Παραθέτω και το κείμενο του email που τους έστειλα εχτές,η αλήθεια είναι πως δεν είναι καλογραμμένο και έχει λάθη αλλά πάνω στην ένταση μου παλι :
"Καλημέρα σας και χρόνια πολλα.
Το παρόν email αφορά το αίτημα μου με αριθμό K-26*******.
Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 ενημέρωσα την εξυπηρέτηση πελατών σας για την βλάβη που παρουσίασε η συσκευή μου και μου δόθηκε ο αριθμός του αιτήματος.
Μου είπαν πως θα με καλέσει ο τεχνικός για να προχωρήσει σε απομακρυσμένες οδηγίες και πράξεις και αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα τότε θα κανονίσει παραλαβή της τηλεόρασης για επισκευή.Φυσικα όπως είπα εξ αρχής στους συναδέλφους σας αυτό είναι ξεκάθαρα χαμένος χρόνος και λάθος πολιτική εκ μέρους της εταιρίας σας καθώς η τηλεόραση έχει κάψει πλακέτα τροφοδοσίας και απομακρυσμενα δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα.
Μετα από αλλεπάλληλες οχλήσεις εκ μέρους μου με πήρε τελικώς ένας "τεχνικός" την τρίτη 7 Απριλίου και μου είπε εντάξει θα σας καλέσει ένας τεχνικός (η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά )για να σας κανονίσει ραντεβού να έρθουν να την παραλάβουν.
Εν τω μεταξύ είχα ρωτήσει από την αρχή να την πάω εγώ κάπου για επισκευή και μου είπε όχι θα έρθουν να την βάλουν σε κουτί και θα την παραλάβουν με ασφάλεια.
Την επόμενη μέρα 8 Απριλίου μου ήρθε ένα μήνυμα ότι την Πέμπτη 9 Απριλίου μια συγκεκριμένη ώρα θα γίνει παράδοση της παραγγελίας (η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά δις) μια συγκεκριμένη ώρα το μεσημέρι ,χωρίς καμία άλλη επικοινωνία και συνενόηση αν θα είναι κάποιος στο σπίτι κλπ.
Τυχαια η σύζυγος μου είχε άδεια και έτσι κανόνισα να είναι εδώ εκείνη την ώρα ώστε να γίνει η παραλαβή της συσκευής εκ μέρους σας.
Τελικως ήρθε ένας άνθρωπος μόνος του,απόρησε και είπε στη σύζυγο μου πως θα την πάρω και γιατί δεν την έχουμε αμπαλαρει!!!χωρίς κουτί δικό του για να παραλάβει την 55αρα oled!!!και φυσικά έφυγε χωρίς να πάρει τίποτα αφού ούτε αυτός ούτε η σύζυγος μου ήταν πρόθυμη να δώσει μια μεγάλη ευαίσθητη συσκευή αξίας 1450 ευρώ σε έναν άνθρωπο χωρίς καμία προστασία.
Μετα από αυτό κάλεσα έξαλλος και παλι στην εξυπηρέτηση και ενημέρωσα για το τι συνέβη καθώς και με το τμήμα b2b απ' το οποίο έλαβα εξαιρετική εξυπηρέτηση για μια αγορά που έκανα για λογαριασμό της επιχείρησης στην οποία εργάζομαι.Ζητησα άμεση εξυπηρέτηση και έδειξα με κάθε τρόπο την δυσφορία μου.
Σημερα 14 Απρίλη ξανακαλεσα για να δω που βρίσκεται το θέμα μου ,με συνέδεσαν με έναν κύριο που ασχολείται με τα θέματα των επισκευών ,του είπα παλι τι συνεβη από την αρχή και μου είπε θα ενημερώσω να σας καλέσουν για νέο ραντεβού αυτή τη φορά με κουτί!Φυσικά η απάντηση του δεν με ικανοποίησε και εξέφρασα και σε αυτόν τη δυσφορία μου.5 μέρες μετά την αποτυχία παραλαβής,η μόνη εξυπηρέτηση που λαμβάνω είναι ότι Θα ενημερώσει Να με πάρουν τηλέφωνο,ενώ θα έπρεπε όλα αυτά να έχουν γίνει ήδη!!
Ήρθα σε αντιπαράθεση και του είπα πως αυτό που μου λέει δεν μου φτάνει και πως και τις άλλες φορές μου είπαν ότι θα με πάρουν και δεν με πήρε κάνεις!Επίσης διαβάζοντας τους όρους του συμβολαίου support 360 διαπίστωσα πως οι 28 μέρες που ο Κωτσόβολος υποχρεούται να ολοκληρώσει την επισκευή ξεκινουν από την πρώτη επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο μου,κάτι που δεν έγινε ποτέ,κι όχι από την παραλαβή της συσκευής όπως μου είπαν όλοι οι συνάδελφοι σας με τους οποίους μίλησα αυτές τις μέρες.
Προφανως αυτό είναι ανέφικτο και σχεδόν γέλοιο,αν εξαιτίας της ανεπάρκειας και της ασυννενοησιας σας ή τηλεόραση παραληφθεί σε ένα μήνα θα έχουμε 30 +28 ,σύνολο 58 μέρες;Εφοσον δεν υφίσταται επίσκεψη τεχνικού στο χώρο μου ,εγώ λαμβάνω ως έναρξη των 28 ημερών τη μέρα που με κάλεσε δηλαδή την Τρίτη 7 Απριλίου όπως προκύπτει βάση λογικής συνεχειας στους όρους του συμβολαίου support και όχι όπως κατά το δοκούν μεταφράζεται εκ μέρους σας.
Προσδοκω λοιπόν σε άμεση εξυπηρέτηση,άμεση ενημέρωση μου και παραλαβή της τηλεόρασης προς επισκευη το συντομότερο δυνατό καθώς ήδη είμαι 14 ημέρες χωρίς τηλεόραση και μια εβδομάδα απο τη στιγμή που άρχισε το περιθώριο των 28 ημερών! Παρακαλώ πολύ να επιληφθεί κάποιος του θέματος προσωπικά και να με ενημερωσει άμεσα.
Ευχαριστω πολύ."