Σώστε ένα συνάνθρωπο σας απο την αυτοκτονία...

2450 να ειναι οι ωρες του πες του...παζαρια σε λογαριασμο της ΔΕΗ δεν εχω ξανακουσει...μαλλον καποιο λακο εχει η φαβα γι αυτο καλο θα ειναι να το ψαξεις ξεκινωντας απ τον συνηγορο του πολιτη

Και αυτός πολίτης δεν είναι?

Θα πάει και αυτός στο συνήγορο του πολίτη.
 
Re: Απάντηση: Re: Σώστε ένα συνάνθρωπο σας απο την αυτοκτονία...

Γράψε μας αν υπάρχει δικό σου ρολόι ή όχι.
Είναι πολύ σημαντικό.
Αν δεν υπάρχει,ρώτησέ τον πόσα σπίτια μοιράζονται το ίδιο ρολόι.
Ρολόι δικό μου υπάρχει, πήρα τη μέτρηση όταν μπήκα στο σπίτι.
Το θέμα είναι οτι δεν είναι εγκατεστημένο στο δικό μου σπίτι αλλά στο απο κάτω.
Λές να το χακεύει;
 
οπως τα είπα.... εγω εχω απορρίψει 2 μαγαζιά ως τώρα και ειναι αιτία οτι δεν εχουν δικό τους ρευμα (να τα περνώ στα έξοδα) αφ ενός, αφ ετέρου σε ενα τρίτο που εστειλα φίλο του ζητάνε 100 ευρά το μήνα, εχει επάνω ιδιωτικό μετρητή, κανω τους υπολογισμους βασει κοινής θέας λογαριασμου σε Γ21 τιμολόγιο και βγαίνουν 55... απλά ο απο δίπλα ειναι ιδιοκτήτης και εχει το φως στο μαγαζί μόνιμα ανοιχτό.

πάντως τουλάχιστο 800 ευρά απο τα δηλουμενα σου τα εχεις κάψει εσυ.

τα υπόλοιπα ειναι απλώς δικά του.
 
Ναί, θα πώ στο συνήγορο του πολίτη να με φιλοξενήσει αυτός....
Κάτι βρωμάει αλλά δεν ξέρω τί......

οταν υπογραφεις καποιο συμβολαιο δεν ειναι ολα στον αερα,,,

υπαρχουν καποια στανταρ που δεν μπορουν να παραποιηθουν απο κανεναν...δεν ειναι τοσο ευκολο να κανει κομπινα καποιος ποσο μαλλον οταν προκειται για
επισημο λογαριασμο της ΔΕΗ..
 
Re: Απάντηση: Re: Σώστε ένα συνάνθρωπο σας απο την αυτοκτονία...

Ρολόι δικό μου υπάρχει, πήρα τη μέτρηση όταν μπήκα στο σπίτι.
Το θέμα είναι οτι δεν είναι εγκατεστημένο στο δικό μου σπίτι αλλά στο απο κάτω.
Λές να το χακεύει;
λαθος post
 
οπως τα είπα.... εγω εχω απορρίψει 2 μαγαζιά ως τώρα και ειναι αιτία οτι δεν εχουν δικό τους ρευμα (να τα περνώ στα έξοδα) αφ ενός, αφ ετέρου σε ενα τρίτο που εστειλα φίλο του ζητάνε 100 ευρά το μήνα, εχει επάνω ιδιωτικό μετρητή, κανω τους υπολογισμους βασει κοινής θέας λογαριασμου σε Γ21 τιμολόγιο και βγαίνουν 55... απλά ο απο δίπλα ειναι ιδιοκτήτης και εχει το φως στο μαγαζί μόνιμα ανοιχτό.

πάντως τουλάχιστο 800 ευρά απο τα δηλουμενα σου τα εχεις κάψει εσυ.

τα υπόλοιπα ειναι απλώς δικά του.
Έλα ρε φίλε είναι τόσα;
Θέλω εμπεριστατωμένη άποψη γιατί έχω σκοπό να το τραβήξω το θέμα μέχρι τέλους...
Υποψιάζομαι ότι τη μερίδα του λέοντος την έχει το air condition έτσι:
Για πόσα το υπολογίζεις:
 
Έλα ρε φίλε είναι τόσα;
Θέλω εμπεριστατωμένη άποψη γιατί έχω σκοπό να το τραβήξω το θέμα μέχρι τέλους...
Υποψιάζομαι ότι τη μερίδα του λέοντος την έχει το air condition έτσι:
Για πόσα το υπολογίζεις:

ποσο να ειναι...και εγω στο σπιτι μου εχω οταν ειμαι μεσα μερα νυχτα κλιματιστικο που δεν ειναι ταξη Α ,,ενισχυτες υπολογιστη πλυντηρια σουπα μουπες και το διμηνο το καλοκαιρι ερχεται 250 ευρω περιππου...

με περισσοτερα τετραγωνικα...


οποτε εχει δικιο ο μαγκας:flipout: τωρα που το σκεφτομαι

εγω σου λεω για διμηνο και εσυ για μισο χρονο


p.s.sorry που γελαω αλλα πρεπει να ριξουμε την ενταση...σε καταλαβαινω απολυτα
 
Last edited:
Μανο, κάνε αντρα μου αυτά που σου εγραψα πιό πίσω και θα το ρίξεις στα 50 ευρά το μήνα.

ΕΙΝΑΙ τοσο.

ζουμε σε ενεργειακά χαλεπούς καιρους και ισχυουν αυτα που εγραψα.
εχει ενα (1) ρολόι για πολλους χρήστες και ετσι η τιμή της κιλοβατώρας α´λά και του παγίου ανεβαίνει στον θεό.
 
Ξέρει κανείς αν στις αγγελίες υπάρχει καμμιά φτηνή γεννήτρια;
Bρε τι τραβάμε...
 
Φίλε Μάνο,όπως τα υπολογίζω εγώ δε πρέπει να δώσεις πάνω απο 400-450 ευρώ.
Το αιρ κοντίσιον καίει πιο πολύ σε λειτουργεία θερμανσης παρά σε ψύξης
Για θέρμανση το δούλεψες καθόλου;
Βλεπω οτι το νοίκιασες Μάρτιο μήνα και μήπως το χρησιμοποίησες για θέρμανση εαν δεν άνοιγες τα καλοριφέρ;
Επίσης οι συσκευές που τραβάνε πολύ ρευμα είναι η κουζίνα,ο θερμοσίφωνας(αν τον άνοιγες κάθε μέρα για ζεστό νερό και ξεχνούσες να τον κλείσεις;)το πιστολάκι μαλλιών,τα πολύφωτα με λάμπες αλογόνου με μετασχηματιστή,και γενικά ότι έχει αντίσταση.
Επίσης δεν έχεις πολλές ώρες στο αιρ κοντίσιον
Βγαίνει περίπου 3 ώρες την ημέρα.
Εγώ απο Ιούνιο μέχρι τέλη Αυγούστου το δούλευα τουλάχιστον 6-7 ώρες την ημέρα μ.ο
 
Εχετε υπόψιν σας ότι αν υπάρχει υπερκατανάλωση μετά αρχίζουν τρελές χρεώσεις ανα κιλοβατόρα ακριβώς όπως και στο νερό.

γιατί έχει να ρθει λογ/σμός από τον Νομέβριο 2007;
 
Εμένα μου κάνει εντύπωση πως έχει έρθει μόνο 1 λογαριασμός από τον Νοέμβριο μέχρι τώρα. Σχεδόν 1 χρόνο δηλαδή.

Οι λογαριασμοί βγαίνουν ανά 2μήνο. Το πρώτο 2μήνο έναντι, βάση προηγούμενου λογαριασμού, και το 2ο ο κανονικός που υποτίθεται ότι έχει περάσει ο υπάλληλος της ΔΕΗ και έχει δει την ένδειξη στο ρολόι.

Δεν έχει έρθει λογαριασμός για 6 2μήνα ????? Και δεν αναρωτήθηκες ούτε εσύ ούτε ο ιδιοκτήτης ?

Κάτι δεν πάει καλά...

Υπάρχει επίσης η σοβαρή πιθανότητα ο λογαριασμός να είναι λάθος. Πολύ απλά γιατί ο προηγούμενος από εσένα είχε υπερκατανάλωση, οπότε ο υπάλληλος της ΔΕΗ (τώρα τελευταία έχω δει πάρα πολλούς Αλβανούς) βαριόταν να περάσει να δει την ένδειξη, και έβαλε κατ'εκτίμηση από τις προηγούμενες καταναλώσεις.

Ψάξε λίγο να δεις γιατί άργησε η έκδοση του λογαριασμού και ζήτα να δεις προηγούμενους.
Αν δεν παίζει να σε κλέβει ο ιδιοκτήτης, βγάλε έναν Μ.Ο. από τις καταναλώσεις του προηγούμενου και δες τι σου αντιστοιχεί εσένα. Για 50 ευρώ πάνω-κάτω, δεν θα σωθείς ούτε εσύ ούτε αυτός.
 
Λοιπόν επειδή άρχιζα να σας τα πρήζω, ο λογαριασμός είναι 2450 , τον είδα με τα μάτια μου και το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι πως έχει να έρθει απο Νοέμβριο του 2007, οπότε ο σποιτονυκοκοίρης πρότεινε 2450/11=222,72,εγώ είμαι μεσα 7 μήνες οπότε 7*222,72=1559, και με την καλή του την καρδιά μου τα στρογγύλεψε στα 1500.
ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΠΟΤΕ?
Του είπα να το ξεχάσει και οτι δεν δίνω πάνω απο 400.
Το λεπόν ετοιμάζομαι για έξωση.....
Κι αυτό που ρωτώ ρε παιδιά είναι πώς σ...ά καταναλώθηκε τόσο ρεύμα; Το μετρητή θα τον δώ αύριο μιας και είναι στο απο κάτω σπίτι απο το δικό μου και λείπει αυτός που μένει εκεί...
PLEASE HELP.....:violent-smiley-011:

Μην αποκλείεις και έμμεση κλοπή απο μεριάς ΔΕΗ. Σε μενα ο εκκαθαριστικός Ιουλίου ήρθε 380 ευρώ και μαζί με τον προηγούμενο (μη εκκαθαριστικό) ήταν συνολικά διπλάσιο το ποσό απο το ίδιο περυσινό τετράμηνο! Οταν πήγα στην ΔΕΗ μου ειπαν ότι ειχε λεει χαλάσει το ρολόι μου και εγραφε όλη την ημερήσια κατανάλωση στο νυχτερινό και γι αυτό μου το άλλαξαν και μου έκαναν μία στο περιπου χρέωση βασιζόμενοι ταχα στις καταναλώσεις προηγούμενων ετών! Οταν τους ειπα οτι θαπρεπε να ενημερωθώ έγκαιρα και να ειμαι παρών στην αλλαγή ρολογιού που λένε ότι έκαναν, δεν ειπαν τιποτε...μου αφησαν να εννοηθεί ότι αν δεν μου αρέσει μπορω να φύγω (...που;στον ανταγωνισμό;)
Θελω να πω πως πριν πάρεις αμετάκλητη απόφαση (και πιθανόν άδικη) ψαξε αναλυτικά την περίπτωσή σου. Πιθανόν η ΔΕΗ να έβαλε και προσαυξήσεις λόγω μη έγκαιρης πληρωμης, πιθανόν όμως και να έκανε καποια αυαθαίρετη χρέωση
 
Εγω παντως δεν ακουω πρωτη φορα για λογαριασμο που ηρθε αργοπορημενος.

Διπλα απο το σπιτι μου, υπαρχουν 3 μεζονετες (σε χωραφι, με κηπους, φωτα, πιεστικα μπλα μπλα μπλα). Κατοικουνται οι 2 μονο για την ωρα. Οι πρωτοι που ηρθαν εχουν κανονικα δικο τους ρευμα. Οι δευτεροι που ηρθαν, εκανα τσατσια, και παιρνουν ρευμα απο το κοινοχρηστο (που ειναι για τα φωτα του κοινου σημειου ολων των κατοικιων).

Ο λογαριασμος ηρθε 1700, μετα απο 7 μηνες. Δικαιολογια της ΔΕΗ οταν οι πρωτοι γειτονες πηγαν να ρωτησουν τι απεγινε ο λογαριασμος? "Σας Ξεχασαμε!":p:p
 
Πάντως η καταγραφή των ενδειξεων στους μετρητες νερου και ηλεκτρικου ειναι απαραιτητη την ημερα υπογραφης του μισθωτηριου συμβολαιου.

Ουτως η αλλως, κατα την ενοικιαση διαμερισματος, ειναι απαραιτητη επισης, και η μεταβίβαση του λογαριασμου νερου και ηλεκτρικου στο ονομα του ενοικιαστη, ακριβως για να αποφευγονται παρεξηγήσεις ή προσπαθειες εξαπάτησης εκατερωθεν.