Spendor SP2/2

Δλδ κανα 1000άκι όλα μαζι... πολλά μεν αλλά ... απο την άλλη τι ηχείο να πάρεις με αυτά τα λεφτά που να είναι καλύτερο απο το 2/2;
Ξαναλέω πάρε και μια τιμή για τις μονάδες απο τον αντιπρόσωπο... ίσως να ειναι καλύτερη! Αλλιώς συνδιαλέγεται ο αντιπρόσωπος με τον κατασκευαστή και αλλιώς ενας μεμονωμένος πελάτης!

Σε σχέση με το tweeter θα ηθελα να πω οτι ναι μεν το μοντέλο κυκλοφορεί στην αγορά σε πολύ πιο καλή τιμή αλλά στα δικά μου ηχεία (2/3Ε) ο τύπος του είναι κατα τι διαφορετικός σε σχέση με της αγοράς! D2010/851304... Νομιζω οτι στο tweeter του εμπορείου λείπει το τελικό 04! Δεν ξέρω αν έχει διαφορά... απο την αντιπροσωπία της Scanspeak δεν μπόρεσαν να μου απαντήσουν σαφως... Αν τελικά χρειαστεί πριν πάρεις εμπορείου ψάξτο!!
Το τουητερ ειναι το ιδιο.Οι αριθμοι στο τελος που διαφερουνδεν υπονοουν αλλο τυπο.Μου το επιβεβαιωσε ο πωλητης,της Wilmslow.O τυπος ειναι D2010/8513.Οι τελευταιοι αριθμοι ισως εννοουν χρονολογια η κατι αλλο

Last edited:
Ο δε πρώτος μου είπε οτι είναι απίθανο να έχει καεί το cross-over...
Το κροσσοβερ εχει πυκνωτες που ισως παθουν βλαβη.Σιγουρεψου πρωτα οτι το τουητερ και γουφερ ειναι ενταξει

ΟΚ... τώρα που το ξαναβλέπω θυμάμαι και εγώ την είχα δει αυτή την προσφορά κάποια στιγμή... πρέπει όμως να τα δεις απο κοντά τα ηχεία γιατί είναι demo και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει συμβεί!!! Επίσης πρέπει να δεις αν είναι οντως τα R2 που φαίνονται στην φωτό ή το πιο παλιό μοντέλο...

Last edited:
Λοιπόν παίδες,

η ταλαιπωρία μου έλαβε αίσιο τέλος καθ' ότι ο τεχνικός εντόπισε δυσλειτουργία στον έναν και απουσία στον άλλον βραχυκυκλωτήρα, που σημαίνει οτι την έβγαλα ανέλπιστα φθηνά...

Ευχαριστώ!

Τα cd τα παίζει ένα φθηνιάρικο Harman Kardon και τα ενισχύει ένας (φθηνός κι αυτός) Musical Fidelity B 200.
Θα πρότεινες κάτι άλλο που θα αναδείκνυε καλύτερα τα 2/2?

Ευχαριστώ!

Τα cd τα παίζει ένα φθηνιάρικο Harman Kardon και τα ενισχύει ένας (φθηνός κι αυτός) Musical Fidelity B 200.
Θα πρότεινες κάτι άλλο που θα αναδείκνυε καλύτερα τα 2/2?

Μάλλον θέλεις καλύτερη πηγή και recap για τον Musical Fidelity.

Πάλι καλά που ήταν αυτά, είδες που τελικά όντως δεν ήταν σοβαρό το θέμα... -bye-

Το κακό είναι οτι σε περίπτωση αναποδιάς ο νους συνήθως (δυστυχώς) πάει στο κακό. Μ' αρέσει που αυτό τον καιρό είμαι στην άσκηση think positive...-bye-

Y.Γ. Συγνώμη, αλλά δεν ξέρω τι είναι το recap:stupido3:

Last edited:
Αλλαγή πυκνωτών...

Ναι μάλλον τα ηχεία αυτά αξίζουν καλύτερη παρέα... ξεκινώντας μάλλον απο την πηγή!
Εγώ ειμαι πολύ ευχαριστημένος με το σετ προ/τελ της Densen που έχω ... απο κει και πέρα έχω ακούσει οτι παίζουν πολύ καλά και με Naim!!
Σίγουρα υπάρχουν κι' άλλες επιλογές!!