toupia Μέλος Σωματείου 19 August 2020 3,707 the place of my birth to the ends of the Earth. 30 March 2021 #181 Μια χαρά είναι, θα φαινόντουσαν και εξωγήινοι σε λίγο. Όχι ότι το χρειάζεται η φωτογραφία, αλλά, 5 τρίποδα έχεις, χρησιμοποίησε 1!
Μια χαρά είναι, θα φαινόντουσαν και εξωγήινοι σε λίγο. Όχι ότι το χρειάζεται η φωτογραφία, αλλά, 5 τρίποδα έχεις, χρησιμοποίησε 1!
karamela AVClub Fanatic 6 November 2013 15,978 30 March 2021 #182 Χαχα δίκιο έχεις, απλά βαριέμαι αφόρητα τα τρίποδα, αν μου το στήσει και μαζέψει κάποιος θα ήταν καλύτερα!!! Τα έχω και πιάνουν σκόνη, στην συγκεκριμένη περίπτωση θα βόλευε καθώς λόγω των 2.400mm το παραμικρό κούνημα στο χέρι σου έφευγε το θέμα.
Χαχα δίκιο έχεις, απλά βαριέμαι αφόρητα τα τρίποδα, αν μου το στήσει και μαζέψει κάποιος θα ήταν καλύτερα!!! Τα έχω και πιάνουν σκόνη, στην συγκεκριμένη περίπτωση θα βόλευε καθώς λόγω των 2.400mm το παραμικρό κούνημα στο χέρι σου έφευγε το θέμα.