Speakers για PC

leriban

New member
13 October 2013
82
Καλησπερα σε ολους! καινουργιος στο forum...δεν ξερω αν ανοιξα θεμα στο σωστο thread. ψαχνω ηχεια για υπολογιστη 2.0 η 2.1 με οριο 80 αντε και 100 ευρω.τα θελω για μουσικη και gaming. οποτε θα χρειαστω τα φωτα σας!και τις προτασεις σας. ευχαριστω!

εβαλα στο youtube βιντεο που τα κανουν τεστ μερικοι και τα ακουσα. για τα hercules τι γνωμη εχεις?

Φίλε μου δεν γίνεται να ακούσεις ηχείο έτσι...
Προσωπικά θα πήγαινα στα fostex αλλά ίσως έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες...

αν τα θελεις και για μουσικη αλλα και για gaming μια καλη και προσιτη επιλογη ειναι τα jbl creature iii

Καλησπερα σε ολους! καινουργιος στο forum...δεν ξερω αν ανοιξα θεμα στο σωστο thread. ψαχνω ηχεια για υπολογιστη 2.0 η 2.1 με οριο 80 αντε και 100 ευρω.τα θελω για μουσικη και gaming. οποτε θα χρειαστω τα φωτα σας!και τις προτασεις σας. ευχαριστω!

Καλησπερα !
Ειμαι της γνωμης οτι ενα σετακι 2.1 ειναι πιο καταλληλο αλλα και απαραιτητο !

Καλησπέρα.

Καταπληκτικό ήχο δεν έχω ακούσει σε αυτά τα επίπεδα τιμής για να σας πω την αλήθεια.

Εγώ πήρα τα Logitech Z553 τελικά.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/produc...0-000650),99452,484255,630531.html?langId=-18

Τα άλλα που κοίταγα ήταν τα Harman Kardon Soundsticks iii τα οποία όμως είναι αρκετά ευαίσθητα στη χρήση και παραπονιούνται πολλοί ότι χαλάνε εύκολα τα βύσματα και τα κουμπιά. Τώρα η Harman βγάζει και ένα καινούριο. Επίσης σκεφτόμουν και ένα ζευγάρι της Creative, και ιδανικά θα ήθελα της Audioengine.

Σημαντικό είναι επίσης να δεις αν θες να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένες και πάνω από μία συσκευές.