Σπασμένο πάνελ σε Philips 42PFL8404H

77manos7

New member
15 July 2011
16
Καλησπέρα AVClub!

είμαι νέος εδώ αλλά ασχολούμαι αρκετό καιρό με a/v και κυρίως audio (βέβαια δεν έχω και πολλές γνώσεις)

σήμερα λοιπόν πριν από κάποιες ώρες σκόνταψα και έπεσα πάνω στην (λιγότερο αγορασμένη από 6 μήνες) Philips 42PFL8404H (νομίζω κατά 99% αυτή είναι αλλά δεν βρίσκω από πίσω το μοντέλο) με συνέπεια η χαζομάρα μου να σπάσει το πάνελ της (αν δεν κάνω λάθος).

Την τηλεόραση την είχα αγοράσει από ένα συνοικιακό μαγαζί αλλά έχει εγγύηση κατασκευαστή.Την καλύπτει όμως;;

Γίνεται να την πάω για επισκευή σε κάποιο μαγαζί/εταιρία; ή ακόμα και να της αντικαταστήσω πάνελ μόνος μου;

ευχαριστώ εκ προτέρων και θα βγάλω και φωτογραφίες για να δείτε την κατάσταση του προβλήματος!!

Να την καλύπτει η εγγύηση αποκλείεται.Δεν είναι αστοχία υλικού. Είναι βλάβη η οποία προήλθε από "λάθος χειρισμό" ας πούμε.
Τώρα από όσο γνωρίζω,να αλλάξεις panel μονός σου το ξεχνάς απλά,
και ίσως να ξέχναγες και την επισκευή, καθώς τέτοιου είδους επισκευές,
κοστίζουν αρκετά....

Ναι;; Δηλαδή πάπαλα η τηλεόραση...

Περίπου η επισκευή πόσο πάει γιατί αν έχει μία 36ρα 300-400 και έχει και τόσο η επισκευή πιστεύω να αξίζει η επισκευή της 42ρας ( ; ) ή λέω βλακείες;

Πο...τουλάχιστον καμιά "οκ" τηλεόραση 37"+ σε χαμηλή τιμή υπάρχει;;

βλέπω αυτές τις δύο ίσως σε κάνα μήνα/δύο να κάνω κάτι (λόγο νέου σπιτιού τα έξοδα τρέχουνε...)

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42U30E-Plasma-TV-42.htm

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42LD420-LCD-TV-42.htm

δεν θέλω κάτι τρομερό, πολύ τηλεόραση δεν βλέπω εγώ εξάλλου...άντε καμιά ταινία από το mediaplayer 2-3 φορές τον μήνα και λίγο ειδήσεις.

Ωραία θα το κοιτάξω για την πανασόνικ!! ευχαριστώ!! από αγγλία αξίζει να πάρω;;

Εδώ έχω και δύο φωτό με το πρόβλημα :

0607l.jpg

0608p.jpg

ε δεν βλεπεις πως ειναι το σπασιμο περα απο την πλακα ομως εινια μεγαλη ζημια

για επισκευη ουτε λογος οσο εχει το πανελ και η εργασια θα εχει και μια καινουργια tv

πήγα να βγω στο μπαλκόνι από τα δεξιά και σκόνταψα και όπως έπεσα κράτησα την τηλεόραση και έφυγε και αυτή μαζί :(

κοίταξα και λίγο στα μαγαζιά για προσφορές και είχε ο κοτσόβολος μια 32ρα με 200~ κάτι αλλά λέω ας περιμένω λίγο ακόμα για μια καλύτερη. έγινε η στραβή αλλά μην πάμε σε κάτι χειρότερο από πριν = τσάμπα λεφτά.

ευχαριστώ σε όλους όσους έδωσαν προσοχή και βοήθεια σε αυτό το θέμα! (θα σας ξαναδώ, έχω πολλά να μάθω από εδώ :D)