SOS - Είμαι έξω απο το μαγαζί!!!!

portof

Established Member
4 September 2006
146
θεσσαλονικη
Φίλοι και συνασθενείς με τον ανίατο ιό ΑV:help:
Αποφάσισα να πετάξω την πιστή επι 8ετία CRT στο υπνοδωμάτιο, και να προχωρίσω σε αγορά μιας ολοκαίνουργιας 32άρας.:SFGSFGSF:
Αφού τα έσκασα χοντρά πρίν ενάμιση χρόνο για την 50άρα στο σαλόνι:bigcry:, λέω να αυτή τη φορά να περιορίσω τον προυπολογισμό (500 ) μιας και πρόκειτε για χρήση στο υπνοδωμάτιο για σήμα τηλεοπτικό ως επι το πλήστον, καμια ματρόσκα, και σύνδεση με τον Η/Υ πιο πολυ για σερφάρισμα στο ίντερνετ.
Τα στάνταρ χαρακτηριστικά που έχω βάλει είναι: 1920χ1080 (είπαμε πάσχο και εγω απο αυτόν τον καταραμένο ιό:help:), και mpeg4 (ωστέ να μας βρεί έτοιμους η ψηφιακή επανάσταση της τηλεόρασης):BDGBGDB55:. Τα μοντέλα που έχω επιλέξει ως υποψήφια είναι: η SAMSUNG LE32B530 στα 469 και LG 32LF2500 στα 419 . Όπως γράφω και στον τίτλο είμαι ήδη έξω απο το μαγαζί και περιμένω την άποψη όσων απο σας έχετε εικόνα για τα παραπάνω μοντέλα, όπως επίσης και προτάσεις για άλλο μοντέλο το οποίο πιθανόν μου διέφυγε. -bye-

Σίγουρα Samsung, πολύ ανώτερη ποιότητα εικόνας,και λιγότερες πιθανότητες να πέσεις σε "προβληματική" που τυχαίνει στις LG

Φίλε portof. Αν είσαι ακόμα αυτήν την ώρα έξω από το μαγαζί, χαράς στο κουράγιο σου! :flipout:

Εάν τις έχει και τις δύο, ζήτα να τις δεις. Αλλιώς και οι δύο είναι πολύ καλό value for money.

Φίλε, τι γίνεται, είσαι έξω ακόμα;

Αν είσαι εκεί, σου προτείνω Sumsung. Έχουν γενικά, καλύτερα Reviews, χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερο Clouding.

Θανάσης

πάντως αν είναι ακόμα έξω από το μαγαζί από χτες, υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από το να βρει τηλεόραση...

Samsung για να μπορέσεις να κάνεις και καμία ρύθμιση στην εικόνα.
Όσες LG έχω δει δεν έχουν και πολλές επιλογές στο menu.

εχω πάρει την 32´samsung B530 πριν ένα μήνα.Είμαι πάρα παρα πολύ ευχαριστημένος.
LG δηλαδή KOREA δεν θάπαιρνα με τίποτα, μου έφτανε που πήρα κάποτε HUINDAI αυτοκίνητο.
Τις έχω δεί και τις δύο να παίζουν, η 530 είναι μακράν πολύ καλύτερη

γιατί η Samsung δηλαδή από που νομίζεις ότι είναι? από τον Καναδά ή από τα νησιά Γκαλάπαγκος?

δεν σου τα είπανε καλά μου φαίνεται...

Μια χαρά είμαι εδώ έξω brazilako, βρήκα και ένα χαρτόκουτο απο διπορτο ψυγείο και είναι πολύ άνετο,:sleep: το πρώϊ στις 7 που ήρθαν τα παιδιά απο την αποθήκη μου προσφέρανε :tee:καφέ, και τώρα τοποθετώ κάτω απο ένα δέντρο αριστερά απο την είσοδο του καταστήματος μια ψησταρια (κάρβουνο) για το μεσημέρι.:chef:
Στο media markt τις έχει και τις δυο δίπλα διπλά, η samsung φένεται να έχει πιο ζωντανή εικόνα (με ρυθμίσεις, και συνθήκες θέασης καταστήματος πάντα) η κίνηση και στις δυο δεν είχε διαφορά.
Ξέρει κάποιος αν το media markt δίνει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας η δικία του?:nounder:
:ridinghorse::ridinghorse::ridinghorse:

νομίζω αντιπροσωπείας, αλλά αφού είσαι απ' έξω κάνε ένα κόπο και μπες και μέσα και ρώτα τους...

εκτός αν φοβάσαι μη σου φάνε την ψησταριά που έχεις στήσει...

πόσες μέρες λες να κάτσεις απ' έξω?

Re: Απάντηση: SOS - Είμαι έξω απο το μαγαζί!!!!

Τι γίνεται ρε φιλαράκο? Μπήκες τελικά?

...... και τώρα τοποθετώ κάτω απο ένα δέντρο αριστερά απο την είσοδο του καταστήματος μια ψησταρια (κάρβουνο) ....

θα πω lg να σπάσει ο πάγος!!!
περίμενε εκεί που είσαι μη κουνηθεις καθόλου,
έρχονται τα νέα μοντέλα!!!!!