- 5 December 2006
- 8,069
Λοιπον εχω αυτο το προβλημα .Πολλες φορες οταν βαζω ενα cd μεσα στο dvd rom το pc κανει reboot. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα το κανει παντα , δεν ειναι σιγουρο καν οτι θα το ξανακανει με το ιδιο δισκακι αλλα γενικως το κανει παρα πολυ συχνα εως συνεχεια μπορω να πω.Να πω οτι το κανουν και τα δυο drive που εχω ,και το dvd rom και το dvd rw .Τα οποια για αυτο ακριβως το λογο τα αντικατεστησα και με καινουργια..αλλα το προβλημα παραμενει.Αλλαχτηκαν δηλαδη και τα drives και τα καλωδια ,τα οποια επισης σατα καλωδια τα εβαλα και σε αλλες υποδοχες σατα.Τα ιδια κριβως.Ενα απο τα παλια drive ηταν ide..τα ιδια και με αυτο.
Επισης να τονισω οτι δεν μου το εχει κανει ποτε (ειμαι σχεδον σιγουρος ) με dvd παρα μονο με cd.Eπισης δεν μου το εχει κανει ποτε πχ σε ριπαρισμα ταινιας...παρα μονο οταν απλως βαζω ενα cd.
Δεν εχω αλλαξει τα καλωδια τροφοδοσιας απο το τροφοδοτικο (ειναι αποσπωμενα )γιατι δυστυχως δεν εχω περισσειο.Αλλα θα κοιταξω να τα συνδεσω στο αλλο καλωδιο (αυτο που παει στους σκληρους).Αν ομως ηταν το τροφοδοτικο δεν επρεπε να μου το κανει και με τα dvd,οταν βλεπω η ριπαρω μια ταινια ?
Επισης θα κοιταξω να βαλω καινουργια version βιος ,και σατα drivers ..
θα μου πειτε καντα πρωτα και βλεπεις...απλως ρωτα ω μηπως ειναι κατι πιο απλο , καποια ρυθμιση του bios , των windows ...κατι μη hardwarιστικο (οχι βλαβη δηλαδη).
Και βαζω και το μηνυμα που μου γραφει ο viewer μπας και πειτε καμμια ιδεα :
''The device, \Device\Scsi\JRAID1, did not respond within the timeout period.''
Y.Γ.Oι δισκου μου δεν ειναι raid.
Επισης να τονισω οτι δεν μου το εχει κανει ποτε (ειμαι σχεδον σιγουρος ) με dvd παρα μονο με cd.Eπισης δεν μου το εχει κανει ποτε πχ σε ριπαρισμα ταινιας...παρα μονο οταν απλως βαζω ενα cd.
Δεν εχω αλλαξει τα καλωδια τροφοδοσιας απο το τροφοδοτικο (ειναι αποσπωμενα )γιατι δυστυχως δεν εχω περισσειο.Αλλα θα κοιταξω να τα συνδεσω στο αλλο καλωδιο (αυτο που παει στους σκληρους).Αν ομως ηταν το τροφοδοτικο δεν επρεπε να μου το κανει και με τα dvd,οταν βλεπω η ριπαρω μια ταινια ?
Επισης θα κοιταξω να βαλω καινουργια version βιος ,και σατα drivers ..
θα μου πειτε καντα πρωτα και βλεπεις...απλως ρωτα ω μηπως ειναι κατι πιο απλο , καποια ρυθμιση του bios , των windows ...κατι μη hardwarιστικο (οχι βλαβη δηλαδη).
Και βαζω και το μηνυμα που μου γραφει ο viewer μπας και πειτε καμμια ιδεα :
''The device, \Device\Scsi\JRAID1, did not respond within the timeout period.''
Y.Γ.Oι δισκου μου δεν ειναι raid.