spdif καλωδιο ηχου για nvidia

την εχω αυτη την καρτα το κολπο αυτο δεν εχει δουλεψει ποτε συγκεκριμενα κοντεψε να μου καψει το motherboard οταν τοχα δοκιμασει

Είσαι σίγουρος ότι δεν συνέδεσες κάτι λάθος;

Γιατί αυτό το καλωδιάκι δουλεύει μια χαρά σε αμέτρητα συστήματα.

δεν ειχε ground to motherboard αν θυμαμε καλα εχει περασει και καμια τριετια και μολις ειδα τους πρωτους καπνους το εβγαλα και δεν ξαναπροσπαθησα ισως να μην επαιξε επειδη ηταν και sli oi kartes

δεν ειχε ground to motherboard αν θυμαμε καλα εχει περασει και καμια τριετια και μολις ειδα τους πρωτους καπνους το εβγαλα και δεν ξαναπροσπαθησα ισως να μην επαιξε επειδη ηταν και sli oi kartes

Δεν είχε ground?!

Αυτό για να το καταφέρεις πρέπει κυριολεκτικά να προσπαθήσεις, τη στιγμή που το MB γειώνεται σε πολλά σημεία, π.χ. μέσω των βιδών του, οι οποίες πιάνουν πάνω στο σασί!

Αλλά ακόμα και στον αέρα να το είχες, τη στιγμή που οι κάρτες γραφικών είναι πάνω του, έχουν ίδιο ground, οπότε δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Πως το κατάλαβες ότι είχες πρόβλημα ground?

Δεν είχε ground?!

Αυτό για να το καταφέρεις πρέπει κυριολεκτικά να προσπαθήσεις, τη στιγμή που το MB γειώνεται σε πολλά σημεία, π.χ. μέσω των βιδών του, οι οποίες πιάνουν πάνω στο σασί!

Αλλά ακόμα και στον αέρα να το είχες, τη στιγμή που οι κάρτες γραφικών είναι πάνω του, έχουν ίδιο ground, οπότε δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Πως το κατάλαβες ότι είχες πρόβλημα ground?

οταν εβγαλε καπνους to board :) τεσπα το καλωδιο ηταν με 2 χωριστα ποδαρακια ενα εγραφε spdif και το αλλο gnd.το δευτερο πρεπει να ειχε μπει λαθος μιας και το board δεν ειχε οδηγιες που μπαινουν παρα μονο ενα spidf εγραφε πανω σε μια απο τις ακιδες απο το συνολο των 5 που ειχε.εγω θα ρωτησω αλλο αυτη η συνδεση ειναι ικανη να βγαλει το συνολο της πληροφοριας που βγαζει μια hdmi 1.3 με dts true hd?:idea:

την εχω αυτη την καρτα το κολπο αυτο δεν εχει δουλεψει ποτε συγκεκριμενα κοντεψε να μου καψει το motherboard οταν τοχα δοκιμασει
Μα δεν είναι πατέντα είναι Official σύνδεση αυτή.
Είναι σαν να λέμε ότι έκαψα τη μητρική επειδή σύνδεσα πάνω της τα λαμπάκια για το Power και τα κουμπιά του κουτιού, Rest, Power, κλπ.

εγω θα ρωτησω αλλο αυτη η συνδεση ειναι ικανη να βγαλει το συνολο της πληροφοριας που βγαζει μια hdmi 1.3 με dts true hd?:idea:
Σαφώς και θα παίζει μία χαρά.
Το σήμα είναι ψηφιακό όταν φεύγει από το MB, δεν αλλοιώνεται!

Πέρα από αυτό όμως εσύ θες να περάσεις ήχο μέσω HDMI στη TV?
Ρωτάω γιατί αν έχεις κάποιο ηχοσύστημα με οπτική είσοδο, θα μπορούσες να πάρεις κατευθείαν έξοδο από την οπτική έξοδο της μητρικής ή κάποιας άλλης κάρτας ήχου (aftermarket) και να τη στείλεις στο ηχοσύστημά σου.

Είναι σαν να λέμε ότι έκαψα τη μητρική επειδή σύνδεσα πάνω της τα λαμπάκια για το Power και τα κουμπιά του κουτιού, Rest, Power, κλπ.

Ρωτάω γιατί αν έχεις κάποιο ηχοσύστημα με οπτική είσοδο, θα μπορούσες να πάρεις κατευθείαν έξοδο από την οπτική έξοδο της μητρικής ή κάποιας άλλης κάρτας ήχου (aftermarket) και να τη στείλεις στο ηχοσύστημά σου.

δεν ειπα πως ειναι πατεντα απλα τοτε δεν με πολυενδιαφερε το θεμα και δεν το εψαξα παραπανω.
οσο για τα υπολοιπα τις ξερω τις συνδεσμολογιες και σιγουρα θα εβγαζα απ την οπτικη το σημα αμα ηθελα.-bye-

οταν εβγαλε καπνους to board :) τεσπα το καλωδιο ηταν με 2 χωριστα ποδαρακια ενα εγραφε spdif και το αλλο gnd.το δευτερο πρεπει να ειχε μπει λαθος μιας και το board δεν ειχε οδηγιες που μπαινουν παρα μονο ενα spidf εγραφε πανω σε μια απο τις ακιδες απο το συνολο των 5 που ειχε.

Να λοιπόν που δεν έφταιγε ακριβώς το καλώδιο.. ;)
Ούτε το motherboard.. ;)

εγω θα ρωτησω αλλο αυτη η συνδεση ειναι ικανη να βγαλει το συνολο της πληροφοριας που βγαζει μια hdmi 1.3 με dts true hd?:idea:

Όχι βέβαια. Μπορεί να βγάλει ότι βγάζει η κλασική s/pdif (έως δυο κανάλια στα max 24/192, ή DD/DTS passthrough).

Απάντηση: Re: spdif καλωδιο ηχου για nvidia

δεν εχω με οπτικη,μονο με αναλογικη,και δεν θελω να μπλεκω και με αλλες συνδεσεις.θελω να συνδεω μονο το hdmi στην τηλεοραση και να εχω και ηχο αλλα χωρις αυτο το καλωδιακι δεν γινεται με τιποτα και στην ελλαδα δεν υπαρχει πουθενα