Sony KDL905 ή LG 55LB870V ή Samsung UEH7000 ιδού η απορία

yianniskyr

AVClub Enthusiast
26 May 2008
868
UK
Η ώρα της αλήθειας ήρθε και μετά απο πολυ ψάξιμο αποφάσισα για μια απο τις παραπάνω .
ψαχνω για 55' και προβολή νοβα (ταινίες, αθλητικά κυρίως) αλλα και στο σύντομο μέλλον Xbox one ( για τα παιδια) .
πιστευω στις γνώσεις σας και την γνώμη σας.
Ευχαριστώ προκαταβολικά .

1.905
2h7000 mstar
3lg ισως καλυτερη επεξεργασια απο την 7000 και χειροτερο μαυρο

Η sony ειναι σε αλλη κλαση απο τις αλλες 2 αλλα δυσκολα θα τη βρεις του κουτιου

Για σονυ πήγαινα δαγκωτο αλλα απο οτι εχω διαβάσει το 3d της δεν ειναι και το καλυτερο ? διορθώσετε με άμα κάνω λάθος . Δεν ειναι στις προτεραιότητες αλλα αφού υπάρχει να το εκμεταλλευτώ .

Re: Απάντηση: Sony KDL905 ή LG 55LB870V ή Samsung UEH7000 ιδού η απορία

Για σονυ πήγαινα δαγκωτο αλλα απο οτι εχω διαβάσει το 3d της δεν ειναι και το καλυτερο ? διορθώσετε με άμα κάνω λάθος . Δεν ειναι στις προτεραιότητες αλλα αφού υπάρχει να το εκμεταλλευτώ .

η 905 εχει μια χαρα 3d ενεργητικο!!!η σειρα b 805/815 κτλ εχει θεμα που ισως να διορθωθει με αναβαθμιση..το θεμα ειναι να την βρεις την 905

Έτσι όπως τα γράφουν οι παραπάνω είναι.
Το 3D της 905 είναι ενεργητικό και από τα καλύτερα.
Το θέμα είναι αν θα βρεις 905 , που όσες υπάρχουν ( σε 55αρες ) είναι με καμένα πίξελ από οτι φαίνεται με την έρευνα που έχουν κάνει άλλοι συμφορουμίτες , και αλλού το λένε και αλλού όχι και μετά η αντιπροσωπεία της sony για τα πιξελ κάνει το παγώνι.....
Αν λοιπόν τη βρεις σε άριστη κατάσταση ( ακόμα και από demo αφού την ελέγξεις καλά ) προτίμησέ τη , μετά την 7000, που και αυτή πολύ δύσκολο το βλέπω να τη βρεις, τελευταία επιλογή η LG ανάμεσα στις τρεις που ενδιαφέρεσαι.
Αν λοιπόν έχεις βρει 905 ή 7000 πήγαινε πάρε όποια βρήκες τώρα ( αρκεί ξαναλέω να ελέγξεις και να είναι σε άριστη κατάσταση, ειδικά η σονυ ) γιατί αύριο μπορεί να μην υπάρχουν. Ό λόγος το ξέρεις και οι δύο κορυφαίες, οι τιμές τους τώρα σαν μοντέλα του 2013 πολύ χαμηλές και έχουν εξαντληθεί.

Το 3d της 905 ειναι αριστο!Επισης επειδη σε ενδιαφερει το gaming και σ"αυτο η sony ειναι μπροστα,λογω του πολυ χαμηλου input lag.Eιναι η τηλεοραση με το χαμηλοτερο input lag.Eπισης στο νημα της 7000 θα βρεις παραπονα για θεμα ασυμβατοτητας playstation με την συγκεκριμενη τηλεοραση,ισως το παρουσιαζει και με xbox.

Το 3d της 905 ειναι αριστο!Επισης επειδη σε ενδιαφερει το gaming και σ"αυτο η sony ειναι μπροστα,λογω του πολυ χαμηλου input lag.Eιναι η τηλεοραση με το χαμηλοτερο input lag.Eπισης στο νημα της 7000 θα βρεις παραπονα για θεμα ασυμβατοτητας playstation με την συγκεκριμενη τηλεοραση,ισως το παρουσιαζει και με xbox.

Πολύ σωστά και αυτά.

Την βρήκα σε εκθεσιακό κομμάτι 1500 μετρητά . Επειδή έπαιζε το demo και ήταν μαύρη οθόνη όσο μπόρεσα να την ελενξω δεν είδα καμμένο πιξελ. Τι λέτε?

Αν όπως λες είναι σε καλή κατάσταση ( τα καμένα πίξελ δε φαίνονται σε μαύρη οθόνη , κυρίως σε ανοιχτόχρωμες καρτέλες ) κάνε λίγο παζάρι να πάει η τιμή το πολύ στα 1400 , γιατί του κουτιού μέχρι λίγες μέρες πριν είχε περίπου 1600, και πάρτη.

Καλά οι άλλες τηλεοράσεις , αλλα και την sony? Σκοπεύεις πραγματικά να την συνοδέψεις με Xbone?
Είναι σαν να συνοδεύεις Σοκολατίνα με Κρεμμύδι...

Φιλικά πάντα :)

Δεν αξιζει λες ? λόγω περισσότερου entertainment όπως εχω ακούσει για το one

Entertainment...
Μάλλον ψάχνεις για media player , αλλα σε κάθε περίπτωση ( αν και δεν είμαι σίγουρος ) νομίζω πως τα '' καλούδια '' του xbox one , είναι region locked , δηλαδή είναι διαθέσιμα μονο σε αμερική και νομίζω αγγλία.

Ιδωμεν , με το καλο να έρθει και βλέπουμε αν δεν.........υπάρχει και το ps4,

Ιδωμεν , με το καλο να έρθει και βλέπουμε αν δεν.........υπάρχει και το ps4,

Έτσι για να σε φτιάξω...

1557724_10203918050335883_1060773452518962483_n_zps2eb05c30.jpg

Μπράβο ρε Billy , τσούπ μια εικόνα χωρίς να διευκρινίζεις τι δείχνει. Και για να είμαι ειλικρινής θα έπρεπε διότι πρόκειται για το Interface του Ps3 που είναι πολύ κατώτερο ( IMHO ALWAYS >.> ) από του ps4. Φυσικά και εγώ πάνω στο θέμα αυτό είχα αρχικά διαφωνίες αλλα όλα είναι μια συνήθεια και στην τελική φιλε γιάννη , πρέπει να ξέρεις επίσης ότι το xbox one θα σου κράτηση 1, 2 χρονάκια όσον αφορά την κάρτα γραφικών η όσον αφορά την μνήμη ( δεν θυμάμαι τι ακριβώς από τα δυο ) το θέμα είναι ότι αν μετράς πιο πολύ το media player από τα παιχνίδια , το xbox One είναι ιδανική επιλογή , αν και θα επαναλάβω ότι δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς θα μπορείς να κανεις μιας και πρέπει αρκετά από τα '' καλούδια '' να είναι region locked. Το ps4 , κάθε άλλο παρα media player είναι ( μέχρι στιγμής τουλάχιστον , διότι μπορεί αυτό να αλλάξει με μελλοντικά updates ) οποτε προτείνεται καθαρά για video παιχίδια. Όσο για αντοχή , καλο θα ήταν η αγορά να γίνει συνοδευομενη από μια επέκταση εγγύησης.

Last edited:
φιλε μου αν την βρηκες εκθεσιακη οπως ειπαν και τα αλλα παιδια ελεγξετην και παρτην η τηλεοραση απλα τα σπαει. εγω την πηρα εκθεσιακη στα 1500 με δωρο την 5ετη εγγυηση αν σε διευκοληνει αυτο. (δεν το μετανιωνω με τιποτα για αυτην την τηλεοραση):ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Sony KDL905 ή LG 55LB870V ή Samsung UEH7000 ιδού η απορία

φιλε μου αν την βρηκες εκθεσιακη οπως ειπαν και τα αλλα παιδια ελεγξετην και παρτην η τηλεοραση απλα τα σπαει. εγω την πηρα εκθεσιακη στα 1500 με δωρο την 5ετη εγγυηση αν σε διευκοληνει αυτο. (δεν το μετανιωνω με τιποτα για αυτην την τηλεοραση):ernaehrung004:

Τι καλύπτει η 5ετη εγγύηση ? γιατι εμένα δεν μου είπαν τίποτα για δώρο ή κατι άλλο , αν και θα έπρεπε

Re: Απάντηση: Re: Sony KDL905 ή LG 55LB870V ή Samsung UEH7000 ιδού η απορία

φιλε Γιαννη απλα στο εγραψα για να παρεις μια ιδεα μιας και ειναι εκθεσιακη να τους ζητησεις κατι παραπανω μειωση τιμης π.χ ή οπως εγω την 5ετη εγγυηση του κωτσοβολου (απο εκει την πηρα) που εκανε γυρω στα 350+ περιπου ευρω. Βεβαια πρεπει να την ελεγξεις οπως σου ειπαν οι αλλοι πιο εμπειροι φιλοι.
η εγγυηση με καλυπτει απο οτι παθει η τηλεοραση για 5 χρονια.