Σταματης Σπανουδακης - Χαίρε θάλασσα μου Συναυλια στο Ηρωδειο 27/9/2013

Εγώ από την άλλη θεωρώ πως έχει γράψει συγκλονιστική μουσική για κομμωτήρια. Βέβαια τον βάζω στο ίδιο επίπεδο με τον Yianni τον Καλαματιανό.
Λούσιμο με μασάζ και Stamatis, το απόλυτο. Και εννοείται πως τα κομμάτια ''φτιάχνουν'' όταν μπαίνει μπρος το πιστολάκι. Πιο βρωμιά ,πιο ιντάστριαλ.

Α ρε Μανωλακο αυτή η κόρη σου.
Σε εξαφανισε...
Μας λείπουν τα ωραία σου

Εγώ από την άλλη θεωρώ πως έχει γράψει συγκλονιστική μουσική για κομμωτήρια. Βέβαια τον βάζω στο ίδιο επίπεδο με τον Yianni τον Καλαματιανό.
Λούσιμο με μασάζ και Stamatis, το απόλυτο. Και εννοείται πως τα κομμάτια ''φτιάχνουν'' όταν μπαίνει μπρος το πιστολάκι. Πιο βρωμιά ,πιο ιντάστριαλ.

Προσυπογράφω..

Δεν ξέρω βέβαια αν είναι για κομμωτήριο η για γκουρμέ εστιατόριο μεταξύ πεσκανδρίτσας με σώς αγριελιάς που έφεραν με τα πόδια υπηρέτες απο την Μελανησία και πάπιας φραγκοστάφυλου γεμιστής με κουκουνάρια..

Εδώ ισως διαφωνήσουμε Μήτσο..:Banane0:

Ο Υιanni έχει αρχίσει και τις διαφημίσεις αμ σαμπού αμ κοντίσιονερ 2 σε ένα μιάς και είναι και δύσκολες οι εποχές..

Last edited:
Τα πέτρινα χρόνια αποκλειστικά όμως με το κλαρίνο του Σαλέα μου αρέσουν. Αποκλειστικά λέω με το κλαρίνο του Σαλέα γιατί το μουσικό θέμα είναι μικρό και χρειάζεται τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες του οργανοπαίκτη για να εμπλουτισθεί. Έχει κάνει και κάποια άλλα καλά που δεν είμαι πρόχειρος αλλά η έμπνευση του δεν είναι μεγάλη. Δεν πειράζει καλά να είναι ο άνθρωπος.
Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι που είναι περήφανος για το ότι είναι Έλληνας. Εγώ ντρέπομαι που είμαι Έλληνας για να μην συνεχίσω και πω ότι ντρέπομαι που πήγα στρατιώτης και άλλα πολλά.
Ντρέπομαι να περιμένω δυόμιση ώρες μόνο για να καταθέσω χαρτιά αναπηρίας συγγενούς μου δίπλα σε ένα παλληκαράκι που φορούσε μάσκα λόγω λευχαιμίας. Αισχύνομαι βλέποντας ανθρώπους με ανάγκη (συγγενείς αναπήρων και ανάπηρους) που στήνονται από τις τέσσερεις το πρωί για να πάρουν σειρά προτεραιότητας προκειμένου να καταθέσουν τα δικαιολογητικά αναπηρίας τους.
Και ένα ανέκδοτο αλλά γεγονός. Τον πρώτο που είχε πιάσει θέση στην ουρά στις τέσσερεις το πρωί και είχε βάλει πρώτο το όνομα του στον αυτοσχέδιο κατάλογο, γιατί μόνο οι εικοσιπέντε πρώτοι θα εξυπηρετούντο, τον μάζεψε η αστυνομία για εξακρίβωση στοιχείων.
Γράφω επώνυμα και είμαι πρόθυμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες αυτών που λέω. Σύμφωνα με όσα γνωρίζω από το 2007 και μετά που ασχολούμαι με αυτό το θέμα, πιστεύω ότι οι διοικήσεις του ΙΚΑ θα έπρεπε να τεθούν σε δημόσια διαπόμπευση για την απάνθρωπη συμπεριφορά τους.
Κατόπιν τούτων μικρό ενδιαφέρον έχω για την έμπνευση του Σπανουδάκη. Θα ευχόμουν το αποκλειστικό μου ενδιαφέρον να είναι μόνο οι μεταγραφές του ολυμπιακού.

Αυτα που ειπε παντως περι αριστερων τα προσυπογραφω....
Ολοι οι μαστουρηδες και θολοκουλτουριαρηδες ( βλεπε Λενα Κιτσοπουλου και αλλες συντροφισσες και συντροφους ) εκαναν τοσα χρονια οτι ηθελαν με την δικαιολογια ελευθερια της εκφρασης και της τεχνης.
Οσο για την μουσικη του πορεια,οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα απο τον Σταματη,το θεωρω ως ελληνικο.Η μουσικη του δεν μπορει να κατηγοριοποιηθει σε ενα ειδος μουσικης οπως εχει πει και ο ιδιος και για τον Γιαννη και για τον Βαγγελη Παπαθανασιου.

Παρακαμπτοντας τα πολιτικα πιστευω του Σπανουδακη, εχει την εντυπωση οτι μπορει να συγκριθει ή εστω κατηγοριοποιηθει στο ελαχιστο με τον Παπαθανασιου?
Με το Γιαννη το καταλαβαινω

Sold out χτες το Ηρωδειο!!!
Απο τους VIPs( πσσσσσ ) ηταν μονο ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος
Ειχαμε και ενα εκτακτο γεγονος,οταν ο Σπανουδακης ανηγγειλε οτι ενα ζευγαρι απο το πληθος,εκανε προταση γαμου στην γυναικα του....
Κατα τ'αλλα,παρα πολλα παιδια και νεοι
Στις πληροφοριες ακριβως απεναντι απο τον γκισε που παραλαμβανουμε τα εισιτηρια,πωλουνταν και ο καινουργιος δισκος του με το ομωνυμο τιτλο " Χαιρε Θαλασσα Μου "
Απο τα πιο δυνατα κομματια μεσα στον δισκο,ειναι αυτο που αναφερεται στην Παναγια,με τιτλο Δεσποινα,οπως επισης και το " Το Μεγαλο Ναι " με στοιχεια celtic και middle age.
PS : Eμφανιστηκε στην σκηνη και η γυναικα του σε καποιο σημειο στην μεση η Ντορη....Οποιος παρευρεθηκε και καταλαβε τι παιχτηκε και γιατι η Ντορη φαινοταν θυμομενη ας πει!!!

η σκηνη με την γυναικα του πρεπει να ηταν η μεγαλη στιγμη της συναυλιας
καποιος να μας πει περισσοτερα
κριμα που δεν τα καταφερα .....