σπασιματα σε hd-video

leventis

Established Member
27 May 2007
169
καλησπερα.
δεν μπορω να πιστεψω αυτο που βλεπω μετα απο αναβαθμιση του pc...

ειχα ενα παλιο pc (P4 2.8/6600GT 128MB/1G RAM) και για το λογω που πηρα μια tv 42" 1080p ειπα να δο κανα εργο σε 720p η σε 1080p.
βρηκα λοιπον ενα ριπαρισμενο σε 720p αναλυση
(Planet.Earth.2006.720p.HDDVD.x264-ESiR)
και οταν το εβαλα εκανε σπασιματα και κωληματα..

εε λεω και εγω το pcακη μου εχει γερασει και μιας που παιζω και κανα game σε μεγαλες αναλυσης ωρα ειναι να γινει αναβαθμιση..
εφτιαξα λοιπον αυτο το pc
(core duo e6600/asus p5k/x1950pro 512mb/ram 2g (800)psu 550watt/sata2 320gb.)
εβαλα το ιδιο ντοκιμαντερ να δο και ΞΑΝΑ κανει σπασιματα!!!:BDBDG54:

αναπαραγωγη κανω με το media player classic+CoreAVC Pro.
και με το vlc τα ιδια κανει...
τι γινεται εδο βρε παιδια δλδ?
μηπως η x1950pro θελει καπιες ρυθμησεις απο το μενου της?
τη να κανω help me....:bigcry:

μετα απο διαφορα tutorial που βρηκα,εβαλα οτι εβρισκα οπως (ffdshow,CoreAVC Pro,TheaterTek DVD Advanced) και τωρα παιζει πολυ καλα..
βεβαια τα εχω κανει μπαχαλο,πως μπορω να βρω ενα tutorial για το media player classic μονο?να βρω μια ακρη τι χρειαζεται και να σβησω τα περιτα προγγραματα?

Πολλά .mkv αρχεία όπως και αυτό που αναφέρεις παίζουν καλά με τον Coreavc και άλλα και με το ffdshow. Αυτό γίνεται εξαιτίας των διαφορετικών encoders που χρησιμοποιούνται στην συμπίεση. Καλή κίνηση είναι η εγκατάσταση του Klite codec pack και του Coreavc εξτρά και βέβαια για tutorial του Media Player Classic ψάξε στο www.avsforum.com στις κατηγορίες για Home theater pc σίγουρα κάτι καλό θα βρείς.

Καλύτερα να αποφύγεις τα codec packs.

Εγώ όλα τα mkv τα παίζω με ffdshow. Είναι πολύ καλύτερο από το coreavc απλά χρειάζεται ισχυρότερη CPU. -bye-

Re: Απάντηση: σπασιματα σε hd-video

Εγώ όλα τα mkv τα παίζω με ffdshow. Είναι πολύ καλύτερο από το coreavc απλά χρειάζεται ισχυρότερη CPU. -bye-

θα σε μαλωσω βρε:BDGBGDB55: ! για h.264 the best thing is coreavc 1.3