Σπασμένη η οθόνη στο κέντρο,θα την αντικαταστήσουν ή θα έχουμε τρεξίματα;

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,796
Καλησπέρα παιδιά....
πήρα από κατάστημα μεγάλης εταιρείας(σταθερού-κινητής) μια τηλεόραση, ήρθε σπίτι με Courier και για να μην τα πολυλογώ ήταν σπασμένη η οθόνη στο κέντρο....δεν φαινόταν κάτι, φάνηκε μόλις την έβαλα στο ρεύμα και την άνοιξα.....
πήρα στο κατάστημα και μου είπαν θα στείλουν email στα κεντρικά τους και να μην ανησυχώ.....
Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;
Τι γίνεται;
Θα την αντικαταστήσουν ή θα έχουμε τρεξίματα;

*να ενημερώσω ότι έστειλα στο κατάστημα φωτογραφίες κλπ....

Απο μεγαλη αλυσιδα μου την αλλαξαν.
Και μαλιστα μετα απο 15 μερες γιατι την παρελαβα και εφυγα διακοπες.
Οταν επεστρεψα και την εβαλα στην πριζα φανηκε οτι ηταν σπασμενη.

• Like
Reactions: Joker19
Κατά 99% δε θα έχεις πρόβλημα
Μακάρι αδερφέ μου...

Απο μεγαλη αλυσιδα μου την αλλαξαν.
Και μαλιστα μετα απο 15 μερες γιατι την παρελαβα και εφυγα διακοπες.
Οταν επεστρεψα και την εβαλα στην πριζα φανηκε οτι ηταν σπασμενη.
Μακάρι φίλε.... άστα.... βασανίστηκα....και ένα άγχος το έχω μη μου πουν εσείς φταίτε κλπ....

Υπαρχει καποια εξελιξη στο θεμα σου?
Με πήραν από το κατάστημα να την πάω στο σέρβις της εταιρείας, την έχω πάει τρεις μέρες και ακόμα να με πάρουν....
Χθες που τον πήρα μου λέει δεν την έχω δει ακόμα...και σήμερα πάλι τίποτα....
Ελλάδα 2023.....
Τώρα τι θα γίνει μετά το πόρισμα δεν ξέρω.....
θα ενημερώσω.....

• Like
Reactions: thiseas
Μια χαρα! Οποτε περιμενουμε εντυπωσειϛ απο την ιδια την τηλεοραση!!!
Πολύ καλή... Toshiba...βάζω φώτο.... Επιτέλους δεν έχει σκιές η εφαρμογή της Cosmote όπως έχει στις Samsung..... Ο κύριος λόγος που την άλλαξα ήταν αυτός...(την πούλησα)..και αργότερα θα αλλάξω και την δεύτερη Samsung..... Με την ΕΟΝ έχει ένα ψιλοθεματάκι η εφαρμογή και βλέπω λίγο διακεκομμένη την ροή με ψιλοσπασίματα αλλά θα βρω τι φταίει....είναι Android TV αλλά δεν βρίσκω πού αλλάζει η ανάλυση μήπως φταίει αυτό..να κάνεις δηλαδή το 4k50 1080p50 κλπ..όπως δηλαδή αλλάζει στο Mi box S κλπ..... Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει....Screenshot_2022-11-27-13-29-21-027.jpg

• Like
Reactions: thiseas
Πολύ καλή... Toshiba...βάζω φώτο.... Επιτέλους δεν έχει σκιές η εφαρμογή της Cosmote όπως έχει στις Samsung..... Ο κύριος λόγος που την άλλαξα ήταν αυτός...(την πούλησα)..και αργότερα θα αλλάξω και την δεύτερη Samsung..... Με την ΕΟΝ έχει ένα ψιλοθεματάκι η εφαρμογή και βλέπω λίγο διακεκομμένη την ροή με ψιλοσπασίματα αλλά θα βρω τι φταίει....είναι Android TV αλλά δεν βρίσκω πού αλλάζει η ανάλυση μήπως φταίει αυτό..να κάνεις δηλαδή το 4k50 1080p50 κλπ..όπως δηλαδή αλλάζει στο Mi box S κλπ..... Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει....View attachment 205744
Καλοριζικη και καλεϛ θεασειϛ!!!

• Like
Reactions: Joker19