Σπύρο Σούρλα Χρόνια Πολλά!!!

27 June 2006
7,771
Να χαίρεσαι τα γενέθλιά σου πατρίδα και πάντα στις επάλξεις!!!:ernaehrung004:

Κι όσα χρόνια κι αν γράφει το κοντέρ, να παραμένεις φρέσκος και πλούσιος σε ενδιαφέροντα όπως πάντα κάνεις!!!

Πολλά πολλά φιλιά μαζί με τις καλύτερες ευχές!:grinning-smiley-043

Last edited by a moderator:
Δηλαδή γιορτάζει σε 20 λεπτά από τώρα...
Χρόνια πολλά και από μένα...εύχομαι φέτος να έρθουν τα πάνω κάτω (όπως το 2004) και να έρθει η μεγάλη κούπα στο λιμάνι...εκεί θα γιορτάσουμε τις ονομαστικές μας εορτές,Πάσχα,Χριστούγεννα,Εθνικές επετείους και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...:operator:

Βεβαίως και ισχύουν. -bye-

Xρόνια σου πολλά Σπύρο,
πάντα ακμαίος και δυνατός. Υγεία σε σενα και σε αυτούς που αγαπάς.

edit: Δεν ξέρω γιατί αλλά μου εμφανίζει ότι σήμερα 19 γιορτάζει ο Σπύρος, ενώ κανονικά είναι αύριο..:frusty::bang:

εν πάσει περιπτωσει οι ευχές ισχύουν (ρεζίλι έγινα..:slapface: )

Μάλλον δεν έχεις το ρολόι στην σωστή ώρα Κώστα στο Προφιλ σου..
UserCP-Επεξεργασία Επιλογών-Time Zone : Πρέπει να είναι GMT+2:00

Θα επανέλθω σε 20' για τις ευχές..:BDGBGDB55:

Ήρθε η ώρα, λοιπόν...
Χρόνια πολλά, γεμάτα ευτυχία και υγεία!!! Να χαίρεσαι οικογένεια, φίλους και να πάψεις επιτέλους να χαίρεσαι με την ομάδα σου! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

:ernaehrung004::ernaehrung004:

Χρόνια πολλά ξάδελφε Σπύρο . Ο Μουκ κινήθηκε γρήγορα φέτος και μας την έφερε . Βέβαια η ενέργεια του να σου ευχηθεί πριν την ημέρα των γενεθλίων σου για να μας προλάβει όλους εμάς που περιμέναμε , ακοίμητοι , ακλόνητοι κι ακούραστοι πάνω από το pc μετρώντας τα δευτερόλεπτα ήταν ενάντια στην καλή πίστη και στα συναλλακτικά ήθη , but we won't press charges :BDGBGDB55:

Πολύχρονος λοιπόν σου εύχομαι , για να συνοδεύει το πολυγραφότατος , πολύστροφος και ......πολυθεσίτης :flipout::flipout::flipout:

Νάσαι καλά , γεμάτος υγεία και ευτυχία

Re: Απάντηση: Σπύρο Σούρλα Χρόνια Πολλά!!!

Χρόνια πολλά ξάδελφε Σπύρο . Ο Μουκ κινήθηκε γρήγορα φέτος και μας την έφερε . Βέβαια η ενέργεια του να σου ευχηθεί πριν την ημέρα των γενεθλίων σου για να μας προλάβει όλους εμάς που περιμέναμε , ακοίμητοι , ακλόνητοι κι ακούραστοι πάνω από το pc μετρώντας τα δευτερόλεπτα ήταν ενάντια στην καλή πίστη και στα συναλλακτικά ήθη , but we won't press charges :BDGBGDB55:

Νομικώς ανίσχυρες, ουσία αβάσιμες, αόριστες (τι θα πεί πόσα χρόνια γράφει το κοντέρ, δίχως να αναφέρει κατασκευαστή του κοντέρ!?) και ανυπόστατες οι ευχές του. Να διαταχθεί η επανάληψη της πράξης. -bye-

Re: Απάντηση: Σπύρο Σούρλα Χρόνια Πολλά!!!

Νομικώς ανίσχυρες, ουσία αβάσιμες, αόριστες (τι θα πεί πόσα χρόνια γράφει το κοντέρ, δίχως να αναφέρει κατασκευαστή του κοντέρ!?) και ανυπόστατες οι ευχές του. Να διαταχθεί η επανάληψη της πράξης. -bye-

:flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043

Αυτοί που δεν σε ξέρουν, γιατρέ, δεν μπορούν να διανοηθούν τι είδους συνολικό 'πακέτο' είσαι: πόσο πυρίφλεκτος συναισθηματικά, δοτικός σε βαθμό ασωτίας απέναντι σ αυτούς που αγαπάς, φροντιστικός όταν σε χρειάζονται, οξυδερκής και διεισδυτικός όταν ζητούν τα φώτα σου.
Εγώ σε ξέρω όμως. Θεωρώ εαυτόν τυχερό που σε γνώρισα και συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους φίλους σου.

20 Δεκεμβρίου 1960 ε; την ημέρα που ιδρύθηκε το Εθνικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση του Βιετνάμ. Αυτοί μπορεί να εκφυλίσθηκαν, εσύ όμως ευτυχώς αντέχεις.

Να είσαι καλά πάντα. Τις καλύτερες ευχές μου για σένα και αυτούς που αγαπάς.