο μέτρα.

Στα 50 Hz είναι όλες. Πάρε κάποια με 100 Hz από το panel, εφόσον βλέπεις αθλητικά και μεγαλύτερη από 42" αν βλέπεις σε απόσταση μεγαλύτερη από δύο μέτρα.

42” είναι νομίζω το ανώτερο που σηκώνει το δωμάτιο.
Επίσης από κάτι φίλους παίζουν τα μοντέλα LG42LM620s(400Hz) στα 500 και Panasonic TX-L42ET60(600Ηz) στα 510 . Μεταχειρισμένα κ τα δυο. Η LG είναι σχετικά παλιό μοντέλο αλλά δυνατό όπως μου λένε. Και σε αυτές τα πραγματικά Hz είναι 50;
Τα πραγματικά Hz πως μπορούμε να τα βρούμε;

Μπορείτε να μου προτείνετε τηλεοράσεις 42'' 100Ηz από panel στα λεφτά που διαθέτω;

Last edited by a moderator:
παιδια, το public εχει βαλει την 42W651 στα 449ε...
Ειναι πραγματικα εξαιρετικη τιμη, για μια εξαιρετικη τηλεοραση... προσπαθω να συγκρατησω τον εαυτο μου (γιατι αντικειμενικα χρειαζομαι 46+ ρε γμτ...αλλα την 50αρα δε την παιζουν σε καλη τιμη)