SONY LCD KDL-40EX402 - Παιζει avi-mvk?

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα και οι δυο που μου προτινεις νομιζω εχουν HD Ready με ανάλυση 1024 x 768.

Απ'οτι κατλακαβα το budget σου είναι γύρω στα 500 Ευρώ? Γράψε και για τί χρήση τη θέλεις? Κυρίως ταινίες? Αν ναι οι TV που σου πρότεινε ο Yperion είναι ό,τι καλύτερο στα λεφτά τους.
Δε πειράζει που δεν είναι FullHD εκτός κι αν θα βλέπεις απ'το μισό μέτρο! Αν πάλι θες οπωσδήποτε FullHD Plasma δες και την
http://www.skroutz.gr/s/325340/Panasonic-TX-P42U30E-42.html με ελάχιστα ευρώ παραπάνω.

Αν έχεις σκοπό να συνδέσεις PC για πολλές ώρες την ημέρα πάνε σε Samsung LCD FullHD.

mkv και να τρέχουν, οι περισσότερες απ'αυτές έχουν ήχο DTS, τον οποίο υποστηρίζουν μόνο οι Samsung τηλεοράσεις. Οπότε θα πρέπει είτε να τον μετατρέπεις ή να πάρεις εξωτερικό player.

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα και οι δυο που μου προτινεις νομιζω εχουν HD Ready με ανάλυση 1024 x 768.

Την C3 την εχω για δευτερη και σε τηλεοπτικο σημα δεν νομιζω να υπαρχει LED LCD που να δειχνει καλυτερα.

Και σε 1080p ακομη βαζω στοιχημα οτι δεν συγκρινεται με τηλεορασεις σαν την Toshiba και την EX402 γιατι απλα η διαφορα στην κινηση την αντιθεση και τα χρωματα ειναι μεγαλη.

Αν βεβαια την θελεις για PC μονιτορ λογω της αναλυσης δεν κανει , παρε μια απο αυτες που αναφερεις παραπανω που μπορει να εχουν εικονα κατω του μετριου αλλα εχουν μεγαλυτερη αναλυση.

Το θεμα ειναι οτι την toshiba μπορω να την παρω στα 360 ευρω καινουργια

Δεν ξερω τι τηλεοραση εχεις τωρα.

Η C3 ειναι σαν να βλεπεις σε 42αρα CRT , η Sony ΕΧ402 που την εχω δει ειναι σαν να βλεπεις σε 40αρι μονιτορ LCD με πανελ TN δηλαδη ξεπλυμενα χρωματα , ψιλοχαλια κινηση κτλ.

Και η Toshiba λογικα κοντα στην Sony θα ειναι.

Το μονο αρνητικο που εχει η C3 ειναι οι ανακλασεις (σαν CRT που λεγαμε).