Sony RDR-DC100,προβλημα με τα ψηφιακα

nikx

Senior Member
12 January 2013
480
Πηρα τον παρακατω δεκτη μτχ απ'εξω,http://www.sony.co.uk/support/en/product/rdr-dc100 μιας και απεσυρα εναν αναλογικο dvd rec που ειχα κατι χρονια ,τον συνδεσα με HDMI ,εβαλα να σκαναρει τα ψηφιακα καναλια,τα βρισκει τα καναλια ολα,με το EPG τους και με την σειρα τους και με το display list τους αλλα δειχνει μαυρη εικονα ,ουτε ηχο ουτε εικονα.
Στο zapping τα αλλαζει τα καναλια κανονικα αλλα οπως ειπα μαυριλα και εμφανιζει και το παρακατω σε καθε καναλι που αλλαζω.
"This service is not available on this recorder".
Καποια ιδεα.. βοηθεια,επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις,δοκιμασα κανα δυο-τρεις αλλες χωρες αλλα προς το παρον τιποτα.:(

Εdit: To firm update το εκανα με επιτυχια.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μυριζει HDCP protection..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μολις διαβασα τι εγραψες και τι εγραψα και εγω.. και σου ειπα βλακεια.

Ναι ,εμενα το μυαλο μου δυστυχως παει οτι δεν ειναι συμβατος με Mpeg4 Ο δεκτης αλλα Mpeg2.
Καποιος να το επιβεβαιωσει; :huh2::frown:

Ο δέκτης είναι MPEG-2 αφού είναι μοντέλο του 2009, αλλά και αν ήταν MPEG-4 ίσως να υπήρχαν ασυμβατότητες με τα ελληνικά κανάλια.

Last edited:
Mαλιστα,δηλαδη εμεινα με ενα upscaling dvd player Και ισως να παιζει και καποια media files και ισως καποια χρηση με ψηφιακο δεκτη μεσω scart κατι βεβαια που εκανα και με τον αναλογικο RDR-HX510 που αντικατεστησα μετα απο 8 χρονια,ευτυχως δεν πηγε πολλα σε τιμη.
Για ασυμβατοτητες αν ηταν mpeg4 δεν νομιζω μιας και προσφατως πηρα αυτο απο αγγλια και λειτουργει αψογα.
Μιας και Dvd-ΗDD hybrid recorder (με mpeg4) στην αγορα ειναι σε αποσυρση εδω και καιρο θα ψαξω κανα τετοιο σε καλη τιμη οταν ξεπερασω το σοκ που εφαγα με το παραπανω.:)
Thnx