SOS......

NNOW

AVClub Addicted Member
3 July 2006
1,354
Θεσσαλονίκη
Συμφορουμίτες σώστε με. Παντρεύομαι το Σάββατο και ο "γνωστός" φωτογράφος μου έριξε πιστόλα και με άφησε ξεκρέμαστο. Όσους ρώτησα δεν αναλαμβάνουν είτε λόγω δουλειών είτε λόγω συνθηκών.
Να πώ ότι ο γάμος είναι πολιτικός με καμιά 80-90 άτομα , η νύφη θα είναι ντυμένη νύφη και μια μικρή δεξίωση μετά. Το μόνο που θέλω από τον φωτογράφο είναι όχι τυπικούρες πολλές και στο τέλος της βραδιάς μόνο τα αρχεία αφού επεξεργασία και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβω εγώ με την γυναίκα μου που επαγγέλλεται φωτογράφος.
Μετά από αυτά αποφάσισα να στραφώ σε ερασιτέχνη και σκέφτηκα πρώτα εσάς. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βγάλει κάποιες καλές λήψεις στο σύνολο (με το αζημίωτο βέβαια) το συζητάμε για να βγώ από το αδιέξοδο.
Ο γάμος είναι 25/4 στην Θεσσαλονίκη. :hanged::bang::bang:

ΥΓ. Μπορώ να δώσω και εξοπλισμό αν κάποιος δεν είναι σίγουρος ή πλήρης.

ανέλαβα ένα πολιτικό γάμο φίλου και μετα λύπης μου διαπίστωσα οτι είναι πολύ πιο δύσκολος από θρησκευτικό λόγω της ταχύτητας που συμβαίνουν όλα. το όλο μυστήριο εδώ στον δήμο Αθηναίων, κράτησε 1,5 λεπτό.
θα μπορούσα να βοηθήσω αν ήταν Αθήνα.
ελπίζω να βρεις λύση!

Συγχαρητήρια για τον Γάμο σου.
Δυστηχώς έφυγα απο Θεσ/νίκη πρόσφατα αλλίως θα μπορούσα (η θα προσπαθούσα δλδ...) να βοηθήσω αν δεν έβρισκες άλλη λύση.

Απάντηση: Re: SOS......

Συγχαρητήρια για τον Γάμο σου.
Δυστηχώς έφυγα απο Θεσ/νίκη πρόσφατα αλλίως θα μπορούσα (η θα προσπαθούσα δλδ...) να βοηθήσω αν δεν έβρισκες άλλη λύση.

:bigcry::bigcry::bigcry:

Σε ποιο δημαρχείο είναι ο γάμος; Είναι λιγάκι δύσκολη περίοδος λόγω υποχρεώσεων αλλά ίσως κάτι μπορέσουμε να κάνουμε κάτι εάν είναι κοντά. Δυστυχώς όμως από εξωτερικό φωτισμό κεφαλές κλπ δεν κατέχω.

Είναι στο δημαρχείο Ρετζικίου. Δεν πειράζει που δεν θα υπάρχουν εξτρα φώτα.
Σήμερα θα έχω και την απάντηση του τελευταίου διαθέσιμου επαγγελματία που βρήκα χτές. Ελπίζω να είναι θετική και να μην αγγαρέψω κανέναν .

Οκ, εάν δεν βρεις πάντως, εδώ είμαστε. Δεν είναι και μακρυά το Ρετζίκι. Φυσικά μην ακούσω για χρήματα και αηδίες.

Αλήθεια, τι τραβούν σε έναν πολιτικό γάμο?
Δεν έχω πάει ποτέ.

(από εξοπλισμό ξέρω να δουλεύω σε Canon, πάντως)

Απάντηση: Re: SOS......

Οκ, εάν δεν βρεις πάντως, εδώ είμαστε. Δεν είναι και μακρυά το Ρετζίκι. Φυσικά μην ακούσω για χρήματα και αηδίες.

Δεν έχω πάει ποτέ.

Τα ίδια τραβούν πάνω κάτω όπως σε θρησκευτικό. Είναι και ευκολότερο γιατί δεν έχει περίεργες στιγμές .Απλώς κρατά λιγότερο . Αύριο θα σας ενημερώσω ακριβώς .

Δεν έχω πάει ποτέ.

Είχα πάει νωρίτερα, ήταν και σούρουπο, ασχολήθηκα με το πνευματικό κέντρο δήμου Αθηναίων που θα γινόταν το μυστήριο, είχε και ανθισμένες πασχαλιές.
Μετά κατεύθσσε το ζευγάρι, τράβηξα τους εσωτερικούς χώρους, το μυστήριο κατά την τέλεση του που όπως προανέφερα διαρκεί ελάχιστα και θέλει λίγο προετοιμασία. Αν δεν έχεις σετάρει από πριν τη μηχανή, θα βρεθείς πολύ αγχωμένος. Στη συνέχεια μας μετέφεραν σε έναν άλλο χώρο όπου βγήκαν οι κλασικές που την εκκλησία, θα έβγαιναν στο ιερό.
Στο τραπέζι, ασχολήθηκα με πορτραίτα τα οποία άρεσαν πολύ και κάθε τραπέζι χωριστά σε ολόκληρο πλάνο.
Το μόνο που θέλει προσοχή, είναι το φλας. Δούλεψα πολύ με τον "ανακλαστήρα" του διότι με το φλας κατά μέτωπο κυρίως σε εξωτερικό σκοτεινό χώρο, το αποτέλεσμα είναι αποτρεπτικό.

Ουφφφφ.... Πριν λίγο βρήκα φωτογράφο . Έναν φίλο φίλου φίλε μου καλέ. Από ότι κατάλαβα δεν έχει και πολλή εμπειρία αλλά έχει κάνει κάποιους γάμους.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για βοήθεια. Παρόλα αυτά αν καποιος θέλει να τραβήξει κάποιες συμπληρωματικές πόζες ή να εξασκηθεί γενικώς ....ελεύθερα ...με πμ περισσότερες πληροφορίες για να μην κουράζω εδώ.

Πραγματικά τέλος καλό όλα καλά.

Μόλις επέστρεψα από το Άγιο όρος και μέχρι να φθάσω στο τελευταίο μήνυμα αγχώθηκα, καθώς αύριο έχω και γενέθλια....

Λοιπόν καλά στέφανα και φιλική συμβουλή να ευχαριστηθείς το γάμο οσυ.

Επανέρχομαι περί του γάμου αν θυμάστε.
Είμαι πλεόν παντρεμένος :hanged: και πέρασα υπέροχα αυτες τις μέρες μαζί με ένα μίνι ταξιδάκι για ηρεμία στο εσωτερικό.
Στα περι φώτο τώρα .:devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:
Ο φωτογράφος ήρθε κανονικά στο σπίτι της νύφης αλλά μας έστησε μετά στο δημαρχείο αφού έμεινε με την μοτοσυκλέτα του !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εννοείται ψιλοέφριξα αλλά τι να έκανα εκείνη την ώρα αφού καλεσμένοι δήμαρχος κτλ δεν μπορούσαν να περιμένουν τον φωτογράφο . Και αν ήξερα ότι έμεινε θα έστελνα κάποιον να τον παραλάβει ή θα του έστελνα ταξί !!! Αλλά και αυτός δεν του έκοψε να έρθει με κάποιον τρόπο και πεδευτηκε με την μηχανή και έχασε την τελετή.
Τουλάχιστον είχα δώσει σε μία ξαδέρφη μου την μηχανή μου να τραβάει άσχετες πόζες για συμπλήρωμα και την έβαλα και τράβηξε κάποιες φώτο που δεν βλέπονται όμως. Από τις 200-300 ούτε 30 δεν αξίζουν αφού έβαλε κατα λάθος το iso στα 1250 και η εστίαση στο 80% είναι στο γάμο του καραγκιόζη και όχι στον δικό μου γάμο.
Μετά στην μίνι δεξίωση ήρθε ο φωτογράφος και με κοιτούσε λες θα τον έσφαζα. Ευτυχώς γι αυτόν δεν είμαι εκδικητικός ιδιαίτερα και επειδή περνούσα και τέλεια του είπα ότι με μία φωτογράφηση σε αμμουδιά που θα πάμε κάποια στιγμή ντυμένοι θα πατσίσουμε.

ΥΓ. Στο μίνι ταξίδι μετά έφαγα απογοήτευση από τον sigma 17-70 αφού ότι έβγαλα απέχει χρόνια από του φακούς L της canon.

Κρίμα φίλε NNOW!Βέβαια, η φωτογράφιση στην αμμουδιά πιστεύω ότι θα είναι ωραιότερη.

Είναι δύσκολο να "βάλετε τα καλά σας" και να πάτε σε άλλο πολιτικό γάμο και κατόπιν συνενοησης, να βγάλετε και σεις φωτογραφίες;Τουλάχιστον οι δυο σας;

Υ.Γ.Να ζήσετε!!!

NNOW να ζήσετε.
Εντάξει μπορεί να μην ήταν γραφτό να τραβηχτούν φωτογραφίες... τι να πω.
Μακάρι να είναι αυτές οι μόνες σας και οι τελευταίες σας δυσκολίες στη ζωή σας!