Sony kdl55hx850 διαθεσιμότητα?

StamosP

New member
3 February 2013
33
Καλησπέρα!
Πρώτη δημοσίευση αν και παρακολουθώ το φόρουμ πολύ πολύ καιρό...
Λοιπόν, έχω παραγγείλει την τηλεόραση που αναφέρω στον τίτλο (διαβάζοντας εδώ αλλά και σε φόρα του εξωτερικού πολύ καλές κριτικές) εδώ και κανένα μήνα από ιντερνετικό κατάστημα αλλά δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη ούτε εκεί, ούτε πουθενά αλλού.
Μήπως ξέρετε πού μπορώ να την βρώ ή πότε θα είναι διαθέσιμη γιατί άκρη δεν έχω βρεί σε όσα καταστήματα και αν έχω ρωτήσει?
Σκέφτηκα να στραφώ σε κάποια samsung (πιθανότατα την es7000) αλλά η αλήθεια είναι ότι από όσα έχω διαβάσει θα το έκανα με κρύα καρδιά...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Χμμμ, από ότι βλέπω η 55αρα θα έχει passive 3d (αλήθεια, γιατί αυτή η στροφή?), όπως οι περισσότερες lg δηλαδή και είναι ο βασικός λόγος που απέρριψα τις lg...
Επίσης πάει το "monolithic design" που μπορώ να πώ μου άρεσε...
Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να βρώ την hx850...?

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που βλέπω κάποιος να θεωρεί το ενεργητικό 3D ως λόγο αγοράς. Συνήθως οι περισσότεροι θυσιάζουν από το 2D για να πάνε στο παθητικό 3D (πιο φτηνά και βολικά γυαλιά, λιγότερη κούραση για τα μάτια κτλ).

Η σειρά W900A θα έχει active 3D και μάλλον θεωρείται αντικαταστάτης της HX850. Στο skroutz πάντως δεν την βλέπω διαθέσιμη πουθενά την 850 οπότε δεν ξέρω αν θα την βρεις κάπου έστω και εκθεσιακή.

Αν σου πώ ότι το παθητικό 3d με ζαλίζει αν και θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο! Το ξέρω, πραγματικά και γώ απορώ μια και όλοι μου λένε το αντίθετο...
Όντως, δεν είναι διαθέσιμη πουθενά, όπυ και να ρώτησα, απλά περιμένω μήπως εισάγαγει ξανα η σονυ το μοντέλο, αλλά από ότι καταλαβαίνω μάλλον τζάμπα περιμένω. Οπότε μάλλον με βλέπω για σαμυ, τώρα το τρίλημμα είναι es6900, es7000 ή es8000?

Οι δυο τελευταίες είναι πρακτικά η ίδια τηλεόραση με άλλο σχεδιασμό. Η 6900 αν θυμάμαι καλά είναι σαν την 6800 αλλά ασημί και στα 100 Hz πραγματικά (έναντι 200 των άλλων δύο).

Ευχαριστώ πολύ, οπότε για 300 ευρώ διαφορά με βλέπω να πηγαίνω για την es7000...
Μόλις διάβασα και στο avforums.com για σοβαρά προβλήματα crosstalk και clouding στην 6800 σε σχέση με τις άλλες δύο. Βέβαια χωρίς να έχω ασχοληθεί με το θέμα είκονα τα τελευταία 8-10 χρόνια δεν ξέρω αν θα μπορώ να διακρίνω έντονα κάτι από αυτά αν δεν μου το δείξει κάποιος αλλά μια και το ποσό δεν είναι ευκαταφρόνητο προτιμώ να έχω λίγο πιό ήσυχο το κεφάλι μου (αν και ξέρω ότι καμια δεν θα είναι τέλεια)...
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, όποια πρόταση-διευκρίνιση ευπρόσδεκτη!

Παντως απο es7000 kai 8000 πηγαινε στην 8.Με ρυθμισεις του οπισθιου φωτισμου κατω απο το 8 και φωτεινοτητα 40 δηλαδη ρυθμισεις που θα παρεις καλο μαυρο πριν πνιξεις την εικονα η τηλεοραση η 8000 εχει καλυτερη συμπεριφορα απο την 7000.Ειναι ενα μικρο ατου της 8αρας

Φοβάμαι μην έχω θέματα σε πιθανή επιστροφή (DOA), είμαι Αθήνα...

ενιτ: Γενικά καλά κάνω και έχω κολλήσει με την sony ή καλύτερα να πάω στη samsung?

Για μενα η σονυ ειναι καλυτερη απο την 7000 και σχεδον ιδια με την 8000.Αν την παρεις απο λαρισα το doa η αλλαγη ισχυει σε καθε mm.Το εχω ρωτησει