Speakers: Multiple choice questions!

και πηγα και ακουσα..... και ακουσα..... και ακουσα... και επεσα πανω σε μια ευκαιρια..... BOSE ACOUSTIMASS 6 για 500 ευρω....

αξιζουν..... ή απλα μπερδευομαι?

Last edited:
και πηγα και ακουσα..... και ακουσα..... και ακουσα... και επεσα πανω σε μια ευκαιρια..... BOSE ACOUSTIMASS 6 για 500 ευρω....

Αυτά είναι 5 δορυφόροι + sub για πολυκάναλο σύστημα έτσι δεν είναι?

Έχουν εντυπωσιακό ήχο, αλλά είναι λίγο μάπα. Όταν φύγει το μπάσο, είναι σαν να ακούς από ηχιάκια υπολογιστή. Άσε που αν βάλεις να ακούσεις σόλο γυναικία φωνή κινδυνεύεις να φας καμια τζαμαρία στο κεφάλι. Έχω διαβάσει ότι έχουν πολλές συχνότητες κομμένες στην μεσαία περιοχή για να ακούγονται έτσι όπως ακούγονται.

Κρίμα στον ενισχυτή...

Last edited:

Τα άκουσες και σου άρεσαν; Ενα ζευγαρι ηχεία που πραγματικά σου αρέσει, ακομα κι αν το χρυσοπληρώσεις το χαιρεσαι. Εξι ηχεία που δεν σου αρέσουν, όσο και να τα αγοράσεις θα κλαίς τα λεφτά σου. Ασε που δεν θα τα αγοράσεις ποτέ πολύ φθηνα... If you get my point ;)

φίλε μου στα διάφορα φόρα για το hifi θα δεις πολλές αντιδικίες για το Α ή Β προϊόν, το καθένα έχει εχθρούς και φίλους

αλλά στο θέμα των ηχείων αυτών, θα δεις την απόλυτη σύμπνοια: δεν αξίζουν τα λεφτά τους, ειδικά αν τα θες για μουσική

σκέψου μόνο πως ισχυρίζονται πως έχουν 5 μονάδες συν υπογούφερ, μα για να έχεις υπογούφερ, πρέπει πρώτα να έχεις γούφερ ή έστω μιντ-γούφερ, τώρα τι γούφερ ή μιντ-γούφερ υπάρχει σ' αυτά τα "ζάρια"... το καταλαβαίνει κανείς με μια ματιά

ωστόσο η εταιρία αυτή έχει ΠΟΛΥ καλό μάρκετινγκ

Καλα κρινουμε ενα συστημα ηχειων με βαση οτι λεει η κατασκευαστρια εταιρεια ή το ριβιου του Ηχου?

Κλειστε τοτε το φορουμ,τι να λεμε...

Επισης δεν καταλαβω αυτο,το οτι ειναι τα καλυτερα ηχεια Home cinema μεχρι τα 2000ε.
Με δυο χιλιαδες ευτω παιρνεις δυο ζευγη Diamond 9.5,ενα κεντρικο και ενα sub Yamaha,συστημα που κανει τα Bose και συναφη να ακουγονται σαν LOgitech της δεκαρας

Last edited:
μα αυτή είναι η πλάκα, ότι τα bose όχι μόνο δεν είναι ποιοτικά, αλλά δεν είναι ούτε καν φτηνά, κι όμως ειδικά στις ΗΠΑ έχουν μεγάλη πέραση στο ευρύ καταναλωτικό κοινό

Capito..... opote... kalytera na ksexaso.... ta acoustimass....

Gia ta Klipsch RF 35 ti lete? einai kalytera apo ta RF 82?

Προσωπικά ο ήχος των RF82 δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά είναι θέμα γούστου. Δεν θέλω να σε επιρεάσω γιατί μπορεί να κάνω λάθος. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν. Τα άλλα που αναφέρεις δεν τα ξέρω.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να αγοράσεις τίποτα αν δεν τα ακούσεις πρώτα με τον ενισχυτή σου.-bye-

φιλε arnie επειδη ο ενισχυτης σου ειναι ενα απο τα "καθαροαιμα" της αγγλικης σχολης θα σου προτεινα να ακουσεις ηχεια της castle,της proac και της acoustic energy,ειτε βασης, ειτε floorstanders.
Δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβα (ιδιως τα castle & A.E.) αν και παιζουν πολυ καλα.
π