Sony VPH-G70 CRT Projector

Andreas Stefanakis

Established Member
5 July 2006
157
Χαιρετώ του ςαγαπητούς φίλους μετά από πολύ καιρό, όπου λόγω υποχρεώσεων το αγαπημένο hobby έμεινε στην άκρη. Για τον λόγο αυτό αναγκάζομαι να αποχωριστώ τον αγαπημένο μου προβολέα Sony VPH-G70 CRT Projector.
Για όσους ενδιαφέρονται και γνωρίζουν τους CRT προβολείς νομίζω δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Βρίσκεται σκεπασμένος και αχρησιμοποίητος εδώ και περίπου 1,5 χρόνο. Είναι σε άριστη κατάσταση αυτός και οι λάμπες του. Πωλείται στην τιμή των 3.000, βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και για ενδιαφέρον ή ερωτήσεις, στο forum, ή στο [email protected], ή 6973/322346.
Ευχαριστώ και χαίρομαι που σας βρίσκω ξανά.

Καλά τόσο ανύπαρκτο είναι πλέον το ενδιαφέρον για τέτοια φανταστικά μηχανήματα?

συν οι φωτεινοτητα παω απο 100 ινσες
ομως αυτος ο προβολεας ηταν τρελλο ονειρο πριν 5 χρονια
ενας απο τους βασιλιαδες της μεγαλης εικονας
τρελλη smooth κινηση ΜΑΥΡΟ μαυρο
αρε χρονε αδικε

Οι λάμπες έχουν παίξει πολύ λίγες ώρες και έτσι κι αλλιώς οι λάμπες αυτές έχουν
ζωή μπορεί και 15.000 ώρες οπότε δεν τίθεται θέμα.

Επειδή υπάρχει λόγος και ανάγκη πρέπει να φύγει οπωσδήποτε.
Οπότε αν υπάρχει ενδιαφέρον θα τα βρούμε και σε χαμηλότερη τιμή.

Πάντως νομίζω για όποιον έχει μεγάλο χώρο ο προβολέας είναι διαμαντάκι...βγάζει 1700χ1200, 30.000:1 αληθινό contrast και τα χρώματα των tube μάλλον δεν τα έχει πλησιάσει ακόμα καμία νεότερη τεχνολογία.

...η τιμή ελκυστικότατη!!!

UPDATE

Η πώληση είχε κλείσει αλλά τελευταία στιγμή ο υποψήφιος αγοραστής ακύρωσε για προσωπικούς του λόγους οπότε η αγγελία συνεχίζει να ισχύει. Με την ευκαιρία συμπληρώνω και κάποια παρελκόμενα είδη για τον προβολέα αυτόν.
Συνολικά λοιπόν η αγγελία έχει ως εξής:

-Sony VPH-G70 CRT Projector 1.800
-Βάση ειδική για τον συγκεκριμένο προβολέα 150 (αγορασμένη από Αμερική,300 )
-Faroudja DVP 2200 Digital Video Processor 650

Δώρο custom made ξύλινη κούτα μεταφοράς του προβολέα (δεν βρίσκεται εύκολα τέτοια κούτα, μου κόστισε 250 )

Παρακαλώ τους φίλους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, να επικοινωνήσουν για μια τελική απάντηση.