SONY W4000 Εγκεφαλικο επεισοδιο..

spermnator

New member
3 June 2008
82
Γεια σας.
Το τελευταιο διαστημα η 40ρα sony μου w4000 παθαινε διαφορες εκλειψεις,χαλαγαν οι ρυθμισεις της,αρνιοταν να ανοιξει και κατι τετοια μικροπταισματα,με πολυ αραιη εμφανιση και χωρις να με ενοχλουν στην λειτουργια της.

Τις τελευταιες μερες ομως η σονυ μου φαινεται πως περασε χοντρο εγκεφαλικο....Οτι ρυθμιση και αν κανω στην λειτουργια εικονας,σε οποιαδηποτε απο τις επιλογες σινεμα/κανονικο/ζωηρο/ ,μετα απο 10 λεπτα ξερυθμιζονται εντελως και ξαναπανε στα εργοστασιακα νουμερα απο μονα τους!πχ βαζω το contrast sto max και μεσα σε 10 λεπτα απο μονο του εχει παει στην μεση!Χωρις να την κλεισω,ενω ειναι ανοιχτη συμβαινει αυτο!!!!
Υποπτευομαι οτι ο εγκεφαλος εκαψε φλατζες..Η θεαση εχει γινει αδυνατη πλεον,απο την στιγμη που μεσα σε 10 λεπτα απο μονη της γυριζει στις default επιλογες,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ DEFAULT ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ!(ειναι η επιλογη που σε σκοτεινα πλανα σκοτεινιαζει κι αλλο τα παντα και σε φωτεινα πλανα δινει κ αλλο φως και ενταση!κανοντας την θεαση αδυνατη!!!!)

οι ερωτησουλες μου ειναι απλες
1.αποσα λεω,συμφωνειτε κι εσεις οτι κατι πρεπει να τα εχει παιξει και θελει service?
2.που ειναι το σερβις της σονυ?για αθηνα..περιπου ποσο συντομα σε εξυπηρετουνε?δεν εχω την παραμικρη προτερη εμπειρια
3.ετσι για την ιστορια...ποιος στο διαολο ανακαλυψε αυτη την ηλιθια λειτουργια "προηγμενη βελτιωση αντιθεσης"?σε τι εξυπηρετει αυτο εκτος απο το να σου τσακιζει τα νευρα?

ΑΠΕΙΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ

Μήπως με κάποιο τρόπο η τηλεόραση σου παίζει σε "shop mode" ?

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις reset και να επιστρέψεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να κάνεις το setup της τηλεόρασης από την αρχή ?

Μήπως με κάποιο τρόπο η τηλεόραση σου παίζει σε "shop mode" ?

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις reset και να επιστρέψεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να κάνεις το setup της τηλεόρασης από την αρχή ?

Εχω δοκιμασει να κανω επαναφορα ολων των ρυθμισεων μεσω του χειριστηριου.Υπαρχει και αλλος τροπος για πιο.. ''hard reset'' ?
Εχω δοκιμασει να βγαλω και την πριζα και ενω ειναι κλειστη και ενω παιζει...Γενικα τπτ δεν λειτουργει.....Οπως και να φτιαξω τις ρυθμισεις αυτη απο μονη της μετα απο 10 λεπτα χωρις καμια εμφανη ενδειξη παει στο default mode με ενεργοποιημεν η την ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ,με αποτελεσμα οποιαδηποτε ταινια η οποιοδηποτε παιχνιδι σε οποιοδηποτε σκοτεινο πλανο απλα να μη βλεπεται και να σου ερχεται να σηκωθεις να την σπασεις με αυτη την πανηλιθια πατεντα..

Εχεις να προτεινεις κατι?Το service της sony που ειναι στην αθηνα?την φορτωνω στο αμαξι και την παω?Ξερουμε τπτ απο χρονους επιστροφης
?