Σοβαρο προβλημα tv Samsung LE26b450

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

talasgr13

New member
15 October 2012
1
Καλημερα σε ολους,

Πριν απο δυο χρονια οι γονεις μου πηραν την τηλεοραση. Στα μεσα Ιουλιου (εντος εγγυησης) η τηλεοραση αρχισε να ανοιγοκλεινει μονη της. Δηλαδη εκει που ηταν κλειστη επαιρνε μπροστα και επαιζε και το αναποδο. Μιλωντας μαζι μου τους ειπα να αλλαξουν πριζα οπως και ηλεκτρικο κυκλωμα αλλα δεν εγινε κατι. Αφου επικοινωνησαν με το μαγαζι που την αγορασαν η τηλεοραση δοθηκε για σερβις τον Αυγουστο. Απο τοτε μολις πριν απο 3 ημερες τους ηρθε πισω (η εγγυηση εληξε στις 10/9) αφου τους χρεωσαν 50 ε ενω ενδοιαμεσα ο τεχνικος τους ελεγε οτι η τηλεοραση δεν εχει τιποτα κτλπ. Δυστυχως οι δικοι μου ουτε που ρωτησαν τι ειχε τελικα η τηλεοραση:BXVZCBXZ6:. Ομως 2 ημερες μετα η τηλεοραση παλι δεν λειτουργει σωστα. Τωρα μπαινοβγαινει στο μενου ρυθμισεων μονη της με πολυ εντονο ρυθμο επαναληψης. Τωρα θα παω εγω στο μαγαζι να δω τι γινεται απλα ελεγα πριν παω μηπως εχετε καποια ιδεα του τι μπορει να φταιει για να μην μου λενε τα δικα τους

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

G-E-O

New member
16 January 2012
3
Αδερφέ, το τηλεκοντρόλ κοίτα, μήπως έχουν κολλήσει τα κουμπιά. Ανοιξε τη και απομάκρυνε το για λίγη ώρα από την τηλεοραση να δεις αν σου το κάνει ακόμα.

sakis.kom

Supreme Member
3 August 2006
3,643
Athens - Greece
1) Βλέπεις αυτό που σου λέει ο GEO.
2) Τους ενημερώνεις πως δεν έχει διορθωθεί τίποτα και πως έχει και επιπλέον πρόβλημα! Εννοείται πως τους τονίζεις πως η τηλεόραση σας ήρθε μέσα στην εγγύηση.
3) Το κάθε εξάρτημα που μπαίνει σε κάποια συσκευή, έχει εγγύηση 6 μήνες, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν η συσκευή έχει ή δεν έχει. Οπότε έχεις 6 μήνες ακόμα εγγύηση για την ίδια βλάβη!

4) Αφού ήταν σε εγγύηση πως τους χρέωσαν 50 ευρώ??????????