Στα 3 μέτρα με 1000 ευρά

verse

New member
2 October 2010
88
Επανέρχομαι στην αναζήτηση τηλεόρασης. Έχουμε τα εξής δεδομένα:

• Απόσταση θέασης 2.5-3 μέτρα
• Κατά κύριο λόγο τηλεοπτικό σήμα (στην ουσία μόνη της παίζει την περισσότερη ώρα κ απλά ακούω τον ήχο όσο εργάζομαι στο pc)
• Λίγο ταινίες
• Λίγο PlayStation
• Budget 1000 κ κάτι ψιλά ευρά ταβάνι (καλό θα ήταν να την βγάλω κ με λιγότερα)

Μαζί με την τβ θα αγοράσω κ κάποιο home cinema. Επειδή δεν τα κατέχω με την συνδεσμολογία που μπορεί να έχουν, θα ήθελα να μπορώ από το home cinema να μπορώ να ακούσω από youtube. Άρα, θέλω ή η τβ να μπορεί να μπαίνει youtube ή ακόμα καλύτερα να μπορώ να στέλνω από το λαπτοπ ασύρματα στην τβ ή στο home cinema. Υπάρχει τρόπος?

Επιθυμητό χρώμα τηλεόρασης ασημί.

Να τονίσω ότι τα μάτια μου είναι τελείως ανεκπαίδευτα (πρόσφατα είδα μια lg 42pc55 κ ενθουσιάστηκα, κ μετά διάβασα ότι στην εποχή της δεν ήταν κ τίποτα σπουδαίο)

:ernaehrung004:

Ως προς το χρωμα αν ανεβεις λιγο η Panasonic 50G30 εχει φινιρισμα που μοιαζει με ασημι σκουρο. Εκτος και παρεις την 46G30 που ειναι ακριβως στο χιλιαρικο.

Δεν θα ήθελα να ανέβω λόγω χρώματος... είμαι ανάμεσα σε 50U30 κ LG στις οποίες δεν έχω καταλάβει ποιες είναι οι διαφορές στα μοντέλα της... μετά όμως βλέπω αυτό: http://www.skroutz.gr/s/264703/Samsung-LE55C650-55.html κ λέω βρε μπας?

δεν ξεκινάμε με ένα top five για την περίπτωση μου?

επανέρχομαι με λίγο πιο συγκεκριμένες προτάσεις...

αντιλαμβάνομαι πως για κάτω από 1000 ευρώ προτείνετε την U30

αλλά, πως βλέπετε την LE55C650 55'' ? σε σύγκριση με την LG 50PZ550 50"

Κάποια από τις LG (τι διαφορές έχουν δεν έχω καταλάβει :vollkommenauf:)

Για βοηθάτε μπας κ ψωνίσουμε κάποια στιγμή, μου έχουν βγει τα μάτια στην μικρή crt.....

Στα 1000 είχα αγοράσει τη 46c650. Σαν τιμή η 55 είναι σκότωμα. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις αν έχουν γιατί το πιθανότερο είναι να σου πουν ότι δεν…
Γενικά πάντως για πάνω από 46 ίντσες θα προτιμούσα plasma.

Κοιταξε εγω θα αγοραζα 55" μια και βλεπω τωρα σε 50" , επειδη ομως βλεπω και μιλας για "μικρη CRT" θα σου ελεγα να πας σε κατι πιο μικρο μιας και το σοκ απο πχ. 21" σε 55" θα ειναι ειναι τεραστιο.

Αν ανεβεις λιγο στα λεφτα κοιτα και την Sony 46C750.

H U30 δεν εχει συνδεση στο Internet κατι που μπορεις να λυσεις αγοραζοντας ενα media player με wifi.

Edit. Νομιζω κατι τετοιο...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=71748&page=15

Επειδη ομως δεν ειμαι σιγουρος κανε μια ερωτηση στο τμημα των media players.

Last edited:
Η τιμή είναι σκότωμα, η εικόνα είναι οκ σε σχέση με τις άλλες που αναφέρω?

Yperion, samsung 46c750 βρήκα....

αν γίνει η υπέρβαση στα χρήματα για την 50g30, να υποθέσω εκεί δεν υπάρχει αντίπαλος, σωστά? αξίζει η υπέρβαση????

Sony 46EX720 ηθελα να γραψω αλλα κανω και αλλη δουλεια στο PC και τα εμπλεξα.

Και η C750 αν και περυσινο μοντελο καλη ειναι.

Sony 46EX720 ηθελα να γραψω αλλα κανω και αλλη δουλεια στο PC και τα εμπλεξα.

Και η C750 αν και περυσινο μοντελο καλη ειναι.

αν είναι να δώσω 1300, δεν είναι καλύτερα να πάρω την 50g30?

Αστα φίλε μου και εγώ είμαι περίπου στην ίδια κατάσταση με σένα. Είχα μια 50" sony bravia 3lcd και την έδωσα. Εχω καλομάθει στις πολλές ίντσες, μου αρέσουν και πολύ οι ταινίες.. Τώρα είμαι ανάμεσα σε 50g30 της panasonic, 50px950 της lg και 60pk550 πάλι της lg. Μεγάλο πακέτο, δεν ξέρω τι να αποφασίσω.

Το μαύρο και την εικόνα της panasonic, το 3D που δεν με τρελαίνει αλλά θα ήθελα να υπάρχει μήπως και φάω καμιά φλασιά στο μέλλον και θέλω να δώ 3D, η μήπως τις 60 ίντσες με λιγότερη αντίθεση? Εγώ την θέλω αποκλειστικά για ταινίες τα βράδια...
Πές με περίεργο αλλά μετά απο 6 χρόνια με 50 ίντσες μου φαίνεται σαν 14άρα απ'τα 3 μέτρα που βλέπω, γι'αυτό και γλυκοκοιτάζω την 60!!!
Βασικά η TX-P65VT30 της panasonic μου είναι μια χαρά αλλά έχει 4 χιλιάρικα, παίρνω μηχανή σε αυτά τα λεφτά:furious3:

Last edited:
Ρε παιδιά συγνώμη για το spam αλλά ποιά η διαφορά της 60pk550 με την 60pz250? Είναι μόνο το 3D ή κάποια έχει καλύτερη εικόνα λόγω καλύτερου/καινούργιου επεξεργαστή, περισσότερα features ή δεν ξέρω και εγώ τι? Για την 60pz250 δεν βρίσκω πουθενά review... Εσείς ποια απο τις 2 θα παίρνατε αποκλειστικά για ταινίες???

Ανάμεσα στις:

1. 50U30

2. LG 50PZ550

3. 50G30

ποια κ γιατί? Αξίζουν τα επιπλέον ευρό που απαιτούν οι πιο ακριβές επιλογές???

Περιορίζω το δίλημμα...

50G30 vs 50PZ550

Το κόστος με 2 ζευγάρια γυαλιά είναι το ίδιο σχεδόν...

Για να ακούσω γνώμες!!!!!

Εγω επειδη βρισκω ανουσιο το 3D (μονο το παθητικο που ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια μου φαινεται πιο ενδιαφερον) ψηφιζω G30.

προς τα εκεί είμαι κ εγώ... με ανησυχεί το γεγονός ότι διάβασα πως οι LG είναι πιο ευαίσθητες στο IR, συν του ότι δεν έχω δει κ πολλούς χρήστες να καταθέτουν γνώμη....

Πρέπει να προσέξω κάτι κατά την παραλαβή της?

Να βρεις αλλο ενα ατομο για να την βαλεις πανω στην βαση.

Ειναι μεγαλη η 50αρα και θα δυσκολευτεις μονος σου.