Sound & Vision 2007: Πως σας φανηκε ο Marantz VP15-S1;

takisot

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
29,230
Παλλήνη
Ανοιγω αυτο το thread για να μας πουν σιγα-σιγα τις εντυπωσεις τους οι φιλοι που περασαν απο το περιπτερο μας στην Sound & Vision σε σχεση με τον προβολεα που εχουμε στησει, τον Marantz VP15-S1!
Πηγη το AVCLUB HTPC, υλικο HD-DVDs και BluRays!

Ανοιγω αυτο το thread για να μας πουν σιγα-σιγα τις εντυπωσεις τους οι φιλοι που περασαν απο το περιπτερο μας στην Sound & Vision σε σχεση με τον προβολεα που εχουμε στησει, τον Marantz VP15-S1!
Πηγη το AVCLUB HTPC, υλικο HD-DVDs και BluRays!
Βασικά εγώ πηγαίνω στην έκθεση κάθε χρόνο πιο πολύ για τον τομέα του ήχου και όχι για την εικόνα.Φέτος όμως την παράσταση την έκλεψε για μένα ο MARANTZ!!Με εξαίρεση το γεγονός πως πρόβαλε σε λίγες ίντσες(σε πόσες αλήθεια;)η εικόνα που έπαιζε στους 300 και king kong που είδα θα μπορούσα να την περιγράψω σαν κινηματογραφικό high definition.Mε τον όρο αυτό υποννοώ πως ο προβολέας έπαιζε με μια απίστευτα βελούδινη κίνηση σε χρώματα και φωτεινότητα που σε παρέπεμπε σε σινεμά και όχι σε τηλεόραση.Ειδικός δεν είμαι στους προβολείς,για άλλο λόγο πήγα αλλά το πρώτο βραβείο για μένα πάει στον marantz και το περίπτερο σας!Η τιμή του έχει ανακοινωθεί;

Λύπαμαι που δε κατάφερα να rainbowτεστάρω τον marantz.
Αν στηθει κάπου αλλου για καμια δοκιμή ελπίζω να τα καταφέρω... ειμαι πραγματικά πολυ περίεργος να δω τι κάνει σε αυτο τον τομέα!!!

Απάντηση: Re: Sound & Vision 2007: Πως σας φανηκε ο Marantz VP15-S1;

Rainbow εχει και αρκετο,εγω ειχα μεγαλο προβλημα.

αν εχει και αυτος ραινμποου που κοστιζει ενα σκασμο λεφτα .....τοτε οι DLP δεν κανουν για πολλους ...

αλλα κριμα δεν ειναι να μη μπορουν να αποκτησουν DLP παρα πολλοι ανθρωποι λογω ουρανιων τοξων ;;;;
και κριμα δεν ειναι που ακομα δεν το λυσαν το προβλημα εστω στους ακριβους ;;

γαι ποσους δεν κανει δεν το ξερω, απλα εγω ειχα προβλημα και δεν κανει για μενα....στο θεμα αυτο ο καθενας πρεπει να κρινει μονος του ως γνωστον.....

γαι ποσους δεν κανει δεν το ξερω, απλα εγω ειχα προβλημα και δεν κανει για μενα....στο θεμα αυτο ο καθενας πρεπει να κρινει μονος του ως γνωστον.....

Δημητρη, εχεις δει εναν dlp που να μην βλεπεις rainbow ?

καθολου εντελως δεν νομιζω, αλλα περιεργως για την ποιοτητα του Μαραντζ εβλεπα παραπανω απ'οτι εχω δει σε αλλους.......ισως φταει ο δισκακι.......

Δημητρη αν και στον Marantz βλεπεις rainbow τοτε οντως εχεις σοβαρη ευαισθησια στο φαινομενο...
Ενας παντως φιλος του club μου ελεγε προχθες οτι του εκανε εντυπωση που δεν εβλεπε καθολου rainbow στον VP15S1..

Δημητρη αν και στον Marantz βλεπεις rainbow τοτε οντως εχεις σοβαρη ευαισθησια στο φαινομενο...
Ενας παντως φιλος του club μου ελεγε προχθες οτι του εκανε εντυπωση που δεν εβλεπε καθολου rainbow στον VP15S1..

Σιγουρα εχει να κανει με το πως σε επηρεαζει το καθε φαινομενο.

Εγω για παραδειγμα 2 φορες εχω δει crt και τις δυο φορες κανανε τα ματια μου φρουτακια. Τι να λεμε τωρα.....

Αλλα μου κανει τρομερη εντυπωση που λεει ο Δημητρης οτι ειδε ρεινμποου σε αυτο το μηχανακι ......τρομερη εντυπωση.

οτι εχω προβλημα το ξερω,αλλα καταλαβαινεις οτι δεν εχω καμμια διαθεση να πω τιποτα αλλο απ'αυτο που βλεπω,δεν εβλεπα σε ολες τις σκηνες το ιδιο ,σε μερικες σκηνες ηατν πιο βατα τα πραγματα,αλλα σε μερικες σκηνες σχεδον αναβοσβηνε η οθονη χρωματα σε βαθμο που δεν μπορουσα να βλεπω καθολου......

Και εγω τελευταια φορα που ειχα δει CRT (στου Αποστολιδη) μετα ηθελα ασπιρινη απο την ζαλαδα! Στου Δημητρη Α. παντως δεν ειχα το ιδιο προβλημα..

οτι εχω προβλημα το ξερω,αλλα καταλαβαινεις οτι δεν εχω καμμια διαθεση να πω τιποτα αλλο απ'αυτο που βλεπω,δεν εβλεπα σε ολες τις σκηνες το ιδιο ,σε μερικες σκηνες ηατν πιο βατα τα πραγματα,αλλα σε μερικες σκηνες σχεδον αναβοσβηνε η οθονη χρωματα σε βαθμο που δεν μπορουσα να βλεπω καθολου......

Κουβεντουλα κανουμε, δεν τρεχει τιποτα.

Να σε ρωτησω κατι ακομα?

Αν ειδες ( που ειδες ) ρεινμποου στον 15, στον sim2 που ηταν στημενος σε αλλο δωματιο τι ειδες??

επαναλαμβανω,ρωτησε ο φιλος μας πιο πανω για ραιηνμποου και εγω ειπα οτι
εβλεπα.τελος.Δεν προσπαθω φυσικα να βγαλω οτι εχει προβλημα ενα μηχανημα που απ'οτι φαινεται ειναι εξαιρετικο.Ουτε ξερω αν βλεπει κανενας αλλος.Και κανενας αλλος να μη βλεπει εγω εβλεπα,γι'αυτο ειπα οτι απλα αφορα εμενα.Γι'αυτο αποφευγω να γραφω για dlp ,δεν θα ξαναγραψω,μαλλον κακως το εγραψα.-bye-

Κακως το περνεις ετσι στραβα. Ξαναλεω οτι κανουμε κουβεντουλα κι επειδη αποτι φαινεται εισαι ευαισθητος στο φαινομενο, μας ενδιαφερει η αποψη σου . Δατς ιτ !

Πάντως πρέπει να είναι μεγάλη κατάρα το RBE!, σου στερεί το δικαίωμα επιλογής ανάμεσα από πολύ καλά μηχανάκια. Προσωπικά πάντως (και ευτυχώς για εμένα), δεν βλέπω ποτέ και σε κανένα μηχάνημα!

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Κουβεντουλα κανουμε, δεν τρεχει τιποτα.

Να σε ρωτησω κατι ακομα?

Αν ειδες ( που ειδες ) ρεινμποου στον 15, στον sim2 που ηταν στημενος σε αλλο δωματιο τι ειδες??

Χαχα εγώ πάντως στον sim2 εκατσα 2 λεπτά και μετά έφυγα σφεντόνα γιατι δεν άντεχα άλλο!!!

Χαχα εγώ πάντως στον sim2 εκατσα 2 λεπτά και μετά έφυγα σφεντόνα γιατι δεν άντεχα άλλο!!!

Αυτο το μηχανακι και ενα αλλο περσι στο περιπτερο του Λαιου , ηταν σημεια αναφορας για ρεινμποου. Ακομα κι αν δεν βλεπεις , ΘΑ ΔΕΙΣ ( και μετα θα φυγεις :flipout:)

Τι ηταν αυτο βρε παιδια.......