Sony NEX5 + Φακοι

Status
Not open for further replies.

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Sony NEX5, χρωμα μαυρο, αγορασμενη τον Αυγουστο του 2011 (εγγυηση εως τον Αυγουστο του 2013).
Εχει περιπου 2600 κλικς

• [*=1]Φακος SONY SEL-16F28(αγοραστηκε μεταχειρισμενος απο μελος του κλαμπ εδω πριν περιπου ενα χρονο)

• [*=1]2 τσαντακια μεταφορας.

Η τιμη των 3 φακων μονο (καινουργιων) ειναι 1350 ευρω.

Ολο το παραπανω πακετο το δινω για 1250 ευρω
(στην ουσια, δωρο η μηχανη, ο ανταπτορας του φλας, η καρτα μνημης, και τα 2 τσαντακια)

Ευχαριστω

Last edited:
Ο 16αρης στα 90 ευρω

Ο 50αρης στα 280 ευρω

Ο 18-200 στα 600 ευρω

Ολα αυτα μαζι στα 880

Να το παζαρεψουμε με πμ ?

Να δωσω μονο το σωμα και να μου μεινουν αμανατι οι φακοι ειναι κατι που δεν θα το ηθελα. Θα προτιμουσα να δωσω το σωμα πακετο με εναν φακο, πχ τον 18-200 στα 700 κατι... (785 κανει μονο η φακος)

Γιαννη εχει δειξει ενδιαφερον (με καλυτερη τιμη επισης) και καποιο αλλο μελος. Δεν εχουμε "δωσει" χερια ακομα.

Εχουμε πει 250.

Πες μου αν τον θες σε αυτα τα χρηματα, [και αν δεν τον θελει το αλλο παιδι] στον δινω

O 18-200 πακετο με την μηχανη, την καρτα, το τσαντακι και το φλας extender στα 680 ευρω.

Μονο ο 18-200 καινουργιος τοις μετρητοις εχει 750 ευρω.

Ο 16αρης εφυγε για τον Σταθη στα περιξ Καστοριας. Ευχαριστω Σταθη!!

(περιμενουμε δειγματα απο αυτα που θα τραβηξεις, ειμαι σιγουρος οτι εισαι ο μοναδικος που κανεις αυτο εδω)

Εχει μεινει μονο η μηχανη με τον 18-200

Το σετ μπορει να σπασει ως εξης:

- 480 ο φακος μαζι με το extender του φλας
- 200 η μηχανη μαζι με την καρτα και το τσαντακι.

(Η μηχανη εχει πληρη συσκευασια)

Το παραπανω ισχυει για λιγες μερες

630 κανείς ;
Να κάνω και παζάρι με πμ ;

700+ έχει μόνο ο φακός...

15 μηνών είναι (έχει ακόμη εγγύηση) ούτε 5000 κλικς...

630 κανείς ;
Να κάνω και παζάρι με πμ ;

700+ έχει μόνο ο φακός...

15 μηνών είναι (έχει ακόμη εγγύηση) ούτε 5000 κλικς...

edit: 2700 κλικς εχει η μηχανη, οχι 5000

Τελευταια τιμη στα 620.

Ανακαλυψα σκονη μεσα στον φακο, ο οποιος χρηζει καθαρισμου.

Επειδη δεν ειμαι επαγγελματιας πωλητης, και επειδη δεν θελω να κοροϊδεψω κανεναν, η αγγελια παγωνει.

To κοστος καθαρισμου του φακου ειναι απο 20 εως 30 ευρω αναλογα με το ποσο θα πρεπει να ανοιχθει.
Δεν τον εχω παει μιας και δεν χρησημοποιω την μηχανη.

Μεχρι την ερχομενη Παρασκευη εαν καποιος θελει την μηχανη + 18200 + flash extender + καρτα sandisk 8gb + τσαντακι μεταφορας + ανταπτορα για φακους canon FD, ολα μαζι στα 550 μονο ευρω. Ο φακος καινουργιος κοστιζει περι τα 730 ευρω μετρητοις...

Η μηχανη εξακολουθει να εχει μονο 2700 κλικς, ειναι αγορασμενη τον Αυγουστο του 2011, και ειναι σε αψογη λειτουργικη κατασταση. Η οθονη της εχει περιφεριακα καποια σημαδια (οχι γδαρσιματα), δεν επηρεαζει ομως καθολου την λειτουργια της, και ειναι ορατα μονο οταν η οθονη ειναι σβηστη.

550 ευρω ειναι η τιμη που μου την ανταλλασει καταστημα στο κεντρο (σωμα + φακο, χωρις τα υπολοιπα), και την Παρασκευη θα την παω για ανταλλαγη.
Αν καποιος θελει ολο το παραπανω πακετο, χωρις καθολου παζαρια, ας μου το πει.

Εαν καποιος θελει μονον τον φακο (μαζι με το φλας extender), τον δινω για 350 ευρω + εναν 1855.

Στην περιπτωση οπου γινει αυτο, θα δωσω μηχανη+1855+ καρτα+ τσαντακι στα 200 ευρω μονο

Υπαρχει η πληρης συσκευασια της μηχανης.

Ευχαριστω πολυ.

500 ευρω.

Τελικη τιμη
(σωμα+18200+θηκη+flash extender+μνημη 8γιγα. Υπαρχει η original συσκευασια)

Χρηστο καλες ληψεις σου ευχομαι.
Ευχαριστω για την συναλλαγη !!

Η αγγελια μπορει να κλεισει, ευχαριστω το avclub για την φιλοξενία της

Lock-icon.png

Status
Not open for further replies.