Σουηδική κόρνα! Ξανά!

Αλλη ομορφιά του Σουηδού, άλλη του Γερμανού.

Αυτή του Γερμανού την είχε βάλει παλιότερα ο Platon.

Και στους δυο :grinning-smiley-043 μόνο και μόνο για την δυσκολία κατασκευής.

Πάντως καλό θα ήτανε κάποια στιγμή να δούμε και μια ολοκληρωμένη παρουσίαση ηχείου τύπου κόρνας στο στιλ της εργασίας του φίλου Θεοφαν,γιατί από τα link τελικά,όσοι δεν γνωρίζουν αγγλικά,μόνο τις φωτογραφίες θαυμάζουν.

Απο τη στιγμη που ακουσα τα dallas εκλεισε για μενα η υποθεση κορνα (θα τα φτειαξω και γω εννοειται). Θ ασχολιθω ξανα οταν (και αν) ο Ron σχεδιασει κατι καινουργιο......

Με το σαλόνι γήπεδο που έχεις περίμενε μέχρι να σχεδιάσει ο Ron την Las Vegas με 4 15άρια στην πλευρά.

Με το σαλόνι γήπεδο που έχεις περίμενε μέχρι να σχεδιάσει ο Ron την Las Vegas με 4 15άρια στην πλευρά.

Φιλε, εχεις δικιο για το χωρο, αλλα αμα κολλησεις με τα ρημαδια τα φοστεξ και ειδικα αμα ακουσεις τα dallas, ολα τα υπολοιπα ηχεια μοιαζουν πεθαμενα.
Ψοφιμια που χρειαζονται φυτεμα για να μη βρωμανε.
Για να παιζεις μουσικη υποκρουση, οταν η γυναικα σου καλει τις φιλες της για τσαι.

Γουσταρω 206 με τρελλα και πορωση. Τα μυαλα στα καγκελα λεμε.

-bye-

Απάντηση: Re: Σουηδική κόρνα! Ξανά!

Φιλε, εχεις δικιο για το χωρο, αλλα αμα κολλησεις με τα ρημαδια τα φοστεξ και ειδικα αμα ακουσεις τα dallas, ολα τα υπολοιπα ηχεια μοιαζουν πεθαμενα.
Ψοφιμια που χρειαζονται φυτεμα για να μη βρωμανε.
Για να παιζεις μουσικη υποκρουση, οταν η γυναικα σου καλει τις φιλες της για τσαι.

Γουσταρω 206 με τρελλα και πορωση. Τα μυαλα στα καγκελα λεμε.

-bye-
Γιατί βρε τι σου κάνανε , ? τα ηχεία με την ηχοτρυπιδα πισω η μπροστα παιζουν καλα,,,, εσείς δεν ξέρετε !!!!! :grinning-smiley-043-bye--bye-

Απάντηση: Re: Σουηδική κόρνα! Ξανά!

:2thumb22sup::lehrer:
Σωστό κι αυτό :)
ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΌΜΑ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ
DallasIIb.JPG

ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΗΧΟΤΡΥΠΙΔΑΣ !!!!!!

Last edited:

Πλατωνα, πολυ ενδιαφερον.
Αν εχεις και αλλα τετοια λινκς σχετικα με τις ΟΒ μου τα στελνεις σε παρακαλω με ενα ΠΜ. Ειδικα οτι αφορα 206, 166 Φοστεξ...

Παιδιά είναι πολύ ενδιαφέροντες οι σύνδεσμοι για ηχεία OB. Μήπως έχετε πετύχει πουθενά υλοποιήσεις OB με τουϊτερ χάιλ, που είναι από τη φύση του δίπολο; Έχω ψάξει αλλά δεν έχω πετύχει κάποια μέχρι στιγμής.

Re: Απάντηση: Σουηδική κόρνα! Ξανά!

Παιδιά είναι πολύ ενδιαφέροντες οι σύνδεσμοι για ηχεία OB. Μήπως έχετε πετύχει πουθενά υλοποιήσεις OB με τουϊτερ χάιλ, που είναι από τη φύση του δίπολο; Έχω ψάξει αλλά δεν έχω πετύχει κάποια μέχρι στιγμής.

Καλως το Δαμιανο. Για τις ΟΒ θα ανοιχτει προσεχως νεο θεμα στην κατηγορια.

Ας επιστρεψουμε στο θεμα του Πανουλη, με αλλη μια κορνα απο την Ουγγαρια αυτη τη φορα:

http://www.sonido.hu/hun/aion.htm

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σουηδική κόρνα! Ξανά!

Καλως το Δαμιανο. Για τις ΟΒ θα ανοιχτει προσεχως νεο θεμα στην κατηγορια.

Γειά σου Δημήτρη! Άντε, να ανοιχτεί ένα θέμα για τα ανοιχτής μπάφλας. Ξεκάθαρα πράματα! ;)

Re: Απάντηση: Σουηδική κόρνα! Ξανά!

Δεν ειναι ακριβως Χειλ αλλα παρομοιο(Neo 3PDR της B&G).

http://www.hifi-link.dk/rapporter/Credence.asp