"Σπάει" το στερεοφωνικό και χαρίζεται 1ος φεύγει ο ενισχυτής!

Status
Not open for further replies.

MadPax

AVClub Enthusiast
19 October 2010
738
Σαλαμίνα
Χαρίζω τα κομμάτια του στερεοφωνικού μου, αφού δεν ασχολούμαι εδώ και καιρό με δικάναλα και άλλα τέτοια όμορφα, μιά χαρά ακούω τη μουσική που γουστάρω και από τον πολυκάναλο. Αφού δεν μου κάνει "κλικ" λοιπόν πια ας τα χαρούνε άλλοι που θα τα εκτιμήσουν περισσότερο από εμένα σε ακροάσεις. Τα μηχανήματα βρίσκονται στο παλιό μου σπίτι στο Περιστέρι οπότε δεν θα ταλαιπωρηθεί όποιος τα κερδίσει στις κληρώσεις για να τραβηχτεί μέχρι τη Σαλαμίνα.

Πρώτος λοιπόν φεύγει ο ενισχυτής ένας πολύ καλός NAD 320BEE που παίζει εξαιρετικά και εγώ τον έλεγα "κομμάντο" :flipout: λόγω της πολύ καλής κατασκευής του και την άνεσή του να ανεβάζει εντάσεις. Η παραλαβή θα γίνει από τον χώρο μου και η καταληκτική ημερομηνία της κλήρωσης θα είναι την Παρασκευή 27/9 το βραδάκι.
Ευχαριστώ, Νίκος.

ωπ...ο δικάναλος που λιγούρευα απο πιτσιρικάς και ποτέ δεν μου έκατσε!! δηλώνω συμμετοχη.

Συγχαρητήρια Νικο για ακομη μια φορα για την κινηση. :SFGSFGSF:

---------------------------------

Δεν δηλωνω ενδιαφερον

Συγχαρητήρια για την κινηση!θα ηθελα να δηλωσω ενδιαφερον.

Δηλωνω κι εγω συμμετοχη αν δεν εχεις θεμα να στειλω κουριερ να τον παραλαβει :)
Σε καθε περιπτωση συγχαρητηρια!

Απάντηση: Re: "Σπάει" το στερεοφωνικό και χαρίζεται 1ος φεύγει ο ενισχυτής!

ωπ...ο δικάναλος που λιγούρευα απο πιτσιρικάς και ποτέ δεν μου έκατσε!! δηλώνω συμμετοχη.

Καλά βρε δεν σε πήρανε και τα χρόνια :flipout: δεν είναι και τόσο παλιός ο NAD !!! Αυτές τις μέρες έχω ξεσκιστεί στο ποδήλατο και ήσουν στο μυαλό μου Σάκη !

Δηλωνω κι εγω συμμετοχη αν δεν εχεις θεμα να στειλω κουριερ να τον παραλαβει :)
Σε καθε περιπτωση συγχαρητηρια!

Με την ευκαιρία να γράψω πως όποιος επιθυμεί εκτός Αθηνών μπορεί να συμμετάσχει, αφού έχω χρόνο να το πακετάρω και να το στείλω αρκεί να έρθει κάποιος κούριερ από το σπίτι.

Nικο τι αλλο να πω παρα...:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:.
Δεν δηλωνω ενδιαφερον, δηλωνω απλα,:grinning-smiley-043.

Re: Απάντηση: Re: "Σπάει" το στερεοφωνικό και χαρίζεται 1ος φεύγει ο ενισχυτής!

Καλά βρε δεν σε πήρανε και τα χρόνια :flipout: δεν είναι και τόσο παλιός ο NAD !!! Αυτές τις μέρες έχω ξεσκιστεί στο ποδήλατο και ήσουν στο μυαλό μου Σάκη !

ναι φιλε εχεις δικιο...nad c3020 πρέπει να ηταν τότε!! αφου ξεσκίστηκες σημαίνει προπονηθηκες....αρα ετοιμάσου!! http://ridewithgps.com/routes/3414672

Συγχαρητήρια Νίκο!!!!
Για άλλη μιά φορά!
Άντε να φτιάξω και την προίκα μου και να γίνω σωστό παληκάρι....
Δηλώνω συμμετοχή...!
:ernaehrung004:

Μεγαλειώδης κίνηση, εύγε. Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή, ευχαριστούμε, Τάσος.

Δηλωνω κι εγω συμμετοχη αν δεν εχεις προβλημα για να το στειλω σε καποιον που το εχει αναγκη.

Σε καθε περιπτωση συγχαρητηρια κ απο μενα !

Μπραβο για την κινηση σου.....

Βαλε και μενα στην κληρωση.....

Ευχαριστω

Γιωργος

Status
Not open for further replies.