Sony X4500 RGB LED : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια να μην ανοίξω άλλο thread, είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην αγορά νέας 46άρας. Με τη τιμή της x4500 πλέον down to earth, έχω κατασταλάξει σε αυτή και τη g15 (θα ήθελα τη 50v10 αλλά δε τη βρίσκω πουθενά!). Θα ήθελα τη γνώμη των παιδιών που έχουν δει και τις 2. Πως συγκρίνονται σε black levels, ποιά "γράφει" πιο καλά σε hd; Ποιά είναι overall καλύτερη. Επειδή βρίσκομαι επαρχία είναι δύσκολο ως αδύνατον να τις βρω σε κάποιο ράφι για να τις δω.

^^
Είναι κρίμα να κοιτάς/αγοράσεις high-end μοντέλο Sony τώρα, καθώς σε περίπου 15 μέρες θα παρουσιαστούν όλα τα καινούργια στο Las Vegas (Και εξάλλου δεν τη βλέπω και τόσο φθηνή την 46X4500 στο skroutz).

Παιδια να μην ανοίξω άλλο thread, είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην αγορά νέας 46άρας. Με τη τιμή της x4500 πλέον down to earth, έχω κατασταλάξει σε αυτή και τη g15 (θα ήθελα τη 50v10 αλλά δε τη βρίσκω πουθενά!). Θα ήθελα τη γνώμη των παιδιών που έχουν δει και τις 2. Πως συγκρίνονται σε black levels, ποιά "γράφει" πιο καλά σε hd; Ποιά είναι overall καλύτερη. Επειδή βρίσκομαι επαρχία είναι δύσκολο ως αδύνατον να τις βρω σε κάποιο ράφι για να τις δω.

Εγω θα σου ελεγα να παρεις 50" (η 52" αν μιλαμε για LCD) οπωσδηποτε γιατι θα το μετανιωσεις...

Οπως και α το κανουμε ειναι αλλη αισθηση , ειδικα στις ταινιες...-bye-

Να συμπληρώσω ότι για μεγάλη εικόνα έχω εγκαταστήσει projector.(in83) Τη 46χ4500 τη βρίσκω στα 1800 ευρώ πλέον, μέσες άκρες όσο και τη 50v10 (με τη διαφορά ότι για τη σόνυ δε θα περιμένω 1 μήνα). Τα 1800 ευρώ είναι για μένα το ταβάνι που βάζω. Γνωρίζω ότι ανακοινώνονται σύντομα οι νέες sony (οι οποίες μάλλον είναι και 3d), αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι φθηνές;

Η Χ4500 είναι η καλύτερη LCD-LED αυτή την στιγμή και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά όλοι αυτοί που γνωρίζουν και κάνουν και τα σχετικά reviews. Είχα ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό με εσένα με δεδομένο ότι ανακοινώνονται και οι νέες. Το θέμα είναι όμως πως θα είναι πανάκριβες και δεν ξέρω αν θα έχουν να προσφέρουν κάτι περισσότερο από την Χ4500 (εκτός ίσως από κάποιον καλύτερο σχεδιασμό) για να μην πω πως θα χρησιμοποιήσουν (λόγω κρίσης ) white LED αντί για RGB LED που έχει η Χ4500 όπου αυτό όπως λένε οι γνώστες θα είναι downgrade. Μετά από μια εβδομάδα που την έχω θα την άλλαζα ΊΣΩΣ (λέω ίσως γιατί δεν είμαι σίγουρος) για μια Kuro αλλά ξέροντας πως είμαι αμελής και σίγουρα θα είχα burn in σε μια εβδομάδα πάλι την Χ θα επέλεγα. Μέχρι να έθουν αυτές που θα ανακοινωθούν, μέχρι να περάσουν τις σχετικές παιδικές ασθένειες (ιδίως οι 3D) μέχρι να πέσουν οι τιμές εσύ δεν θα απολαμβάνεις απλά. Αν βρεις Kuro και είσαι σχετικά προσεκτικός και έχεις και 2100 ευρώ go for it. Αλλιώς πάρε την Χ και θα είσαι ευτυχισμένος. Μια Χ έχει στημένη το ΜΜ Αμαρουσίου (όπως ανεβαίνεις δεξιά) αν και έτσι που την έχουν καταντήσει μάλλον θα απογοητευτείς.
Στον παρακάτω σύνδεσμο οι δικοί μου σχετικοί προβληματισμοί πριν την αγορά:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52807

Καλές γιορτές.

Last edited:
Οι τηλεορασεις 3D θα ειναι λογικα ακριβες , αλλωστε οι early adopters παντα πληρωνουν την "νυφη"...
Παντως αν κρινω απο το πρωτο 3D λαπτοπ της acer, δεν θα ειναι ιδιαιτερα ακριβες (τουλαχιστον οχι ολα τα μοντελα).

Μια ερώτηση ρε παιδιά έχω την 40x4500 αυτή το πάνελ της ήταν 100hz η ήταν το συμβατικό 50hz