Spinning Wheel προβλήματα & προβληματισμοί

Re: Παρουσίαση : Νέα iMac

Kι εμενα μου κανει εντυπωση, γιατι οπως ειπα εχω MACBOOK - MACBBO εδω και πολλα χρονια και δεν ειχα τοσο μεγαλο προβλημα.
Στον imac ομως ειναι εμφανες και μαλλον θα τον ξαναστησω απο την αρχη , μηπως και φταιει καποιο software ... εχω βαλει και πολλα !!!

Προσωπική μου εμπειρία στο macbook pro μου είναι ότι μου το εμφανίζει πάρα μα πάρα πολύ σπάνια...format ποτέ δεν έχω κάνει, ενώ έχω ξεκινήσει με το tiger, έκανα αναβάθμιση σε leopard και μετά σε snow leopard, όλα χωρίς format.

Αυτο που επισης κανει εντυπωση ειναι, οτι τα περισσοτερα παραπονα ακουγονται απο χρηστες σταθερων συστηματων Aplle - iMac kai Mac Pro - παρα για φορητους !!!

Μα εδω ειναι το προβλημα, σε μενα δεν εχει να κανει με το αν κανω κατι βαρυ ή οχι...
Μπορει να το κανει οταν απλα ανοιγω τον finder, βλεπω μια φωτο στο iphoto κλπ.

Οχι σε μένα έχει άμεση σχέση με αυτό που κάνω, αν απλά σερφάρω - word κλπ κλπ δεν το εμφανίζει ποτέ.

Αν έχεις πολλούς σκληρούς και έχει tickάρει την επιλογή "put the hard drive to sleep when possible" το κάνει γιατί περιμένει να ξυπνήσει ο δίσκος.

Απάντηση: Re: Spinning Wheel προβλήματα & προβληματισμοί

Μα εδω ειναι το προβλημα, σε μενα δεν εχει να κανει με το αν κανω κατι βαρυ ή οχι...
Μπορει να το κανει οταν απλα ανοιγω τον finder, βλεπω μια φωτο στο iphoto κλπ.

Μιά από τα ίδια... Πολλές φορές απλά θέλω να κλείσω ένα πρόγραμμα κι αυτό δεν κλείνει με τίποτε. Ανα γκάζομαι να καταφύγω σε force quite.

Παντως, πραγματι λεγεται οτι την "μπαλα του θανατου" την βλεπουν περισσοτεροι στο 10.6 .. Μερικοι λενε οτι με καθαρη εγκατασταση του SL, μειωθηκε το προβλημα.
Εδω το family guy(σειρα κινουμενων σχεδιων για ενηλικες) σε προσφατο επεισοδιο σατίρισε το spinning ball:
http://www.youtube.com/watch?v=JeMqiRAqqvA