Sony X-4500 - Πάνελ (τέλος;)

Conan the barbarian

New member
26 May 2011
36
Καλησπέρα σας

Μπορεί να μου πεί κάποιος αν είμαι για νέα τηλεόραση τελικά; Δείτε λίγο τις φωτογραφίες και πείτε μου. Σας ευχαριστώ. Το πρόβλημα εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες και πριν κανά μήνα...το έδειχνε και μετά έστρωνε μόνο του. Συμβαίνει στην αριστερή πλευρα της οθόνης όπως την κοιτάμε. Πλέον δεν στρώνει :(

photo 2.jpgphoto 3.jpgphoto 1.jpg

Τελικά, βρήκα στο ίντερνετ ότι όλη η σειρά Χ3500-Χ4500 ήταν επιρρεπής στο ίδιο πρόβλημα που μου παρουσίασε και εμένα η τηλεόραση. Αν κρίνω και από τα γραπτά που διάβασα, ήμουν και τυχερός, γιατί εμένα χάλασε πάνω στα 6 χρόνια από την αγορά της, συνήθως στα δύο χρόνια το έβγαζε το πρόβλημα. Δυστυχώς όμως είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθείς τηλεόραση με διπλά είδωλα και γραμμές στη μέση. Σκέφτομαι να προσανατολιστώ σε αγορά νέας TV.

Ευχαριστώ

έχω την 3500 , 8 χρόνια , έχω ακριβώς το ίδιο σκηνικό αλλά μετά από 10 λεπτά παιξίματος στρώνει

πόσος καιρός μου μένει ακόμα άραγε ?

Καλησπέρα φιλε μου....το ίδιο ακριβώς έκανε και σε εμένα...έχεις περίπου άλλους τέσσερις με πέντε μήνες...χονδρικά..πάντα. Αν κρίνω και από την συμπεριφορά που είχε και η δική μου. Σε εμένα "έφτιαχνε" στο ίδιο χρονικό διάστημα...ώσπου μια μέρα πριν περίπου τρείς εβδομάδες ...έμεινε για πάντα κολλημένη... κλάψ :( Τώρα λέω να περιμένω ή να προχωρήσω στην αγορά της 49X8005c (και μυαλό δεν έβαλα...λέει...) Θα πάρω και επέκταση εγγύησης καλού κακού...χεχε.

Μόνο αυτό με κρατάει ακόμη και το σκέφτομαι πολύ έντονα...το καλοκαίρι παίζει να βγει πολύ πράμα σε προσφορά...αλλά η τηλεόραση είναι κάτι που παίζει καθημερινά και εγώ πλέον δεν μπορώ να την παρακολουθήσω. Η γυναίκα μου βλέπει..όπως όπως...και η κόρη (πολύ μικρή) δεν την νοιάζει και ιδιαίτερα. Εμένα όμως με τσούζει και με πονάει...ίσως τελικά να είμαι stand by για καμιά καλή προσφορά...αλλοιώς θα περιμένω...απλά "ψήθηκα" με την συγκεκριμένη...Η επέκταση είναι για πέντε χρόνια...