Sony LED TV KDL-60W855B 60" VS samsung 60h6200

nikolas_s

Established Member
2 March 2015
141
O τιτλος τα λεει ολα!! να δω αν ποτε θα αποφασισω!! απο πλασμα ξανα σε led και φτανω σε αυτες τ δυο με ιδια ακριβως τιμη!

Και ίδιο panel, της Sharp! Δεν βλέπω να διαρκεί πολύ ακόμα το δίλημμα σου, σύντομα θα εξαντληθούν τα τελευταία αποθέματα και απ τις 2..

Ducksong δεν καταλαβα να πω τ αληθεια τ θες να πεις με το ιδιο panel. Ναι για αυτο ρωταω γιατι δεν βλεπω να προλαβαινω!!!

Υπάρχει μια υπεροχή της Sony στην εικόνα με σήμα sd (σε hd είναι ισάξιες) και μια υπεροχή της Samsung στην smart πλατφόρμα.

Samsung UE60H6273

Ψαχνοντας για tv και μην βρισκοντας την samsung 60h6200 παρα μονο σε εκθεσιακά επεσε το ματι μου στην Samsung UE60H6273 στα 960 αλλα δεν εχω ακουσει καθόλου για αυτην? Αν γνωρίζει κανενας και μπορει να βοηθησει......

Re: Samsung UE60H6273

Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, την έψαχνα αλλά δεν τη βρήκα. Και οι νεότερες είναι πανάκριβες δυστυχώς.

Re: Samsung UE60H6273

Όπως είπε κι ένας άλλος φίλος σε άλλο thread, δυστυχώς είναι κακή περίοδος για αγορά τηλεόρασης. Τα μοντέλα του 2014 έχουν σχεδόν εξαντληθεί και οι τιμές εκείνων του 2015 είναι στα ύψη. Φοβάμαι πως αν προβώ σε αγορά θα το μετανιώσω σε λίγους μήνες που -πιθανότατα- θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές.

stig απο τα καινουργια μοντελα π θα περιμενες να πεσει η τιμη για αγορα αφου σε 60 ιντσες ειναι πιστευω πολυ πολυ λιγα?

Απάντηση: Re: Samsung UE60H6273

Όπως είπε κι ένας άλλος φίλος σε άλλο thread, δυστυχώς είναι κακή περίοδος για αγορά τηλεόρασης. Τα μοντέλα του 2014 έχουν σχεδόν εξαντληθεί και οι τιμές εκείνων του 2015 είναι στα ύψη. Φοβάμαι πως αν προβώ σε αγορά θα το μετανιώσω σε λίγους μήνες που -πιθανότατα- θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές.
Oι τιμες θα πιασουν πατο,:p περιπου τον Φεβρουαριο, αν μπορεις να περιμενεις, εκτος αν πεσεις σε καποια καλη προσφορα.

55 η 60?

Τι λετε αντί για την Samsung 6200 που δεν πρόλαβα την LG 55UF850V προσφορα σταν1200. Ο χώρος τελικα ειναι έτοιμος κ με αποσταση θέασης τα 3,5 μετρα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να ψάξω για 55 η περιμενω για 60 λογο απόστασης?

Re: 55 η 60?

Καλημερα nicholas_s! Στα 3.5μ νομιζω οτι οι 55" θα σου φανουν λιγες. Απο την αλλη (εκτος αν παρεις Plasma στις 60" που δεν χρειαζεται να περιμενεις και ισως χρειαζετε να βιαστεις και τις θεωρω καλυτερες στην ποιοτητα εικονας απο lcd) στην αποσταση που βλεπεις μαλλον για 65" θα ηταν καλυτερο.

αυτην την samsung λες?
https://www.skroutz.gr/s/4639881/Samsung-UE60H6200.html

Re: 55 η 60?

65 δεν θα μου χωρέσει ουτε στ τσεπη ουτε στ χώρο. Εχω σκεφτει κ εγω τ πλασμα σαν επιλογη απλα ειμαι λιγο φοβισμένος μιας κ δεν εχω δςι ποτε σε πλασμα κ δεν ξερω πως ειναι,

Για μενα παντα.......δεν υπαρχει καν θεμα συγκρισης. Απλα οι plasma καινε πιο πολυ ρευμα και θελουν ρονταρισμα. Ασε που ειναι τοσο πιο φθηνες τα τελευταια χρονια...

αν δεις διπλα διπλα μια plasma και μια led που κανει τα διπλα λεφτα θα σκασεις στα γελια...

Α και πρεπει να εχεις ελεγχομενο φωτισμο για plasma.... πολυ βασικο sorry

αν βλεπεις πχ με παραθυρο χωρις κουρτινα πισω απο το κεφαλι σου ή με δυνατα φωτα στο δωματιο παρε led.

Για πλασμα εχω βρει τ lg την 5600 αλλα δεν ειναι πολλα τα 950 ευρώ? Ειχε 650 ευρω αυτή!