SOS ... πώς ξεγράφομαι απο το Shoopadoo ?

SR-71

AVClub Fanatic
15 December 2010
49,348
Kashyyyk stratosphere - 100,000 ft
Πριν απο δεκα μερες, απαντησα σε ενα τυχαιο quiz για μια γεωμετρικη σπαζοκεφαλια
και εδωσα το κινητο μου (ουτε που θυμαμαι σελιδα στο Internet) για δω την απαντηση.
Απο κεινη την στιγμη και μετα, μου ρχονται διαφημιστικα μυνηματα (στο κινητο) απο
μια εταιρια Shoopadoo (σωρηδον) που πιστευα οτι απλως με ενοχλουσαν. Πριν τρεις
μερες, αδειασε η καρτα των 20 ευρω που ειχε αγοραστει πριν απο δεκα μερες !!!!!!
Εβαλα καινουργια καρτα CosmOTE ... και τα μυνηματα εξακολουθουν.

Πριν αδειασει και η δευτερη καρτα (η αλλαξω αριθμο κινητου) ...
μπορειτε να με βοηθησετε να απενεργοποιησω την υπηρεσια ?

Πριν απο δεκα μερες, απαντησα σε ενα τυχαιο quiz για μια γεωμετρικη σπαζοκεφαλια
και εδωσα το κινητο μου (ουτε που θυμαμαι σελιδα στο Internet) για δω την απαντηση.
Απο κεινη την στιγμη και μετα, μου ρχονται διαφημιστικα μυνηματα (στο κινητο) απο
μια εταιρια Shoopadoo (σωρηδον) που πιστευα οτι απλως με ενοχλουσαν. Πριν τρεις
μερες, αδειασε η καρτα των 20 ευρω που ειχε αγοραστει πριν απο δεκα μερες !!!!!!
Εβαλα καινουργια καρτα CosmOTE ... και τα μυνηματα εξακολουθουν.

Πριν αδειασει και η δευτερη καρτα (η αλλαξω αριθμο κινητου) ...
μπορειτε να με βοηθησετε να απενεργοποιησω την υπηρεσια ?

Επικοινωνείς με τον πάροχό σου και ζητάς φραγή. Σε κλέβουν και χωρίς να απαντάς τίποτα.

Eτσι οπως παει, θα μου αδειασει την καρτα σημερα.

Μπηκα και εψαξα, λιγο.

Στο site της Shoopadoo, δινουν επιλογη να στειλεις γραπτο μυνημα STOP στο 19915555.
Oμως, το μυνημα (δεκα λεπτα τωρα) βρισκεται σε αναμονη (δεν εχει παραληφθει απο τον δεκτη).

Εστειλα και email στο help.au@shoopadoo ζητωντας (in english) να μην μου στελνουν μυνηματα
στον αριθμο του κινητου μου (τον ξαναεγραψα). Τουλαχιστον αυτο το mail παραληφθηκε.
Εχω την υποψια ομως ... οτι θα το καθυστερησουν επιτηδες. Θα με ξετιναξουν (οι Αυστραλοι).

Kατι ασχετο ...
το προθεμα μπροστα απο τον αριθμο του κινητου ... ειναι το +30 (για Ελλαδα) ?
H υπαρχει και τιποτε αλλο ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Moλις εκανα ολικη φραγη και απο ολα τα πενταψηφια ... θα ολοκληρωθει σε 24 ωρες.
Ευγενικοτατη η κοπελα :love: .... στο 13838 !

Τι νομιζες ετσι θα ξεφευγες με την απλη γεωμετρικη σπαζοκεφαλια. ?
Αποδειχτηκε μεγαλυτερη σπαζοκεφαλια το να τους σταματησεις. :laugh: