Sony SDC-XA5400ES ή Marantz SA8003

Εγώ ψηφίζω Sony (κάτοχος του ΧΑ555ES) η Esoteric X05(άπαιχτες ηχομηχανές) που είναι και το μόνο με το οποίο θα άλλαζα το δικό μου.

Δεν έχω ακούσει κανένα από τα δύο, το Sony πάντως φαίνεται να είναι μεγαλύτερης κατηγορίας μηχάνημα (στα αμερικανικά fora το έχουν σε μεγάλη εκτίμηση).
Αυτό που ΕΧΩ ακούσει και μου άρεσε πάρα πολύ (ηχητικά και κατασκευαστικά) είναι το YAMAHA A-S2000. Πώς και δεν το έχεις στις επιλογές σου;

Επίσης έχω την εντύπωση πως το σόνυ κυκλοφόρησε κάποια στιγμή προ 20 μήνου και μετά αποσύρθηκε (για λόγους άγνωστους ... )

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι κάτι δεν πήγε καλά στην παραγωγή του πλέυερ αυτού ... αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα ας μας ενημερώσει ...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις .Προς το παρόν έχω ένα Denon 3910 και έλεγα να το αλλάξω με καποιο από τα δυο . Το Sony δεν ξερώ αλλά με ενέπνεε περισσότερο , αλλά η Sony είναι πολύ κακή αντιπροσωπεία .Είχα αυτό τον καιρό ένα πρόβλημα με μια τηλεόραση που αγόρασα 2.600 και δεν κοιτάζανε να μου λύσουν το πρόβλημα αλλά τι απάντηση να μου δώσουν ώστε να μην κάνουν τίποτε .Όπως καταλάβετε του έβαλα ένα μεγάλο Χ και δεν πρόκειται να ξαναγοράσω προϊόν τους. Τελικά κατέληξα να αγοράσω ένα μικρό Computer ,Asrock 330 , να το βάλω μαζί με το στέρεο και να κατεβάζω Flac και να τα παίζω με τον Onkyo 5007 . Έτσι μου πέρασε η επιθυμία να αγοράσω καινούργιο SACD .Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.