Sony vpl-hw15 SXRD

Status
Not open for further replies.

svellinis

AVClub Addicted Member
1 January 2008
1,850
Νομος Αττικης
Πωλειται ολοκαινουργιος Sony vpl-hw15 SXRD αγορασμενος τον Απριλιο με τρια χρονια εγγυηση μεχρι τον Απριλιο του 2016 και με 110 ωρες στην λαμπα απο τις οποιες οι περισσοτερες σε low mode . Εχει δυνατοτητα pixel alignment με μετακινηση 1/10 του pixel για τελεια ευκρινεια 60.000:1 contrast brightness of 1000 ANSI lumens deep color 10 bit . http://store.sony.com/p/VPL-HW15/en/p/VPLHW15
Ο προβολεας ειναι το τελευταιο κομματι που ειχε ξεμεινει στον Κωτσοβολο και αγοραστηκε στις αρχες Απριλη υπαρχει η συσκευασια του και δινεται λογω μεταβασης σε 3D . Δεν ηταν κομματι επιδειξης ηταν κλειστος στην συσκευασια του με μηδεν ωρες λειτουργειας . Ο προβολεας καλιμπραριστηκε τον Ιουλιο απο τον Μανωλη Καστρουνη .
Τιμη 1000 Ευρω.

Τηλεφωνο 6937306752.

http://www.projectorreviews.com/sony/vpl-hw15/index.php

310sonypro.1.jpg

Τον Μαρτιο πουλησα εναν ιδιο προβολεα με σκοπο να αγορασω εναν epson 9000 αλλα τελικα δεν καταφερα να συγκεντρωσω τα χρηματα και ετσι αγορασα τον Sony vpl-hw15 SXRD ξανα απο τον Κωτσοβολο καθως εχω τις ακρες μου στο καταστημα και μπορεσα να βρω ενα τελευταιο κομματι σε πολυ καλη τιμη .
Το αναφερω προς αποφυγη παρεξηγησεων καθως τον Μαρτιο πουλησα με μια παρομοια αγγελια εναν ιδιο προβολεα Υπαρχουν και τα δυο τιμολογια αγορας που αποδεικνυουν τα λεγομενα μου .

Παραθετω και το αντιγραφο απο το email που μου εστειλε η Sony για την επεκταση της εγγυησης κατα την εγγραφη μου

Thank you for registering your Sony PrimeSupport Agreement for Model VPLHW15, Serial Number 1002968.

536871029 :
Your Agreement is active with effect from 4 Apr 2013 and is due to expire on 3 Apr 2016. In the event that you need support, your registration card details the telephone number to call. If no telephone number is mentioned, in the first instance contact your supplier.

Your Agreement number is 2828809. Please make a note of this number and refer to it when you need to use the services.

Please do not reply to this email directly. If you have any questions relating to your Agreement registration please email '[email protected]'.

Best regards,

Your PrimeSupport Team

Last edited:
Status
Not open for further replies.