SONY STR-DN1040 VS ONKYO-828

zanat0s

Established Member
24 May 2010
159
new zimbabwe
Γεια σας,

έχω ένα καλό σύστημα με Samsung 8000 μοντέλο 2012, Crystal Audio 5.1 ηχεία και η καρδία του συστήματος μου είναι το Onkyo σειρά 8 μοντέλο 2008.

Έχω τεράστια κατανάλωση (και παραγωγή θερμότητα από το onkyo) καθώς και υποβάθμιση εικόνας και σκέφτομαι να αλλάξω.

Είμαι ανάμεσα στο SONY STR-DN1040 και ONKYO 828.

βρήκα τον ONKYO 828 με 1200 Ευρώ ενώ τον ΣΟΝΥ με 650 Ευρώ.

Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά τιμής? Το THX αξίζει τόσο πολύ?

πείτε απόψεις. Επίσης θα έχω χαμηλότερη κατάναλωση? ο onkyo ακόμη και σε standy KAIEI σαν τρελλός.

Επίσης ο ενισχύτης θα χρησιμοποίεται 50% για gaming, 30% για HD TV και 20% για ταινίες.

Ποίον να προτιμήσω?

παιδια καλημερα Εχει κανεις αποψη για τον SONY STR-DH 1040 & STR-DH 840 υπαρχουν πουθενα χαρακτηριστικα;

Γεια σας,

έχω ένα καλό σύστημα με Samsung 8000 μοντέλο 2012, Crystal Audio 5.1 ηχεία και η καρδία του συστήματος μου είναι το Onkyo σειρά 8 μοντέλο 2008.

Έχω τεράστια κατανάλωση (και παραγωγή θερμότητα από το onkyo) καθώς και υποβάθμιση εικόνας και σκέφτομαι να αλλάξω.

Είμαι ανάμεσα στο SONY STR-DN1040 και ONKYO 828.

βρήκα τον ONKYO 828 με 1200 Ευρώ ενώ τον ΣΟΝΥ με 650 Ευρώ.

Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά τιμής? Το THX αξίζει τόσο πολύ?

πείτε απόψεις. Επίσης θα έχω χαμηλότερη κατάναλωση? ο onkyo ακόμη και σε standy KAIEI σαν τρελλός.

Επίσης ο ενισχύτης θα χρησιμοποίεται 50% για gaming, 30% για HD TV και 20% για ταινίες.

Ποίον να προτιμήσω?

Τότε καλυτερα πήγαινε για τον καινούριο Denon x4000...
Θα σε καλύψει άνετα

Εγώ ρώτησα για τον SONY. δεν είμαι τρομερά audiophile. Με ενδιαφέρουν καλά μπάσα και καθαρή ομιλία.

Θα κάνει ο SONY Καλύτερα την δουλειά από τον τωρινό ONKYO?

ο νέος ONKYo γιατί τόσο πιο ακριβώς από τον SONY?

επίσης τι σημαίνει το THX certified?

επίσης τι σημαίνει το THX certified?

Ότι με την ένταση στο 0, η THX πιστοποιεί ότι θα έχει referrence level σε χώρο 2000 κυβικών ποδιών με THX πιστοποιημένα ηχεία, ο συγκεκριμένος 828.

Re: Απάντηση: Re: SONY STR-DN1040 VS ONKYO-828

αγόρασα τον SONY..

3 λόγοι

1:) μισή τιμή από τον ΟΝΚΥΟ
2:) διάβασα αρκετά καλό review για τον ΣΟΝΥ
3:) Δεν διάβασα πουθενά κάποιον λόγο που θα με πείσει να δώσω 500 Ευρώ παραπάνω.

Πιστεύω (μπορεί λανθασμένα) ότι λόγω του PS3 θα είναι καλύτερο το προΪον της SONY. Επίσης διάβασα ότι έχει πολύ καλό woofer OUT

Τι χάνω όμως? Χάνω το THX certification...

έχω άδικο σε αυτά που έγραψα?

Σίγουρα εάν είχαν την ίδια τιμή θα έπαιρνα τον Onkyo..

αγοράσα τον SONy μικρότερος,

δεν έχει THX o ηχός πολύ καλύτερος από το προηγούμενο ONKYO που είχα, έχω όμως ένα θέμα. το woofer ενώ ήταν active me ton OKYO τώρα σε πολύ συγκεκριμένες στιγμές το ακούω ενεργό σε DOLBY digital.

εάν το βάλω PL II movie τότε ακούγεται αρκετά.. γιατί?